ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ολοκληρώθηκε η πληρωμή της προκαταβολής με 886 εκ. ευρώ στους λογαριασμούς 656.736 γεωργών και κτηνοτρόφων



Η ζωή ξεπηδάει σαν πίδακας γι’ αυτούς που τρυπούν το βράχο της αδράνειας : ( Αλέξις Καρέλ )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Ολοκληρώθηκε η πληρωμή της προκαταβολής με 886 εκ. ευρώ στους λογαριασμούς 656.736 γεωργών και κτηνοτρόφων













Ολοκληρώθηκε η πληρωμή της προκαταβολής (50%) της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014 σε 656.736 δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους.Το ποσό που πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών ανέρχεται σε 886.450.613,63 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο εντός της ημέρας.Οι πληρωμές, όπως τόνισε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Καρασμάνης, διενεργήθηκαν ομαλά και με πλήρη διαφάνεια σε όλους τους Νομούς ενώ τα ποσά που εισέπραξαν οι δικαιούχοι παραγωγοί αντιστοιχούν στην αξία των δικαιωμάτων που έχουν ενεργοποιήσει για το 2014.Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επεσήμανε ο κ. Καρασμάνης, μέσα από συνεχείς προσπάθειες κατάφερε να εξομαλύνει σταδιακά τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στην κατανομή των επιλέξιμων βοσκοτόπων με στόχο την ομαλή καταβολή της ενίσχυσης σε επίπεδο χώρας και στη συντριπτική πλειοψηφία των κτηνοτρόφων.Η πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης αποτελεί μια οικονομική ανάσα για τους Έλληνες παραγωγούς ώστε να αντιμετωπίσουν τις υποχρεώσεις τους και να προγραμματίσουν τις ανάγκες τους για το επόμενο διάστημα.Στόχος του Υπουργείου είναι να έχει πληρωθεί και η εξόφληση της ενιαίας μέχρι το τέλος του 2014.

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
















Καλούνται οι δικαιούχοι τροφίμων της Δ/νσης Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσας να προσέλθουν από τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (πρώην Μαθητική Εστία), για να παραλάβουν Δωρεάν ποσότητες Φρούτων (Μήλα, Αχλάδια, Ακτινίδια).
Ώρες παράδοσης 9:30 π.μ. έως 12:30 καθημερινά για πέντε ημέρες.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2665360182
Ο Αντιδήμαρχος : Ελευθέριος Κώστας
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δελτίο Τύπου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με την Πανηπειρωτική Ένωση για το Νεανικό Διαβήτη (ΠΕΝΔΙ) θα υλοποιήσουν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (ισόγειο Δημαρχιακού Μεγάρου, Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα) δράση που θα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αλλά και ενημέρωση του κοινού. Η δράση θα είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Ο Αντιδήμαρχος : Ελευθέριος Κώστας

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ :  «Εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας»

















Ο καθαρός Δήμος, είναι υπόθεση όλων μας.Το 2012, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποφάσισε ομόφωνα  και ενέκρινε τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας (Αρ. Απόφασης 20/2012, ΑΔΑ: Β44ΥΩΡΙ-ΕΧΒ). Ένας πολύ σημαντικός κανονισμός που όμως δυστυχώς, δεν εφαρμόστηκε. Σήμερα επαναφέρουμε το θέμα και προωθούμε την άμεση εφαρμογή του, ενημερώνοντας όλους όσους διαμένουν, εργάζονται και κινούνται εντός των ορίων του Δήμου Ηγουμενίτσας, τόσο για την ύπαρξή του όσο και για την απόφαση του ελέγχου της τήρησής του.Ο Κανονισμός είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας (www.igoumenitsa.gr) και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αναρτηθεί στα κεντρικά σημεία των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων.Επιπλέον, αυτός πρόκειται να διανεμηθεί κυρίως στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης αλλά και των λοιπών δημοτικών διαμερισμάτων.
Για οποιεσδήποτε απορίες, υποδείξεις, επισημάνσεις και παράπονα, σχετικά με την καθαριότητα του Δήμου, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με τις Υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου μέσω των τηλεφώνων,  21150 – 21159.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Με στόχο να έχουμε ένα καθαρό περιβάλλον διαβίωσης, ο Δήμος Ηγουμενίτσας ζητά από όλους:
•Να βάζουν στα καλαθάκια τα μικρά άχρηστα αντικείμενα τους.
•Να χρησιμοποιούν κατάλληλες σακούλες για να βάζουν τα απορρίμματα τους, να τις κλείνουν καλά και να τις τοποθετούν μέσα στους κάδους εφόσον υπάρχουν.
•Ειδικότερα τα καταστήματα και τα γραφεία θα πρέπει να βγάζουν τις σακούλες απορριμμάτων τους μόνο μετά την ώρα κλεισίματος των καταστημάτων. Εφόσον στα απορρίμματα περιλαμβάνονται και υλικά συσκευασίας (π.χ. χαρτόκουτες)  θα πρέπει να έχει ελαχιστοποιηθεί ο όγκος τους και να είναι δεμένα.
•Να μην εγκαταλείπουν κάθε μορφής ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τοποθετηθούν μπάζα στους κάδους απορριμμάτων ή στα πεζοδρόμια.
•Να μην εγκαταλείπουν στους δρόμους τα παλαιά αυτοκίνητά τους.
•Να μεριμνούν για τον καθαρισμό των χώρων ιδιοκτησίας τους (οικόπεδα, παλαιές κατοικίες κ.λ.π).
•Να μεριμνούν για τον καθαρισμό των ελευθέρων χώρων όπου ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα (π.χ. παρκινγκ).
•Να μην ρυπαίνουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια με χώματα, τσιμέντα, λάδια, κόλλες, κ.λ.π.
•Να μην ρυπαίνουν με αφίσες, φέιγ βολάν, σπρέι, την πόλη.
•Να μην ρυπαίνουν χώρους πρασίνου, μνημεία, αγάλματα, τοίχους.
ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ
Ενδεικτικά αναφέρονται κάποια από τα  πρόστιμα  τα οποία έχουν ψηφιστεί, σύμφωνα με τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας, και μπορεί να επιβληθούν.
•Σακούλες εκτός κάδων (30,00 ΕΥΡΩ ), έξοδός τους ακατάλληλες ώρες ( 50,00 ΕΥΡΩ ) άδετες (30,00 ΕΥΡΩ ) η μια ,
•Ανάρτηση πανό, αεροπανό η άλλων ομοίων αντικειμένων για οποιοδήποτε λόγο, σε οδούς , πλατείες ή άλλους κοινόχρηστους χώρους  (500,00 ΕΥΡΩ), φέιγ-βολάν στο κατάστρωμα των δρόμων και σε κοινόχρηστους χώρους μέχρι 100 τεμάχια (200,00 ΕΥΡΩ) εκτεταμένη (1.000,00 ΕΥΡΩ)  ,
•Η ρίψη μέσα στους υπονόμους και στο δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων της πόλης, λαδιών συνεργείων αυτοκινήτων που προέρχονται από συντηρήσεις και επισκευές των μηχανών, λιπών ψητοπωλείων, υγρών μπαταριών και γενικά υγρών αποβλήτων που μπορεί να προκαλέσουν τοξική επιβάρυνση των αποχετευμένων λυμάτων (200,00 ΕΥΡΩ).
•Απορρίμματα κουζίνας εστιατορίων, μαγειρείων, ιδρυμάτων, fast food κ.λ.π. αυτά πριν τοποθετηθούν στους σάκους πρέπει να έχουν στραγγιστεί επιμελώς και σε καμία περίπτωση να μην σύρονται επί του οδοστρώματος προκαλώντας ρύπους (150,00 ΕΥΡΩ).
•Για τα ογκώδη αντικείμενα, η περισυλλογή τους θα γίνεται μετά από επικοινωνία με την Δ/νση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής (τηλ. 2665021150 και 2665022626)
Ο Αντιδήμαρχος : Ηλίας Λώλης

Ενημέρωση σχετικά με την προσωπική ασφάλεια και προστασία
















Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας & Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην οποία θα παρευρεθεί και θα μιλήσει Αξιωματικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας για θέματα που σχετίζονται με την προσωπική ασφάλεια και προστασία από κλοπές και απάτες.Η ενημέρωση θα γίνει στους χώρους των αντίστοιχων Κ.Α.Π.Η. τις παρακάτω ημέρες και ώρες: 
•Πλαταρία: 20 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ.
•Πέρδικα: 20 Νοεμβρίου 2014 στις 6:00 μ.μ.
•Μαργαρίτι: 21 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ.
•Σύβοτα: 24 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ.
•Ηγουμενίτσα: 25 Νοεμβρίου 2014 στις 10:00 π.μ.
Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύτερο κοινό.

Αυτόφωρες συλλήψεις  για διάφορα ποινικά αδικήματα















Στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα ποινικά αδικήματα από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.Αναλυτικότερα:
•Συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 50χρονος ημεδαπός,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων. Ειδικότερα, μετά από αστυνομικό έλεγχο,  διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος κατείχε παράνομα ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm, σε μη λειτουργική κατάσταση, ένα μαχαίρι, ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο στερούνταν σχετικής άδειας και (21) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
•Συνελήφθη, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι  εκκρεμούν σε βάρος του  δύο καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής φυλάκισης δέκα (10) μηνών,  για εισφορές.
•Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης καθώς και δύο ναρκωτικά χάπια.
•Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Ιράκ, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, προκειμένου να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές.
•Συνελήφθη στην Ασφάκα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία. Ειδικότερα, ο 38χρονος  διέρρηξε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από σπίτι  στην Ασφάκα Ιωαννίνων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν  μία πλαστή ταυτότητα ιταλικών αρχών και αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου.Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ















Ο Δήμος Μετσόβου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Θεσπρωτίας διοργανώνει την τελική τεχνική συνάντηση του έργου “Tempting Streets”, η οποία θα διεξαχθεί στο Μέτσοβο, την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014 και στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014.Στις εργασίες της συνάντησης θα συμμετάσχουν όλοι οι εταίροι του Έργου ήτοι: Η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, ο Δήμος Μετσόβου, το Επιμελητήριο του Λέτσε, ο οργανισμός Innova.Menti, ο οργανισμός CibuSalento, o Δήμος Gallipoli, το Πανεπιστήμιο Lum Jean Monnet και το Πανεπιστήμιο Foggia με το Εργαστήριο ERID.Το πρόγραμμα της τεχνικής συνάντησης, κατά την πρώτη μέρα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Οινοποιείο «Κατώγι Αβέρωφ», ενώ στη συνέχεια, στην αίθουσα του Δημαρχείου οι Εταίροι θα παρουσιάσουν την πρόοδο υλοποίηση των δράσεων που τους αναλογούν.Κατά τη δεύτερη ημέρα, το πρόγραμμα της Τεχνικής Συνάντησης περιλαμβάνει την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης  (Memorandum of Understanding)  για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο. Την υπογραφή του Μνημονίου θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου καθώς και διμερή συνάντηση των Εταίρων του Έργου.   

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ HΠΕΙΡΟ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







 




Δεν μας εκπλήσσει η στάση της παράταξης της μειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ «Αυτοδιοικητική Κίνηση Ηπείρου», καθώς επίσης και το περιεχόμενο, το ύφος αλλά και η φρασεολογία της ανακοίνωσης που εξέδωσαν, γιατί είναι γνωστή η Γκαιμπελίστικη τακτική που εφαρμόζουν τα στελέχη της.Όλα αυτά βέβαια είναι απόρροια της καθεστωτικής νοοτροπίας που έχουν αποκτήσει από την πολύχρονη παραμονή τους στην εξουσία και δυσκολεύονται να αποχωριστούν τις «θεσμικές καρέκλες» που κατείχαν και που τις θεωρούν εξ οφίτσιο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά τους.Ο αυτοπροσδιορισμός τους σε «Δημοκράτες», και η κομματική απαγκίστρωση τους μόνο κατ’ όνομα ισχύει καθώς τα πεπραγμένα τους και η πεισματική άρνηση να παρεκκλίνουν των κομματικών τους θέσεων και των προσωπικών τους συμφερόντων υποβαθμίζει και απαξιώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία βάλλεται από παντού.Σήμερα είναι οι μόνοι, όπως αποδεικνύεται με τις συμπεριφορές τους, που δεν έχουν ακόμη κατανοήσει ότι η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα γενικότερα, έχουν αποβάλει οριστικά τέτοιες πρακτικές και φρασεολογίες.Προκαλεί δε εντύπωση και πολλά ερωτήματα η πλήρης ταύτιση με τέτοιες λογικές και πρακτικές των συμβούλων της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.Και γι’ αυτούς οι μεγαλόστομες εξαγγελίες εξαντλήθηκαν στην προεκλογική περίοδο.Διερωτόμαστε, ποιο είναι το αίσθημα ευθύνης και σεβασμού που επέδειξαν στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως μεγαλοφώνως διακηρύσσουν. Αυτοί που το βράδυ της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των οργάνων στην ΠΕΔ επιχείρησαν να ακυρώσουν την εκλογική διαδικασία όταν ενημερώθηκαν (μετά από τηλεφώνημα στον κ. Ζυγούρη) ότι η 21η έδρα ανήκει στον πλειοψηφούν συνδυασμό και όταν δεν το πέτυχαν, αποχώρησαν  μαζί με τους θεσμικά υπεύθυνους για την περιφρούρηση και ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, αμαυρώνοντας με το πλέον ανεύθυνο τρόπο μια Δημοκρατική διαδικασία.Είναι αυτοί που δεν άφησαν την εφορευτική επιτροπή να κατανείμει την 21η έδρα,πράγμα πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.Για ποια Δημοκρατική συμπεριφορά έχουν το θράσος να ομιλούν, όταν οι ίδιοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε Δημοκρατικές διαδικασίας. Πόσο Δημοκράτες είναι όταν δεν κάνουν αποδεκτή την έγγραφη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της ΚΕΔΕ κ. Π. Ζυγούρη ( του καθ΄ ύλη αρμοδίου και κοινά αποδεκτού νομικού) ότι η 21η έδρα ανήκει ξεκάθαρα στον πρώτο σε σταυρούς συνδυασμό (όπως και στελέχη του συνδυασμού τους παραδέχονται).Πόσο σεβάστηκαν τους θεσμούς όταν δεν ανταποκρίθηκαν σε καμιά από τις τρείς προσκλήσεις που απέστειλε σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία ο πλειοψηφών σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή προεδρείου; Ευαγγελιστήκαν ακόμη διαφανείς διαδικασίες.Πόσο διαφανείς μπορεί να είναι οι διαδικασίες που γίνονται στο παρασκήνιο για την κατανομή των θέσεων; Για ποιο διάλογο κάνουν λόγο, όταν ο σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού τους, εκπρόσωπος απαξιούσε να παρευρεθεί στις όποιες προτεινόμενες συζητήσεις και εξουσιοδοτούσε για αυτό ( όπως ο ίδιος έλεγε) έναν από τους συμβούλους του. Και τέλος, αφού θεωρούν παράνομη την σύγκλιση του προεδρείου της ΠΕΔ γιατί δεν προσφεύγουν στα αρμόδια θεσμικά όργανα και αυτοκαταναλώνονται σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και ανυπόστατες καταγγελίες.Από τα παραπάνω, εύλογα ο καθείς βγάζει τα συμπεράσματά του για το ποιός υπονομεύει και με τις πράξεις του πλήττει τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Εμείς, η Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση για την Ήπειρο, ως παράταξη ευθύνης, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που επικρατεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δηλώνουμε ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατηφορικό δρόμο που αποφάσισαν να ακολουθήσουν. Βεβαίως, ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των επιλογών του και των πράξεων του, αλλά να μην τους διαφεύγει ότι η κοινωνία θα είναι ο τελικός κριτής.Είχαμε υποχρέωση ως πλειοψηφών συνδυασμός, ακολουθώντας κατά γράμμα την κείμενη Νομοθεσία, να αναλάβουμε κάθε πρωτοβουλία για να μην μείνει κι άλλο η ΠΕΔ Ηπείρου ακέφαλη και αυτό πράξαμε. Θα είμαστε πάντα παρόντες στα επίσημα όργανα της ΠΕΔ Ηπείρου για διάλογο και συναινέσεις.  Θα είμαστε πάντα παρόντες στα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ήπειρος και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ HΠΕΙΡΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: