ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 12η έτους 2014



Ο μεγάλος Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος αρχίζει να μοιάζει τώρα σαν ένας γνήσιος μαθηματικός : ( James Jeans )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:
 
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 12η έτους 2014














Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες)  την 27η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα , και ώρα    18: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2014.
Εισηγητές: Α/δήμαρχοι κ.κ. Παππά Ουρανία & Έξαρχος Σπυρίδων
2.Απολογισμός ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ οικονομικού έτους 2013.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
3.Έγκριση διάθεσης πίστωσης για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2014.
- Εισηγητής : Εντ/μενος Δ.Σ. κ. Μπέλλος Παύλος
4.Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση στο μέτρο 321 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»_4η πρόσκληση,  του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΜΠΟΥ ΣΚΕΦΑΡΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ».
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς
5.Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση στο μέτρο 321 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»_4η πρόσκληση,  του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΜΠΟΥ ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ».
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς
6.Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση στο μέτρο 321 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»_4η πρόσκληση,  του έργου: «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΗ ΛΙΟΨΗ Δ.Ε. ΣΑΓΙΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ».
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς
7.Υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση στο μέτρο 321 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013»_4η πρόσκληση,  του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΜΒΡΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΕ Φιλιατών, Δήμου Φιλιατών».
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Παππάς
8.Διόρθωση του υπ΄αριθμ. 1608/Α-26-20/03/2014Χρηματικού Καταλόγου του Δήμου – πρόστιμα Κ.Ο.Κ.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
9.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τοπικής Κοινότητας Κυπαρίσσου  για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
10.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 10.70 στρ. στη θέση << Σολοπιά>>της Τοπικής Κοινότητας Γολάς για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
11.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων της Τοπικής κοινότητας Ραγίου για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
12.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης έκτασης 85,00 στρ. στη θέση << Παπαδιά >> της Τοπικής κοινότητας Κεστρίνης για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
13.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμη έκτασης 11,50 στρ. στη θέση << Κάμπος Σκέφαρης>> της Τοπικής κοινότητας Σμέρτου για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
14.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμων εκτάσεων ………… στρ. της Τοπικής Κοινότητας Ασπροκκλησίου για το έτος 2015.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
15.Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου<< Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην τ.κ. Αμπελώνα.
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
16.Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου << Τσιμεντοστρώσεις  δρόμων στην τ.κ. Χαραυγής>>
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Έξαρχος Σπυρίδων
17.Εκλογή αιρετών αντιπροσώπων του Δήμου για τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ.του υφιστάμενου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ).
- Εισηγητής: Α/δήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

Πρόσκληση μελών σε Ειδική  Συνεδρίαση 11η έτους 2014
















Καλείστε να προσέλθετε σε Ειδική Συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες)  την 27η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα , και ώρα  17: 30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση Ισολογισμού Απολογισμού και κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης οικονομικού έτους 2014 (Διαχειριστική χρήση 01-01-2013 έως 31-12-2013).
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
«Ξεκινούν οι απόγραφες Ζωικού κεφαλαίου έτους 2014 στην Θεσπρωτία»





















Από το Τμήμα Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας ανακοινώνεται ότι από 1η Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες απογραφές ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2014 (η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική και δε θα δοθούν παρατάσεις). Παρακαλούνται οι αιγοπροβατοτρόφοι να προσέλθουν στην Υπηρεσία μας (Κτίριο ΠΕ Θεσπρωτίας – Οδός Π. Τσαλδάρη 18 - Τμήμα Κτηνιατρικής - Γραφείο 26 – Τηλέφωνα 2665360192 και 2665360190), με το Μητρώο Εκμετάλλευσης Αιγοπροβάτων συμπληρωμένο και ενημερωμένο με όλες τις μεταβολές (γεννήσεις,θανάτους,σφαγές κλπ). Μητρώα μη ενημερωμένα δε θα γίνονται δεκτά. Επιπλέον θα πρέπει να προσκομίσουν στην υπηρεσία και φωτοτυπία του μητρώου (αντίγραφο του εξωφύλλου και των μερών β, γ και ε).Τα μητρώα θα ελέγχονται από την υπηρεσία και σε περίπτωση που υπάρχουν μεταβολές ζωικού κεφαλαίου που δεν είναι δικαιολογημένες  με τα απαραίτητα παραστατικά (άδειες διακίνησης, τιμολόγια πώλησης κλπ), θα ακολουθεί επιτόπιος έλεγχος στην εκτροφή και θα ενημερώνεται ο ΟΠΕΚΕΠΕ  οπότε  θα επιβάλλονται κυρώσεις (π.χ. περικοπές των επιδοτήσεων.      

Νέο Δ.Σ. στο Κέντρο Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας ( Κ.Ι.ΜΕ.ΘΕ. )

















Σας ενημερώνουμε ότι στις 25.08.2014 πραγματοποιήθηκαν εκλογικές αρχαιρεσίες στο Κέντρο Ιστορικών Μελετών Θεσπρωτίας (Κ.Ι.ΜΕ.ΘΕ.) σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου.Το νέο Δ.Σ., που προέκυψε από τις εκλογές, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
.Πρόεδρος: Μιχάλης Πασιάκος
.Αντιπρόεδρος: Αλκιβιάδης Φάτσιος
.Γραμματέας; Χριστίνα Γκάνια
.Ταμίας: Σπύρος Βήτος
.Μέλη: πατήρ Μεθόδιος Ντελής, Σωτήρης Μικρούλης, Γιώργος Διαμάντης.
Το νέο Δ.Σ. θα ενημερώνει τα Μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τις εκδηλώσεις-δράσεις του και δεσμεύεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προώθηση των σκοπών του Συλλόγου.  

ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ















Στην περιοχή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Μαργαριτίου περιόδευσε κλιμάκιο της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Ηγουμενίτσας την περασμένη Κυριακή 19/10.Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εξωστρεφών δράσεων και επικοινωνίας με τον κόσμο, (που θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα) μοιράστηκαν φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ  συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με τις δεσμεύσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας και την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που αποκτά καθημερινά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την αγωνία για την επιβίωσή τους που βιώνουν εξ αιτίας της κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών. Το κόστος παραγωγής για τους αγρότες και κτηνοτρόφους συνεχώς ανεβαίνει, ενώ το ζήτημα της μείωσης των επιλέξιμων βοσκότοπων και της καθυστέρησης καταβολής των αποζημιώσεων, τους έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Ο χαρακτηρισμός/αποχαρακτηρισμός δασικών εκτάσεων με δυο μέτρα και σταθμά από τις δημόσιες υπηρεσίες που υπολειτουργούν, αυξάνει ακόμα περισσότερο το αίσθημα της εγκατάλειψης και της αδικίας. Η συρρίκνωση των υποδομών και το κλείσιμο κάποιων υπηρεσιών στο Μαργαρίτι είναι ακόμα ένα ζήτημα που δυσκολεύει την ζωή στην ύπαιθρο, ενώ οι επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά δεν φαίνεται να κρατούν τους νέους στην περιοχή, μια και πολλοί επιλέγουν το δρόμο της μετανάστευσης.Κοινή πεποίθηση όλων είναι πως τα μνημόνια, έχουν φέρει σε εξαθλίωση τον κόσμο της υπαίθρου και απαιτείται αλλαγή οικονομικής πολιτικής με διαγραφή μεγάλου μέρους του χρέους για να σωθεί η χώρα και οι άνθρωποί της από την παρατεταμένη ύφεση και λιτότητα.   

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στον Βουβοπόταμο Πρέβεζας









 


Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου υπηκόου Αλβανίας.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας,υπόθεση κλοπής από σπίτι που έγινε τον περασμένο Απρίλιο στον Βουβοπόταμο Πρέβεζας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 44χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι είναι ο δράστης της κλοπής.Αναλυτικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 03 έως 06-04-2014, ο 44χρονος διέρρηξε παράθυρο οικίας 61χρονης ημεδαπής, που βρίσκεται στο χωριό Βουβοπόταμος Πρέβεζας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής κοσμημάτων  από σπίτι στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων
















Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, συνελήφθησαν  τέσσερις ημεδαποί Ρομά και ένας υπήκοος Αλβανίας.Οι δράστες αποπειράθηκαν να πουλήσουν τα κλεμμένα χρυσαφικά σε κοσμηματοπωλεία στην πόλη των Ιωαννίνων.Εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων από σπίτι που έγινε την 21-10-2014 το πρωί στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων.Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 18, 16, 19 και 13 ετών και ένας 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 21-10-2014 το πρωί, δύο εκ των ημεδαπών δραστών, εισήλθαν σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην Κάτω Λαψίστα Ιωαννίνων, εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ενοίκου και με τη συνδρομή των άλλων δύο, που είχαν αναλάβει το ρόλο του “τσιλιαδόρου”, αφαίρεσαν κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των (60) ευρώ και δύο κάρτες ανάληψης χρημάτων.Στην συνέχεια, από κοινού οι τέσσερις δράστες μαζί με τον 17χρονο,  αποπειράθηκαν να πουλήσουν τα κλεμμένα χρυσαφικά σε κοσμηματοπωλεία στην πόλη των Ιωαννίνων.Τα κλεμμένα κοσμήματα που βρέθηκαν στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.Οι συλληφθέντες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν σήμερα (22-10-2014) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α











 
Εορτασμού της Ιστορικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη της Ηγουμενίτσας (έδρα νομού).
Α΄. ΓΕΝΙΚΑ
1.Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων και των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, των οικιών και των ελλιμενισμένων πλοίων, από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
2.Φωταγώγηση της πόλης και των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Β΄. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
-Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Ώρα 12.00΄: Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές και σπουδαστές στο Μνημείο Ηρώων της πόλης, προσερχομένων με επικεφαλής καθηγητές και δασκάλους, παρουσία όλων των Αρχών, με τη γενική ευθύνη του Γραφείου Φυσικής Αγωγής .
Γ΄. ΤΡΙΤΗ  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
1.Ώρα 07.30΄: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης.
2.Ώρα 10.30΄: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου και Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΥ.
-Μετά τη δοξολογία, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Δέτσικα Ευαγγελία Εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας 
-Πέρας προσέλευσης επισήμων για τη δοξολογία, η 10.05΄ώρα.
3.Ώρα 11.15΄: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της πόλης και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.  
:
α.- Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης
β.- Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Θεσπρωτίας
γ.- Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Φιλιατών-Ηγουμενίτσας  
δ.-  Δήμαρχο Ηγουμενίτσας
ε.-  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας
στ.-  Δ/ντή Αστυνομικής Δ/νσης Θεσπρωτίας
ζ.-   Εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος
η.-  Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας
θ.-   Εκπρόσωπο Συνδέσμου Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου
ι.- Εκπρόσωπο Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών
ια.- Εκπρόσωπο Ε.Ε.Σ. – Περιφερειακού Τμήματος Ηγουμενίτσας
ιβ.- Εκπρόσωπο Ε.Ο.Ε.Α. – Ε.Δ.Ε.Σ.   
ιγ.- Εκπρόσωπο Π.Ε.Α.Ε.Α.                
ΕΝΟΣ (1) ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
6.- Ώρα 11.35΄: Παρέλαση, προ των επισήμων, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης:
α.   Της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηγουμενίτσας
β.-  Της σημαίας από Πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής
γ.-  Του Σώματος Εθελοντριών Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
δ.-  Του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες
γ.-  Παραδοσιακού Τμήματος από τον Πολιτσ. Σύλλογο Γραικοχωρίου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» 
δ.-  Τμήματος από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων
ε.-   Τμήματος του Δημοτικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας
στ.-  Των μαθητών των σχολείων της Ηγουμενίτσας, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Υπεύθυνο για τον συντονισμό όλων των τμημάτων της παρέλασης ορίζουμε τον  υπεύθυνο θεμάτων Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Πασχοδήμα Γεώργιο                           
Κ α λ ο ύ ν τ α ι    ν α    π α ρ α σ τ ο ύ ν:
-Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου και Πάργας κ.κ. ΤΙΤΟΣ
-Ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας & Βουλευτής νομού Θεσπρωτίας κ. Μπέζας Αντώνιος
-Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης
-Η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ.Μακεδονίας-Ηπείρου
-Ο Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας
-Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Φιλιατών-Ηγουμενίτσας 
-Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
-Ο Δήμαρχος Φιλιατών
-Η Δήμαρχος Σουλίου
-Οι πρώην Υπουργοί
-Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου
-Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου
- Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων Ηγουμενίτσας – Φιλιατών- Σουλίου 
-Ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου
-Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσπρωτίας
-Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηγουμενίτσας
-Οι πρώην Βουλευτές
-Οι Πρόεδροι των Δ.Σ. των Ν.Π.Δ.Δ.
-Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας
-Ο Δ/ντης του Τελωνείου Ηγουμενίτσας
-Οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος, εν ενεργεία, κατά ιεραρχική τάξη
-Οι Πρόεδροι Επιστημονικών Οργανώσεων
-Οι Πρόεδροι των Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων
-Εκπρόσωποι Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης
-Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
-Οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων
-Ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Θεσπρωτίας
-Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσπρωτίας
-Όλος ο λαός της πόλης
Π α ρ α κ α λ ο ύ ν τ α ι  ν α      ρ υ θ μ ί σ ο υ ν:
-Τα σχετικά με την ιεροτελεστία, η Ιερά Μητρόπολη Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γιρομερίου και Πάργας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού.
-Τα σχετικά με τη σήμανση των χώρων της παρέλασης κ.λ.π., τη φωταγώγηση της πόλης και το σημαιοστολισμό οδών και πλατειών καθώς και την  Φιλαρμόνική ο Δήμος Ηγουμενίτσας.
-Για τη σήμανση των χώρων της παρέλασης, οι αρμόδιοι του Δήμου θα συνεργαστούν με  τον υπεύθυνο θεμάτων Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπ/σης 
-Τα σχετικά με την τήρηση της τάξης η Αστυνομική Δ/νση Θεσπρωτίας.
-Τα σχετικά με τη συγκρότηση ενός τμήματος με παραδοσιακές στολές και την τοποθέτηση δεικτών προ των επισήμων, ο Δήμος Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον υπεύθυνο θεμάτων Φυσικής Αγωγής της Β/θμιας Εκπαίδευσης και τους Πολιτιστ. συλλόγους της περιοχής.
-ΤΕΛΕΤΑΡΧΕΣ ορίζουμε τους: Γιαννακό Ηλία και Δρίζη Δημήτριο υπάλληλους  της Π.Ε.  Θεσπρωτίας.
-Το παρόν επέχει θέση επίσημης πρόσκλησης, να δημοσιευθεί δε με μέριμνα του Δήμου Ηγουμενίτσας στα κεντρικότερα σημεία της πόλης.-              
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Γραφείο Περιφερειάρχη Ηπείρου
- Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Περ. Ηπείρου
- Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας
- Δήμο Ηγουμενίτσας
- Όλους τους εμπλεκόμενους
- Όλους τους προσκαλούμενους
- Υπηρεσίες Π.Ε.. Θεσπρωτίας
- Δημ. Υπηρεσίες και Ν.Π.Δ.Δ. Ηγουμενίτσας
- Δημόσιους Οργανισμούς - Τράπεζες
- Μ.Μ.Ε.                                  
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ       Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ                         ΘΩΜΑΣ ΠΙΤΟΥΛΗΣ







                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: