ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στο Φιλιάτι την πέμπτη ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης



Θα πρέπει να βρούμε με ποιον θα φάμε και θα πιούμε, πριν βρούμε τι θα φάμε και θα πιούμε : ( Επίκουρος )

                        
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Στο Φιλιάτι την πέμπτη ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης



















Σήμερα 29-01-2015 πρωινές ώρες ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, με την τοπική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τους Φιλιάτες και συνλάντησε γνωστούς και φίλους που τον συγχάρηκαν για την εκλογή του.Μαζί με τον Βουλευτή Θεσπρωτίας ήταν ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής κλινικής στους Φιλιάτες κ.Θανάσης Μποροδήμος, ο κ. Δημήτρης Τσώτσης, ο κ. Μιχάλης Σταύρου και άλλοι.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Μ. Κάτσης επισκέφτηκε όλους τους χώρους επαγγελματικούς και δημόσιους όπου συνάντησε πολλούς Φιλιατιώτες και συνομίλησε μαζί τους.

Ανάδοχος για το τμήμα Β της αποκατάστασης ΧΑΔΑ Δουρούτης















Με έγγραφο του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τη ΔΕΥΑ Ιωαννίνων διατυπώνεται η σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας για το σχέδιο σύμβασης και τη διαδικασία ανάθεσης του έργου "Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δουρούτης - Τμήμα Β", συνολικού προϋπολογισμού 891.527,20 ευρώ. Ανάδοχος είναι η εταιρεία "Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε.".Το έργο αφορά στην αποκατάσταση του τμήματος Β του ΧΑΔΑ, έκτασης περίπου 25 στρεμμάτων. Οι τεχνικές παρεμβάσεις και οι εργασίες που θα εκτελεστούν αφορούν σε:
 χωματουργικές εργασίες συλλογής, μεταφοράς διάσπαρτων απορριμμάτων από τη συνολική έκταση του ΧΑΔΑ και επανατοποθέτησή τους στην έκταση όπου θα γίνει η αποκατάσταση
 χωματουργικές εργασίες διαμόρφωσης και εξομάλυνσης του ανάγλυφου, ώστε να ομαλοποιηθούν οι κλίσεις
εργασίες διαχείρισης - αποκατάστασης της λυματολάσπης
κατασκευή έργων τελικής κάλυψης
έργα διαχείρισης ομβρίων
έργα διαχείρισης στραγγισμάτων
έργα μεταφροντίδας αποκατεστημένου χώρου
έργα περιβαλλοντικής παρακολούθησης ΧΑΔΑ
 υδραυλική υδροσπορά της συνολικής έκτασης του ΧΑΔΑ

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου













Αποφάσεις για έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου έλαβε, μεταξύ άλλων, η Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου στη σημερινή συνεδρίασή της.Ειδικότερα, με απόφαση της Ο.Ε. δημοπρατούνται τα έργα:
 Αποκατάσταση 9ης επαρχιακής οδού από διακλάδωση προς Θεριακήσι μέχρι Δερβίζιανα, προϋπολογισμού 82.000 ευρώ
 Συντηρήσεις – Βελτιώσεις οδικών τμημάτων – κατασκευή τεχνικών στην Π.Ε. Πρέβεζας σε περιοχές του πρώην Δήμου Φαναρίου, προϋπολογισμού 77.300 ευρώ (επαναδημοπράτηση)
 Αποκατάσταση ζημιών οδού Κρυοπηγής – Ε.Ο.19, προϋπολογισμού 15.000 ευρώ (επαναδημοπράτηση).

Ημερομηνίες εξετάσεων βοηθών οδοντιατρείων Φεβρουαρίου 2015















Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τις εξετάσεις  Βοηθών Οδοντιατρείων περιόδου Φεβρουαρίου 2015  είναι από 20-01-2015 έως και 05-02-2014 :Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:
α) Στην Αθήνα, στις 16-02-2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. στην Αίθουσα Διδασκαλίας Β΄ Ορόφου παλαιού κτιρίου της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θηβών 2, ΤΚ 11527, Γουδί , Αθήνα.
β) Στην Θεσσαλονίκη, στις 25-02-2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 π.μ. στο α’ υπόγειο του κτιρίου του τμήματος της Οδοντιατρικής Σχολής (Αγ. Δημητρίου 148 -Πανεπιστημιούπολη) στην Κεντρική Γραμματεία.Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων
  –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131
2)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτας
  –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512
3)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26653 60186 & 60184
4)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας
  –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113& 62112
5)Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Δ/νση Επαγγελμάτων Υγείας &Πρόνοιας   2132161610.

Ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών και εξετάσεων βοηθών φαρμακείου









 



Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις Βοηθών Φαρμακείου περιόδου Φεβρουαρίου 2015 είναι από 20-01-2015 έως 05-02-2015.Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στις κατά τόπους Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων.Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και στις εξής ημερομηνίες:
α) Στην Αθήνα την 27-02-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00 πμ στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου)
β) Στην Πάτρα στις 13-02-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00πμ στο ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ της Φαρμακευτικής του Παν/μίου Πατρών (πίσω από το κτίριο της Ιατρικής) στην Πανεπιστημιούπολη Ρίου.
γ) Στην Θεσσαλονίκη την 20-02-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 9.00-15.00 για τα προφορικά και τα γραπτά, στην αίθουσα σεμιναρίων ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ του κτιρίου των τμημάτων Βιολογίας/Φαρμακευτικής.
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:
1)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Ιωαννίνων
 –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26510-87131
2)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Άρτας
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26813-63512
3)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Θεσπρωτίας –Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26653-60186 & 60184
4)Δ/νση Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας  Π.Ε. Πρέβεζας
–Τμήμα Φαρμάκων & Φαρμακείων: 26823-62113&                        62112
5)Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Δ/νση Επαγγελμάτων Υγείας &Πρόνοιας  2132161610.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συλλήψεις ημεδαπών για χρέη προς το Δημόσιο














Συνελήφθησαν,κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουργαρελίου και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, δύο  ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), για χρέη προς το Δημόσιο.Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1.Την 28-01-2015  το πρωί, ένας 71χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 129.320,81 ευρώ.
2. Την 28-01-2015 το μεσημέρι, μία 81χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας είχαν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 634.835,85 ευρώ.Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι οργανωμένα, με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μετέφεραν δέκα μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδό τους από τη χώρα

















Το όχημα που οδηγούσε ένας από τους διακινητές εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι μη νόμιμοι μετανάστες. Συνελήφθησαν, την 28-01-2015 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, δύο διακινητές, ένας 30χρονος ημεδαπός και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους μετανάστες.Αναλυτικότερα, την 28-01-2015 το απόγευμα στην Κρανούλα Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, στα οποία, όπως διαπιστώθηκε,οι διακινητές μετέφεραν οργανωμένα συνολικά δέκα αλλοδαπούς μετανάστες, υπηκόους Συρίας, προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στο εξωτερικό.Σημειώνεται ότι ο 29χρονος αλλοδαπός διακινητής δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών, πραγματοποίησε αναστροφή και τράπηκε σε φυγή, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.Στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο δράστης, λίγο αργότερα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέπεσε σε παρακείμενο αύλακα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι έξι μη νόμιμοι μετανάστες (μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί).Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» για την παροχή πρώτων βοηθειών.Την προανάκριση ενεργεί  η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στα Ιωάννινα για κλοπή από σούπερ μάρκετ 














Συνελήφθησαν την 28-01-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,δύο ημεδαπές, ηλικίας 66 και 63 ετών, κατηγορούμενες για κλοπή. Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο γυναίκες  την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσαν από κατάστημα - σούπερ μάρκετ, διάφορα προϊόντα, αξίας 750 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο.Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός στο Μύτικα Πρέβεζας για διακίνηση κάνναβης














Επιπρόσθετα, κατηγορείται για κλοπή μοτοποδηλάτου.Κατασχέθηκαν (186,6) γραμμάρια κάνναβης και ένα αποσυναρμολογημένο κλεμμένο μοτοποδήλατο.Οι συντονισμένες ενέργειες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί την 28-01-2015 το πρωί στο Μύτικα Πρέβεζας, ένας  24χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, μετά από αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε ο 24χρονος αλλοδαπός χθες το πρωί στο Μύτικα Πρέβεζας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε τροχόσπιτο που διέμενε,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• (29) σφραγισμένες συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (125) γραμμαρίων,  έτοιμες για διακίνηση,
•μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (61,6) γραμμαρίων,
•μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης,
•ένα κινητό τηλέφωνο,
•το χρηματικό ποσό των (110) ευρώ.
Από την περαιτέρω έρευνα  βρέθηκε επίσης στο χώρο και κατασχέθηκε, αποσυναρμολογημένο και κρυμμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο είχε κλαπεί από την περιοχή της Πρέβεζας την 31-07-2014.Σημειώνεται ότι ο 24χρονος διέμενε παράνομα στην Χώρα και στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τρεις αλλοδαπούς, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα 

















Συνελήφθη, την 29-01-2015 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μέλος εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών. Συνελήφθησαν επίσης και τρεις αλλοδαποί μετανάστες, υπήκοοι Συρίας (ένας 67χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 25 και 60 ετών).Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, ο 30χρονος διακινητής μετέφερε τους τρεις αλλοδαπούς μετανάστες, προκειμένου να μεθοδευθεί η προώθησή τους στην Ιταλία.Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων πλαστές ταυτότητες Βουλγαρίας, ενώ προέκυψε ότι ως αμοιβή για τη λαθρομεταφορά είχε οριστεί το χρηματικό ποσό των (12.000) ευρώ.Συνολικά , κατασχέθηκαν:
• ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 
• πλαστές ταυτότητες Βουλγαρίας και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
• δύο κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Ημερήσια διάταξη συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου

















Την Πέμπτη 29 Ιανουάριου 2015 και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 19-01-2015 συνεδριάσεως.
1.Κατάρτιση της έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το Δ’ τρίμηνο έτους 2014 και υποβολή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
2.Κατάρτιση και έγκριση των όρων της διακήρυξης ανοιχτής δημοπρασίας, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Αποκατάσταση 9ης επαρχιακής οδού από διακλάδωση προς Θεριακήσι μέχρι Δερβίζιανα», προϋπολογισμού € 82.000,00 με Φ.Π.Α.
3.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Συντήρηση οδού από εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων προς Σίτσαινα», αναδόχου εταιρείας «Δημοσθένη Βήχα και Σία Ο.Ε.», μέχρι την 18-06-2015.

4.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του 1ου Υποέργου με τίτλο: «Κατασκευή προσθήκης πενταόροφου κτιρίου νοσηλευτικών μονάδων στο ΠΓΝΙ», του έργου του Ε.Π. «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος», με κωδικό MIS 341290 και τίτλο «Προσθήκη Πενταόροφου Κτιρίου Νοσηλευτικών Μονάδων στο ΠΓΝΙ», αναδόχου εταιρείας «ΚΑΣΤΩΡ Α.Ε.», μέχρι την 10-03-2015.
5.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αρδευτικό Έργο υψηλής ζώνης Κουκλιών», αναδόχου «ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.», μέχρι την 20-06-2015.
6.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση οδού από κατολίσθηση στο Μύτικα Πρέβεζας», αναδόχου «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΚΙΑ Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 16-03-2015.
7.Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επισκευή Ε.Ο. Ιωαννίνων - Τρικάλων (κατασκευή σαρζανέτ)», αναδόχου Γεωργίου Τάση, μέχρι την 27-05-2015.
8.Έγκριση των όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την επιλογή συμβούλου τεχνικής υποστήριξης, προϋπολογισμού € 13.050,00 με ΦΠΑ, στα πλαίσια του έργου «Environmental Park», που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Ιταλία 2007-2013 και συγκρότηση και ορισμός των μελών της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού.
9.Έγκριση του Πρακτικού ΙV/19-01-2015 (αξιολόγηση τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου της Περιφέρειας Ηπείρου, για την «Διοργάνωση εκδηλώσεων δημοσιότητας-επιμόρφωσης και παραγωγής προωθητικού υλικού στο πλαίσιο του έργου με τίτλο “ADRIATIC-ROUTE – Adriatic Route for Thematic Tourism”», προϋπολογισμού € 60.500,00 με ΦΠΑ, που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα IPA ADRIATIC CBC 2007 – 2013.
10.Έγκριση δαπανών και διάθεσης πίστωσης, για την εκτύπωση τουριστικών χαρτών της Περιφέρειας Ηπείρου.
11.Έγκριση δαπανών και διάθεσης πίστωσης και κατανομή αυτής, για την κάλυψη δαπανών συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις και εκδηλώσεις παρουσίασης τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας
12.Έγκριση δαπανών και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου: α) στην έκθεση Ι.Μ.Τ.Μ., που διοργανώνεται στο Τελαβίβ, το χρονικό διάστημα 10-11/02/2015 και β) στην έκθεση GREKLAND PANORAMA, που διοργανώνεται στη Στοκχόλμη, το χρονικό διάστημα 13-15/02/2015.
13.Έγκριση δαπάνης για την πληρωμή εργασιών μίσθωσης μηχανημάτων ιδιωτικής χρήσης με χειριστή, από την 15-12-2014, για την άρση καταπτώσεων και αποκατάσταση βατότητας (απομάκρυνση βράχων-κατολισθήσεις-καθιζήσεις κλ.π.) στο 28ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κοζάνης και στην 43η Επαρχιακή οδό Κράψη-Ανατολική, που προκλήθηκαν από απρόβλεπτα και έντονα καιρικά φαινόμενα, βάσει της αριθμ. 133462/5034/15-12-2014 απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου, και της αριθμ. 39/1716/15-12-2014 απόφασης ανάθεσης έργου της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου.
14.Έγκριση  δαπανών για προμήθεια ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης – επισκευής μηχανημάτων και οχημάτων της Π.Ε. Ιωαννίνων.
15.Έγκριση συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Η Ήπειρος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου», με πρωτοβουλία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών και έγκριση σχετικών δαπανών.
16.Έγκριση δαπάνης για την μίσθωση Δ.Χ. λεωφορείου, για την μετακίνηση υπαλλήλων της  Περιφέρειας Ηπείρου, των Δ/νσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, στη Θεσσαλονίκη, την 30-01-2015, με σκοπό την συμμετοχή τους στην 9η Διεθνή έκθεση zootechnia και για στην ημερίδα για «Παραγωγικά χαρακτηριστικά και ποιότητα προϊόντων του  Ελληνικού βούβαλου (Bubalus bubalis) σε παραδοσιακές συνθήκες».
17.Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για τη δικαστική εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών, κατά την ορισθείσα δικάσιμο της 3-2-2015 καθώς και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο, για τη συζήτηση της από 17-1-2014 έφεσης των Δημητρίου Ε. Βάρδια κλπ (υπόθεση υπαλλήλων STAGE) κατά της Περιφέρειας Ηπείρου (ως καθολικής διαδόχου της Ν.Α. Άρτας) και του ΟΑΕΔ.
18.Κατανομή εσόδων του άρθρου 27 του Ν. 3220/2004, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.
19.Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτου Ιωάννου, και της ειδικής συμβούλου Ευσταθίας Βρεττού, στην Αθήνα, από 27 έως 29-01-2015, προκειμένου να παραβρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην παρουσίαση της εκδήλωση με θέμα: «Πολιτιστικές Διαδρομές Αρχαίων Θεάτρων Ηπείρου» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
20.Έγκριση μετακίνησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, στην Αθήνα, από 27 έως 29-01-2015, προκειμένου να παραβρεθεί σε συζήτηση με θέμα: «Πολιτιστικές Διαδρομές» που διοργανώνει το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και έγκριση των σχετικών δαπανών.
21.Έγκριση δαπάνης για την καταβολή αποζημίωσης μετά από εξωδικαστικό συμβιβασμό σε υπαλλήλους της Π.Ε. Θεσπρωτίας, σύμφωνα με την 34/1465/29-10-2014 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
22.Έγκριση λειτουργικών δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: