ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.Α.Σ ΗΠΕΙΡΟΥ : Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα



Ο πολεμιστής του φωτός βλέπει κάθε μάχη σα να ‘ναι η τελευταία του. Έτσι το αποτέλεσμα λίγο τον ενδιαφέρει : ( Κάρλος Καστανέντα )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΕΛ.Α.Σ  ΗΠΕΙΡΟΥ : Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα
Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα στο πλαίσιο περιπολιών και αστυνομικών ερευνών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

























Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών, στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα :
•Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνελήφθη χθες (13-12-2014) αργά το βράδυ,  στο σημείο εισόδου του Ελέγχου Διαβατηρίων Κακαβιάς, ένας 25χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, μικροποσότητα κάνναβης, μία γεμιστήρα πιστολιού με (4) φυσίγγια και ένα μαχαίρι.
•Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, συνελήφθη σήμερα (14-12-2014) μετά τα μεσάνυχτα στο Λούρο Πρέβεζας, ένας 24χρονος Αλβανός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του λαθραίος καπνός, βάρους (1634) γραμμαρίων ενώ προέκυψε ότι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
•Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, συνελήφθη χθες (13-12-2014)  αργά το βράδυ στο Λούρο Πρέβεζας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.
•Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (13-12-2014) το απόγευμα στα Ιωάννινα, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση (8) μηνών για κλοπή.
•Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, συνελήφθη σήμερα (14-12-2014) τα ξημερώματα στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας,  ο οποίος αφού διέρρηξε μαζί με συνεργούς του σπίτι ιδιοκτησίας ημεδαπού, αφαίρεσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του σπιτιού. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε  ότι ο 33χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου.
•Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 41 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, μαζί με συνεργό τους που αναζητείται, το μεσημέρι της 11-12-2014, εισήλθαν σε μονοκατοικία στα Ιωάννινα και με τη μέθοδο της απασχόλησης (πώληση κουβερτών), αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσό κόσμημα.
Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Συνελήφθησαν επτά (7) άτομα για διοργάνωση και συμμετοχή σε διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων στα Ιωάννινα 
















Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ, παιγνιόχαρτα και μάρκες.Συνελήφθησαν σήμερα (13-12-2014)  μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, με την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, επτά (7) ημεδαποί (έξι άνδρες και μία γυναίκα),  ηλικίας από 21 έως 36 ετών, για παράνομο «τζόγο» εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν μία 35χρονη υπεύθυνη καφενείου –σνακ μπαρ, ένας 36χρονος που είχε ρόλο « dealer » και πέντε (5) ακόμα άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια ενώ ο 36χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένου έλεγχου για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διενέργειας τυχερών παιγνίων, διαπιστώθηκε ότι η 35χρονη είχε διοργανώσει και διενεργούσε με τον 36χρονο « dealer » το απαγορευμένο παίγνιο «poker – texas holdem» σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν οι πέντε συλληφθέντες παίκτες.Για την συμμετοχή στο παράνομο παιχνίδι καταβάλλονταν από του παίκτες χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε ανάλογης αξίας μάρκες.Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
•Το χρηματικό ποσό των (325) ευρώ
•(287) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας
•παιγνιόχαρτα
•ένας φορητός υπολογιστής, στην οθόνη του οποίου αναγράφονταν τα ονόματα των συμμετεχόντων, χρόνοι και αντίστοιχα χρηματικά ποσά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 35χρονη στην Ελεούσα Ιωαννίνων
















Συνελήφθη 35χρονη ημεδαπή στην Ελεούσα Ιωαννίνων την 13-12-2014/01.00, γιατί ως υπεύθυνη  καταστήματος «σνακ-μπαρ», ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος αναζητείται, επέτρεπε τη διενέργεια απαγορευμένου τυχερού παιγνίου σε (6) ημεδαπούς, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, χρηματικό ποσό, παιγνιόχαρτα, μάρκες και (1) φορητός Η/Υ. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΕΙΡ. ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


















Αρχίζει η προσπάθεια διοργάνωσης εθελοντικών αιμοδοσιών με σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος.Η Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου, έπειτα από σχετική απόφαση του Δ.Σ. ξεκινά την προσπάθεια διοργάνωσης εθελοντικών αιμοδοσιών σε συνεργασία με το Κοργιαλένειο Μπενάκειο Νοσοκομείο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό την δημιουργία Τράπεζας αίματος.Σε αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε την στήριξη των συλλόγων μελών, αλλά και όλων των Ηπειρωτών εθελοντών αιμοδοτών.Αξίζει να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την ενέργεια αυτή και όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία, σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα στοιχεία σας με e-mail στο : omospondialakkasouliou@gmail.com.Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Παππά στο τηλ.: 6976040158.Ελάτε και διευρύνουμε τη μεγάλη οικογένεια των Εθελοντών Αιμοδοτών και να στηρίξουμε τον κάθε συμπατριώτη μας που έχει ανάγκη.Η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία θα διοργανωθεί μέσα στον Φεβρουάριο, σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ         ΚΑΡΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: