ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και Δημάρχου Φιλιατών την Τετάρτη 20-08-2014 , στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατών



Ο Θεός δημιούργησε το σεξ.Οι παπάδες δημιούργησαν το γάμο :  ( Βολταίρος )




...ΘΕΜΑΤΑ…@...:



Ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου και Δημάρχου Φιλιατών την Τετάρτη 20-08-2014 , στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατών

















Συνελήφθη 50χρονος στα Ιωάννινα ο οποίος μετέφερε με  αυτοκίνητο δύο παράνομους αλλοδαπούς

















Σε έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του 50χρονου, βρέθηκαν κλοπιμαία, ποσότητα κάνναβης και δενδρύλλια.Συνελήφθησαν,την 17-08-2014 νωρίς το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 50χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 30 και 35 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία,για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της μεταφοράς παράνομων αλλοδαπών, κλοπής, παραβάσεων της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών», παράνομης εισόδου στη χώρα και ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης.Ειδικότερα, την 17-08-2014 νωρίς το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος ημεδαπός και διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε δύο παράνομους αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας.Μέσα στο αυτοκίνητο των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα τα οποία αποτελούν προϊόντα κλοπής καθώς και διάφορα εργαλεία.Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 50χρονου δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως (2,50) μέτρων,τα οποία βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.
•ποσότητα κάνναβης, βάρους (62,1) γραμμαρίων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τον θάνατο του ακαδημαϊκού Μιχαήλ Σακελλαρίου 
  

























                               
   Ο ακαδημαϊκός Μιχαήλ Σακελλαρίου, που, μεστός ημερών,απεβίωσε το Σάββατο 16-08-2014 αφήνει πίσω του ένα σημαντικότατο έργο ιστορικών μελετών για την αρχαία αλλά και την νεώτερη ιστορία μας.Υπήρξε διακεκριμένος πανεπιστημιακός δάσκαλος, αλλά και επιτέλεσε πολύ αξιόλογο έργο σε θέσεις δημόσιας ευθύνης.Η υψηλή επιστημονική του επάρκεια συνδυάσθηκε με εξίσου υψηλό ήθος και ξεχωριστή διάθεση προσφοράς.Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τον  τύμβο Καστά στην Αμφίπολη




















Η ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εξελίσσεται σύμφωνα με την επιστημονική δεοντολογία.Ήδη σήμερα ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ασφαλή μετατόπιση των λίθων του προστατευτικού τοίχου.Δημοσιεύματα περί μετακινήσεως των δύο μαρμάρινων σφιγγών δεν ευσταθούν.Το Υπουργείο Πολιτισμού από την 18-08 ,θα ενημερώνει τακτικά την κοινή γνώμη για την πορεία της ανασκαφής.

Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ













Η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη, των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. και των Περιφερειακών Συμβούλων που εκλέχτηκαν στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 και ώρα 10 π.μ. στο Διοικητήριο της Περιφέρειας.

Εγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών στο δάσος στο παλιό Γραικοχώρι










 





Μικρής έκτασης πυρκαγιά ξέσπασε την 17-08 το απόγευμα, στο δάσος πάνω από το παλιό Γραικοχώρι στην Ηγουμενίτσα.Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας αφού στην περιοχή φυσούσε δυνατός αέρας αλλά και το σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά είναι δύσβατο και δεν υπάρχει πρόσβαση στα οχήματα της Πυροσβεστικής.Πεζοπόρα τμήματα όμως κατάφεραν και προσέγγισαν γρήγορα το σημείο, θέτοντας υπό έλεγχο τη φωτιά και σε λιγότερο από μία ώρα ολοκλήρωσαν την κατάσβεσή της.

Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι 35+ ετών θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα

















 Ξεπέρασαν τους 110 οι αθλητές από 19 χώρες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι 35+ ετών, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις αρχές Σεπτεμβρίου. Στη χώρα μας θα έλθουν αθλητές και αθλήτριες από Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ελβετία, Ιταλία, Κύπρο, Μονακό, Μ. Βρεττανία, Νορβηγία, Νότιο Αφρική, Ουγγαρία, Ρωσία, Ολλανδία, Σουηδία και Φινλανδία.Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις κατηγορίες με αθλητές και αθλήτριες που έχουν λάβει στο παρελθόν σημαντικές διακρίσεις στο θαλάσσιο σκι, με στόχο την κατάκτηση ατομικών και ομαδικών μεταλλίων. Όλα τα αγωνίσματα θα πραγματοποιηθούν στο στίβο θαλασσίου σκι στο κανάλι Αμφιθέας, ενώ η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη με τους διοργανωτές να έχουν προβλέψει για τους θεατές κυλικείο, εστιατόριο, σκεπαστές κερκίδες, χώρο parking, happenings και επιδείξεις.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση απελευθέρωσης της αρκούδας στον Παρακάλαμο













Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την 18-08 το μεσημέρι η επιχείρηση απελευθέρωσης της μεγάλης αρκούδας που είχε εγκλωβιστεί την Κυριακή το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή στον Παρακάλαμο.Ειδική ομάδα του «Αρκτούρου» νάρκωσε το μεγαλόσωμο ζώο, καθάρισε την πληγή του και το άφησε να επιστρέψει στη φύση μετά τη σύντομη επαφή του με τους ανθρώπους.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ : τα 2α “Εν Νικόπολει Άκτια”












Οι κολυμβητικοί σύλλογοι «Ναυτικός Όμιλος Πρέβεζας» & «Ποσειδώνας Πρέβεζας», σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και με την υποστήριξη της ΛΓ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας Άρτας, προκηρύσσουν τη διοργάνωση Κολυμβητικού Διάπλου -δύο διαδρομών- στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ναυμαχίας του Ακτίου και των «2ων εν Νικοπόλει Ακτίων».Μήκος διαδρομής: Μεγάλος Διάπλους: 2,5 μίλια. Μικρός Διάπλους: 500 μέτρα. Ημερομηνία Διεξαγωγής: Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου. Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ. Η εκκίνηση για τον διάπλου των 2,5 μιλίων θα δοθεί από το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου (τα παλαιά σφαγεία), το οποίο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό και τους αθλητές από τις 10:00 π.μ. της ίδιας ημέρας. Η εκκίνηση για τον διάπλου των 500 μέτρων θα γίνει από τoν λιμενοβραχίονα της προβλήτας του λιμανιού της πόλης (έναντι δικαστηρίων). Ο τερματισμός και των δύο κολυμβητικών διαδρομών θα πραγματοποιηθεί στην προβλήτα του Δημαρχείου. Η μεταφορά των αθλητών για το μεγάλο διάπλου στην αφετηρία, το Μουσείο της Ναυμαχίας του Ακτίου, θα γίνει με πούλμαν στις 09:45 π.μ. από την πλατεία Ανδρούτσου (στο κέντρο της Πρέβεζας) και τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στον χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών. Οι σάκοι αποθήκευσης καλό είναι να μην περιέχουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Επίσης, η μεταφορά των κολυμβητών για το μικρό διάπλου στο σημείο εκκίνησης θα γίνει με βάρκες από τον Σύλλογο Αλιέων Πρέβεζας, τους Ερασιτέχνες Αλιείς και το καΐκι Άγιος - Σώστης, της Eco Cruising. Κατά τις διαδρομές θα υπάρχει υποστηρικτική και υγειονομική κάλυψη με φουσκωτές βάρκες από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας. Όσοι ανήλικοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος πρέπει να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα. Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος. Τονίζεται, δε, ότι οι συμμετέχοντες θα κολυμπήσουν με δική τους ευθύνη. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια τα οποία θα απεικονίζουν το έμβλημα των Ακτίων. Κύπελλα θα δοθούν στους πρώτους της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών του αγώνα των 2,5 μιλίων. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε με αποστολή της συνημμένης έντυπης δήλωσης με FAX στο 2682026631, είτε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πρέβεζας, οδός Β.Μπάλκου 1 στον κ. Ρούσσο Δημήτριο.



                                                                           
                                                                                                                                               



















Δεν υπάρχουν σχόλια: