ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Παράσταση αφήγησης παραμυθιών & άλλες δημιουργικές δραστηριότητες από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου



Εδώ που ήρθατε, την ψωλή σας θα την έχετε μονάχα για κατούρημα. = (απαγορεύοντας σεξουαλικές δραστηριότητες στους αντάρτες) : ( Άρης Βελουχιώτης )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Παράσταση αφήγησης παραμυθιών & άλλες δημιουργικές δραστηριότητες από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου




















 
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαρτίου στο κέντρο εκδηλώσεων του πάρκου «Λιθαρίτσια» την  παράσταση αφήγησης παραμυθιού με χρήση κρουστών μουσικών οργάνων με θέμα «Γίνονται αυτά που…  δεν γίνονται;».Η έναρξη της εκδήλωσης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 π.μ. και η είσοδος είναι δωρεάν. Μετά το πέρας της αφήγησης παραμυθιού θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές δραστηριότητες για το παιδί, όπως ιππασία με πόνυ, δημιουργικό και θεατρικό παιχνίδι. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, γονείς, συνοδούς αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με την ευγενική συνεργασία των:
- Θεατρικό Εργαστήρι Έκφραση
- Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Ιωαννίνων
- Πολυχώρος απασχόλησης παιδιών «Μικρόπολις»
- Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Κουτλή Αγαθή»
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ανατολής
- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σχετικά με θέματα που αφορούν το παιδί. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως το Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα, παρέχοντας υπηρεσίες Λογοθεραπείας,Εργοθεραπείας,Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ( Ν.Π.Δ.Δ.)  -  ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ : «ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015»





















Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του  Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου διοργανώνει εκδήλωση  με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τους  πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Ηγουμενίτσας.Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015 στην Πλατεία Δημαρχείου στις 12:45μ.μ. αμέσως μετά την πρωινή παρέλαση. Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση μεταφέρεται στο κλειστό γυμναστήριο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΑΒΟΥ» στο Λαδοχώρι την ίδια ώρα.   

ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ KKE










 


Καμία ανοχή - Καμία αναμονή - Οργάνωση της Λαϊκής αντεπίθεσης ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία επέκτασης του μνημονίου κυβέρνησης- Ε.Ε.- μονοπωλίων. THN ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΡΤΗ 2015,7:00 μμ, ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ.Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και βουλευτής του ΚΚΕ.
Αυτό που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ονομάζει «ανθρωπιστική κρίση» είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός αυτοπροσώπως και μάλιστα στην πιο άγρια μορφή του, όπου εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, όπως και στη χώρα μας, στερούνται ακόμα και ένα πιάτο φαί. Κι αυτό δεν είναι η εικονική, αλλά η σκληρή πραγματικότητα του συστήματος της εκμετάλλευσης που αποθεώνει το κέρδος και σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης και σε συνθήκες καπιταλιστικής ανάκαμψης.Πάει πολύ η κυβέρνηση να φορτώνει στο λαό τις αντιλαϊκές επιλογές της, τους συμβιβασμούς και τις αντιλαϊκές συμφωνίες με την ΕΕ. Προσπαθεί να χειραγωγήσει το εργατικό-λαϊκό κίνημα, να μετατρέψει το λαό σε χειροκροτητή της πολιτικής της, να τον πείσει ότι πρέπει να συνεχίσει τις θυσίες του, να συμβιβαστεί με τα ψίχουλα.
Το ερώτημα στο οποίο όλοι και όλες ρέπει να απαντήσουμε είναι ένα:- Με τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, που λειτουργεί με συγκεκριμένους νόμους και αντιλαϊκούς κανόνες; ή
- Με την ανατροπή για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που όλη η οργάνωση της παραγωγής της οικονομίας, της κοινωνίας, θα έχει ριζικά διαφορετική βάση, τις κοινωνικές σχέσεις εργασίας, τον κεντρικό σχεδιασμό και γι' αυτό θα μπορεί να έχει στο επίκεντρό του τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες και θα εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για την ικανοποίησή τους; 

Tη λειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής στηρίζει η Περιφέρεια Ηπείρου















Tη διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Ηπείρου και σύσσωμοι οι τοπικοί φορείς στηρίζουν τη λειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων,  μετέφερε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Σχολή και σε συνάντηση που είχε με τη Διευθύντριά της κ. Αλεξάνδρα Μέγα, τους καθηγητές και τους μαθητές της.Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι η απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει συγκλονίσει όλη την Ηπειρωτική κοινωνία και αποτελεί τιμή στη μνήμη του, η συνέχιση του ρόλου που καλείται να παίξει η Σχολή στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της Ελλάδος. Απευθυνόμενους στους σπουδαστές  πρωτοετείς και δευτεροετείς, επεσήμανε τη σημασία της φοίτησης και αποφοίτησης από τη Σχολή και πως πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι στο στόχο τους.Υπογράμμισε ότι το οδυνηρό και θλιβερό συμβάν με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη ερευνάται από τη Δικαιοσύνη η οποία  θα αποκαλύψει την αλήθεια και δεν έχει κανείς άλλος το δικαίωμα να στοχοποιεί τον οποιονδήποτε.«Πολύ δε περισσότερο δεν βοηθούν, αλλά αντίθετα προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα στο σύνολο των σπουδαστών, αλλά και στην ίδια τη Σχολή πράξεις εντυπωσιασμού και λαϊκισμού.Η βία δεν αντιμετωπίζεται με βία» τόνισε χαρακτηριστικά   ζητώντας από όλους να επιδείξουν υπευθυνότητα και να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στη Γαλακτοκομική Σχολή και παράλληλα να ολοκληρωθεί η έρευνα από τη Δικαιοσύνη.Τέλος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί εδώ και αρκετούς μήνες από την Περιφέρεια για να συνδράμει τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο έργο βελτίωσης των εγκαταστάσεων της, προσπάθειες που όπως είπε θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Πρόσθεσε μάλιστα ότι για την αναβάθμιση της Σχολής έχει  έλθει σε επαφές τόσο με την προηγούμενη, όσο και τη νυν πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ σε τοπικό επίπεδο την ίδια συναντίληψη έχουν ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων.

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ
















Την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να συνεργαστεί σε κάθε επίπεδο με το ΕΚΑΒ για την παροχή άμεσης βοήθειας προς τους πολίτες, εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης σε συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Παπαευθυμίου, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του. Ταυτόχρονα εξήρε το έργο που επιτελεί σήμερα- κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες- το προσωπικό που στελεχώνει τις υπηρεσίες του στην Ήπειρο.Η επίσκεψη του Προέδρου του ΕΚΑΒ, έγινε στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ήπειρο και η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Από την πλευρά του ο κ. Ν. Παπανικολάου, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την προμήθεια ασθενοφόρων μέσω του ΕΣΠΑ, καθώς επίσης και για την πρόθεση ανάπτυξης νέων τομέων (Μετσόβου) και ενίσχυσης υπαρχόντων (Παραμυθιάς), έτσι ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη «εποπτεία» της Εγνατίας Οδού εντός των ορίων της Ηπείρου. Επίσης έγινε αναλυτική συζήτηση για τη λειτουργία του ΕΚΑΒ σε όλη την Ήπειρο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη και τη συμπαράστασή του στο δύσκολο έργο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας.

Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου












Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:30 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Επικύρωση των αποφάσεων - πρακτικών 2ης /25-2-2015 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
2. Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ηπείρου 2014-2020 (ενημέρωση).
Αιρεσιμότητες (Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης, Στρατηγική για την Κοινωνική Ένταξη και τους ΡΟΜΑ) (υιοθέτηση).
Η Αντιπρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ  Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ και Υπεύθυνη των   εκδηλώσεων
   ΙΣΜΗΝΗ ΔΗΜΑ                                                         ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΟΥΣΕΚΗΣ

                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: