ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: για τον διοισοφάγειο υπέρηχο



Θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο, άδικο και κακό : ( Βολταίρος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ







 


Δελτίο Τύπου για διοισοφάγειο υπέρηχο
Στο καρδιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μας υπάρχει η δυνατότητα να εκτελούνται διοισοφάγεια υπερηχογραφήματα.Ο προγραμματισμός των περιστατικών για την εξέταση θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τον αρμόδιο καρδιολόγο .
Μετά τιμής  :  Σπύρος Δερδεμέζης

Δήλωση του δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για τον εορτασμό της ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας 













Στη Νέα Σελεύκεια αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου μας, κατοικούν απόγονοι εκείνων που έφυγαν κατατρεγμένοι για να γλιτώσουν το ολοκληρωτικό ξεκλήρισμα του Ελληνικού γένους που κατοικούσε στη Μικρά Ασία. Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας αποτέλεσαν πηγή παιδείας αλλά και πολιτισμού ανά του αιώνες, με τρανταχτά παραδείγματα όπως ο Όμηρος και ο Ηρόδοτος, μεγάλοι “δάσκαλοι” της εκκλησίας όπως ο Βασίλειος και ο Γρηγόριος αλλά και οι σύγχρονοι Σεφέρης και Βενέζης. Από την Μικρά Ασία πέρασαν Πέρσες, Ρωμαίοι, Σελτζούκοι και Οθωμανοί και οι Έλληνες έμειναν εκεί, ακλόνητοι ως ένας φάρος γνώσης και πολιτισμού που με τόση βιαιότητα γκρέμισε το Τουρκικό κράτος του Κεμάλ.Για όλους εκείνους που υπέκυψαν στη βιαιότητα του Κεμάλ, αλλά  και σε εκείνους που ξεριζωθήκαν από την πατρίδα τους, θέλω να εκφράσω τον σεβασμό αλλά και την  εκτίμηση μου αλλά και την ευχή να μη χρειαστεί στο μέλλον κάποιος λαός να περάσει όσα πέρασαν οι Έλληνες της Μικράς Ασίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ















Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2014-2015.ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΘΕ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-21:30.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 06-10-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00.ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ  ΓΡΑΦΕΙΑ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ) ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-21:00, ΔΕΥΤΕΡΑ 21:00-22:00, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : 2665021108(ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ).
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ : Λαμπρός ο εορτασμός του πολιούχου Φιλιππιάδας Αγίου Βησσαρίωνα














Με κάθε επισημότητα και θρησκευτική ευλάβεια η Φιλιππιάδα τίμησε τη μνήμη του πολιούχου της πόλης Αγίου Βησσαρίωνα. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και την περιφορά της εικόνας, παρουσία του δημάρχου  κ. Νικολάου Καλαντζή, του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, των βουλευτών του Νομού Πρέβεζας κ.κ. Τσουμάνη και Μπάρκα, των δημάρχων Πρέβεζας κ. Μπαΐλη, Αρταίων κ. Τσιρογιάννη, Πάργας κ. Νάστα, Νικολάου Σκουφά κ. Γιαννούλη καθώς και εκπροσώπων όλων των τοπικών αρχών.Η θεία λειτουργία τελέστηκε προεξάρχοντος του μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, συγχοροστατούντων των σεβασμιότατων Μητροπολιτών Καστοριάς κ. Σεραφείμ και Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής οικίας στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, με δράστη 28χρονο Αλβανό














Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, περίπτωση κλοπής οικίας, που έγινε πριν από ένα χρόνο περίπου στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας.Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για  κλοπή. Αναλυτικότερα, ο προαναφερόμενος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 06-08-2013 έως 08-09-2013 στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, εισήλθε σε σπίτι και σε αποθήκη, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε αντικείμενα αξίας (8.000) ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη στην (Παραλία) Ηγουμενίτσα ειδικός φρουρός για μπαλωτιές


















Συνελήφθη στην (Παραλία) Ηγουμενίτσα την 15-09-2014/09:10, Ε.Φ. ο οποίος υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ιατί ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης, έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου και προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς.Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ή πρόκληση υλικών ζημιών.Το προαναφερόμενο όπλο κατασχέθηκε.
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα















Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας. Ειδικότερα:
•Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων, συνελήφθη  στον Κατσικά, 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων (4) μηνών, για ακάλυπτες επιταγές.
•Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθη στην Πρέβεζα, 63χρονος ημεδαπός, διότι ως διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας, δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους (74.013,22) ευρώ.
•Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής  Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, συνελήφθη στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης, βάρους (3,9) γραμμαρίων. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
•Από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη στη Σαγιάδα, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Λάρισας και Γρεβενών, με τις οποίες καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός (1) έτους και επτά (7) μηνών και χρηματική ποινή (6.000) ευρώ, για παραβάσεις του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
•Επίσης, στο πλαίσιο των ελέγχων, κατελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, στα Φλάμπουρα Πρέβεζας, ένας 35χρονος υπήκοος Κίνας, να κατέχει προς πώληση (2.708) προϊόντα παρεμπορίου.  Σε βάρος του 35χρονου, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Θεσπρωτίας Χάρης Γκουλιούμης













 

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 μμ το απόγευμα στο Ζερβοχώρι Παραμυθιάς.Έφυγε τα ξημερώματα την 16/09, μετά από μάχη με τον καρκίνο,ο πρόεδρος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Θεσπρωτίας Χάρης Γκουλιούμης.Ο Χ.Γκουλιούμης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ενώ όλη η ζωή του ήταν συνδεδεμένη με το αγροτικό κίνημα στο οποίο είχε δώσει το στίγμα του. Υπήρξε στο παρελθόν πρόεδρος της ΑΣΗΚ,μέλος του Δ.Σ. της ΔΩΔΩΝΗΣ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ.Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Ζερβοχώρι Παραμυθιάς.Τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

Τη σύσταση δύο Επιτροπών αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου













Τη  σύσταση  δύο Επιτροπών αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο. Πρόκειται για την Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης και την Επιτροπή Κοινωνικών Θεμάτων. Στις Επιτροπές θα μετέχουν 15 μέλη μαζί με τον Προεδρεύοντα Περιφερειάρχη ή τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη. Οι Αντιπρόεδροι των Επιτροπών μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη, θα εκλεγούν από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης. Στις Επιτροπές εξελέγησαν οκτώ τακτικά μέλη από την πλειοψηφία και έξι από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης με τους αντίστοιχα αναπληρωματικά.Αναλυτικά εξελέγησαν:
Α΄ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ, ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
1. Γιολδάσης Βασίλειος του Βησσαρίωνα
2.Γοργόλης Βασίλειος
3. Καττής Νικόλαος
4. Βαγγελής Απόστολος
5. Λάμπρου Αλκιβιάδης
6. Τύρου- Ούζα Αναστασία (Νατάσσα)
7. Παπαχρήστου Βασίλειος
8. Παπαγρηγορίου Νικόλαος
9. Πάϊκας Σπυρίδων
10. Πάντος Παναγιώτης
11. Μπασιούκας Κωνσταντίνος
12. Ζάψας Γεώργιος
13. Ζάκας Γεώργιος
14. Τσουμάνη Όλγα (Όλυ)
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Ντέτσικας Κωνσταντίνος
2. Μπάγιας Μιχαήλ
3. Χουλιάρας Βασίλειος
4. Φίλη- Πασχάλη Αντιγόνη- Βασιλική
5. Βαρέλης Δημήτριος
6. Μπούμπα Βασιλική
7. Σίμου- Τάσιου Αναστασία
8. Γούσης Χρήστος
9. Πάνης Χαράλαμπος (Πάνης)
10. Κωνής Δημήτριος
11. Ταπραντζή - Κοίλια Πολυξένη (Τζένη)
12. Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος
13.Χαμπίμπης Δημήτριος
14. Ζιώβας Βασίλειος
Β΄ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
1. Γούσης Χρήστος
2. Τσιάρα Σταυρούλα
3. Φίλη- Πασχάλη Αντιγόνη- Βασιλική
4. Μπούμπα Βασιλική
5. Χουλιάρας Βασίλειος
6. Σίμου- Τάσιου Αναστασία
7. Σπυρέλης Μιχαήλ
8. Βαρέλης Δημήτριος
9. Μπασιούκας Κωνσταντίνος
10. Γιολδάσης Βασίλειος του Θεοδώρου
11. Γκούντας Κωνσταντίνος
12. Ζάκας Γεώργιος
13. Χαμπίμπης Δημήτριος
14. Ζιώβας Βασίλειος
Αναπληρωματικά μέλη:
1. Γοργόλης Βασίλειος
2. Τύρου- Ούζα Αναστασία (Νατάσσα)
3. Παπαγρηγορίου Νικόλαος
4. Παπαχρήστου Βασίλειος
5. Μπάγιας Μιχαήλ
6. Γιολδάσης Βασίλειος του Βησσαρίωνα
7. Λάμπρου Αλκιβιάδης
8. Βασιλάκης Περικλής
9. Πάϊκάς Σπυρίδων
10. Τσίκαρης Βασίλειος
11. Πάντος Παναγιώτης
12. Ζάψας Γεώργιος
13. Χατζηεφραιμίδης Πρόδρομος (Μάκης)
14. Τσουμάνη Όλγα (Όλυ).
ΕΚΛΟΓΗ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΠΕ
Επίσης το Περιφερειακό Συμβούλιο εξέλεξε τους εκπρόσωπους του για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. Από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχτηκαν οι: Αλκιβιάδης Λάμπρου, Αναστασία Σίμου - Τάσιου, Αναστασία (Νατάσσα) Τύρου - Ούζα με αναπληρωματικό τον Κων.Ντέτσικα και από τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης ο Βασίλης Θ.Γιολδάσης με αναπληρωματικό τον Παναγιώτη Πάντο.




.

Δεν υπάρχουν σχόλια: