ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΖΑΡΑΤΙ : ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ



Η ερμηνεία των ονείρων είναι η βασιλική οδός για την εξερεύνηση του υποσυνείδητου : ( Ζίγκμουντ Φρόυντ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΖΑΡΑΤΙ : ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ - ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ
 Σε περιοχή των επιχειρήσεων έχει μετατραπεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Δερβιτσάνη και η ελληνική μειονότητα δεν ανησυχεί απλά αλλά εκφράζει με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκειά της καθώς μετατράπηκε, άνευ λόγου και αιτίας, σε μέρος ενός εξαιρετικά σοβαρού προβλήματος.Σκηνικό πολέμου έχει στηθεί πέριξ της κωμόπολης του Λαζαρατίου.Στη διάρκεια των επιχειρήσεων που έγιναν τις τελευταίες ώρες,ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από σφαίρα, ενώ έγιναν πέντε συλλήψεις υπόπτων.Οι δυνάμεις της αστυνομίας ενισχύονται με την μεταφορά επίλεκτων τμημάτων από τα Τίρανα,ενώ μέρος των φυτειών, όπως ανακοινώθηκε επίσημα έχει καταστραφεί όπως και μερικοί από τους δεκάδες αποθηκευτικούς χώρους όπου συγκεντρώνονται τόνοι χασίς.Η επιχείρηση είναι η πολλοστή που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια. Όλες οι προηγούμενες είχαν αποτύχει, καθώς δεν υπήρχε η πολιτική βούληση να χτυπηθεί το τέρας που θέριευε στην περιοχή. Άλλωστε τα έσοδα από την καλλιέργεια και τη διακίνηση του χασίς είναι τεράστια και αποδεδειγμένα πλέον μέρος αυτών κατέληγε και στην ενίσχυση πολιτικών δυνάμεων της Αλβανίας.Έγκυροι αναλυτές εκτιμούν ότι κι αυτή τη φορά η επιχείρηση δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Θα διαρκέσει τόσο όσο χρειάζεται για να πειστεί η ευρωπαική κοινότητα για τις καλές προθέσεις των Τιράνων να πατάξουν το οργανωμένο έγκλημα και να εκδημοκρατίσουν τους θεσμούς.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ  


























Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας  πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου ,28ης Οκτωβρίου 11 (1ος όροφος), Ηγουμενίτσα. Παρακαλούμε τα μέλη μας και όλους όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια του συλλόγου. Δώστε 10 λεπτά ζωής...!

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ
ΠΕΝΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Από τις 13 Ιουνίου 2014  ισχύουν σε όλη την ΕΕ οι νέοι κανόνες για τα δικαιώματα των καταναλωτών.Πριν αγοράσεις, μάθε τα δικαιώματά σου..!
Ως καταναλωτής, όταν πληρώνεις για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, είτε στο διαδίκτυο είτε σε πραγματικό κατάστημα, είτε στη χώρα σου είτε σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, έχεις δικαιώματα. Πολλοί είναι οι Ευρωπαίοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν ορισμένα από τα βασικότερα δικαιώματά τους. Η νομοθεσία της ΕΕ σου εγγυάται τη δίκαιη μεταχείριση, την ορθή ενημέρωση και τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, εάν κάτι δεν πάει καλά.
> Μάθε τα δικαιώματά σου.
> Αναζήτησε όλες τις πληροφορίες πριν κάνεις αγορές.
> Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου σε περίπτωση προβλήματος
. 1.- Τα ελαττωματικά εμπορεύματα επισκευάζονται ή αντικαθίστανται δωρεάν 
 Εάν οποιοδήποτε αντικείμενο που αγόρασες στην ΕΕ, είτε μέσω του διαδικτύου είτε από κατάστημα, δεν έχει τις ιδιότητες με τις οποίες διαφημίζεται ή δεν λειτουργεί σωστά, έχεις τουλάχιστον το δικαίωμα για δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση. Αν η επισκευή ή η αντικατάσταση είναι αδύνατη ή ανέφικτη, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή των χρημάτων σου ή τη μείωση της τιμής (σε μερικές χώρες μπορεί να έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις ελεύθερα μεταξύ όλων αυτών των τεσσάρων διαφορετικών επιλογών). Ειδικότερα, στην Ελλάδα σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να επιλέξει:
1. Την επισκευή ή την αντικατάσταση του πράγματος,
2. τη μείωση της τιμής,
3. την επιστροφή χρημάτων,
Τα δικαιώματά σου αυτά ισχύουν για δύο τουλάχιστον χρόνια από την ημερομηνία της αγοράς σε κατάστημα ή από την ημερομηνία παράδοσης σε εσένα.
2.- Βρες υποστήριξη στη χώρα σου για προβλήματα με εμπόρους από το εξωτερικό .
 Τα ευρωπαϊκά κέντρα καταναλωτών (ΕΚΚ) σου προσφέρουν δωρεάν συμβουλές και υποστήριξη, όταν αγοράζεις αγαθά ή υπηρεσίες από έμπορο σε άλλο κράτος μέλος της ΕΕ και σου δίνουν ιδέες για να σε βοηθήσουν να αποφύγεις προβλήματα που μπορεί να σου κοστίσουν πολύ. Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν σε περίπτωση που έχεις κάποια διαφορά με τον έμπορο αυτόν και να σε συμβουλεύσουν σχετικά με τις επόμενες ενέργειες, αν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμφωνία.
3.- Έχεις στη διάθεσή σου δύο εβδομάδες για να επιστρέψεις τα αντικείμενα
που αγόρασες μέσω διαδικτύου .
Έχεις προθεσμία 14 ημερών για να ξανασκεφτείς την αγορά που έκανες και να αλλάξεις γνώμη. Έτσι, αν νιώσεις ότι σου ασκήθηκε πίεση για να αγοράσεις, αν στο μεταξύ βρεις μια πιο συμφέρουσα τιμή ή αν απλώς αλλάξεις γνώμη για οτιδήποτε αγόρασες μέσω του διαδικτύου, έχεις το δικαίωμα να το επιστρέψεις εντός δύο εβδομάδων και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Να θυμάσαι ότι, για να σου επιστραφεί ολόκληρο το ποσό των χρημάτων, το προϊόν θα πρέπει να είναι σε κατάσταση τέτοια η οποία να επιτρέπει την επαναπώλησή του, επομένως μπορείς απλώς να ελέγξεις το προϊόν όχι να το χρησιμοποιήσεις. Για παράδειγμα αν αγοράσεις παπούτσια, μπορείς να τα δοκιμάσεις στο σπίτι, αλλά όχι να τα φορέσεις έξω.
4.- Μάθε όλη την ιστορία για οτιδήποτε αγοράζεις
 Όλες οι εταιρείες που διαφημίζουν ή πωλούν προϊόντα ή παρέχουν υπηρεσίες στην ΕΕ είναι υποχρεωμένες να σου δώσουν ακριβείς και λεπτομερείς πληροφορίες ώστε να μπορέσεις να ενημερωθείς και να κάνεις μια συνειδητή επιλογή. Πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, τους όρους πληρωμής και παράδοσης, την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του πωλητή, καθώς και για τη διάρκεια της σύμβασης και τους τρόπους ανάκλησής της. Οι συμβατικοί όροι που χρησιμοποιούν οι έμποροι πρέπει να είναι δίκαιοι και να διατυπώνονται σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Αν υπάρχουν σημεία τα οποία δεν είναι σαφή θα ερμηνευθούν υπέρ σου και οι καταχρηστικές ρήτρες δεν θα είναι νομικά δεσμευτικές.
5.- Πάρε τα χρήματά σου πίσω με την ευρωπαϊκή διαδικασία μικροδιαφορών
Αν δεν είναι δυνατόν να βρεις λύση στο πρόβλημα που έχεις με τον έμπορο ούτε με τη βοήθεια του ευρωπαϊκού κέντρου καταναλωτών, τότε, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείς να κάνεις χρήση της διαδικασίας μικροδιαφορών (σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ εκτός από τη Δανία). Πρόκειται για μια γρήγορη, αποδοτική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις παραδοσιακές δικαστικές διαδικασίες, και προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου που δεν ξεπερνούν τα 2. 000 ευρώ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να υποβάλεις ένα τυποποιημένο έντυπο που αφορά τις μικροδιαφορές.
Μάθε περισσότερα στη διεύθυνση youreurope.eu
Επικοινώνησε με το πλησιέστερο ΕΚΚ
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε  η να συμμετάσχετε στα δωρεάν σεμινάρια τα οποία συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα  23 και 30-6- 2014 και ώρα 18.00-20.00 στα Γραφεία του Ινστιτούτου Καταναλωτών Θ.Πασχίδη 52 Ιωάννινα, τηλ.2651065178.-

ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΤΟΥ     ΣΤΑ  ΑΕΙ – ΤΕΙ
Όλοι στην 48ωρη απεργία της ΟΔΠΤΕ στις 19-20 Ιούνη 2014.Όλοι στους δρόμους – όλοι στον αγώνα
 Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Είμαστε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο των απολύσεων. Η κυβέρνηση με το πρόσφατο ΦΕΚ που εξέδωσε δίνει μόνο 600 θέσεις για κινητικότητα των συναδέλφων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα που είχαν μπει σε διαθεσιμότητα μας, που σημαίνει ότι είτε μιλάμε για 450 απολύσεις μέσω κινητικότητας, είτε για ακόμα παραπάνω, οι οποίες θα προκύψουν, όπως δήλωσε και ο Υπουργός Παιδείας μέσω της αξιολόγησης των οργανισμών των ιδρυμάτων. Είναι μια εξέλιξη που μας αφορά όλους!!!Η επίθεση στους εργαζόμενους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα είναι συνολική,, όπως φαίνεται και από την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Εργασίας να απελευθερώσει τις ομαδικές απολύσεις, με πρόσφατο παράδειγμα την «Ελληνική Χαλυβουργία».Οι εξελίξεις στον κλάδο μας δεν είναι ξεκομμένες από τις συνολικότερες εξελίξεις.Αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι η «ανάπτυξη», η «ανταγωνιστικότητα»,η λεγόμενη σταθεροποίηση της οικονομίας, που ευαγγελίζεται η συγκυβέρνηση, πατάει στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας. Οι απολύσεις αυτές είναι απόλυτα συνδεδεμένες με τις συνολικότερες αναδιαρθρώσεις (όπως οι αλλαγές στο ασφαλιστικό που ετοιμάζουν, ψηφίζουν κι εφαρμόζουν σε δόσεις), αλλά και με τις ειδικότερες στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης. Στόχος τους είναι πανεπιστήμιο προσαρμοσμένο στην ανάγκη για κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, η όλο και πιο βαθιά λειτουργία με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια.  Γι’ αυτό καίγονται να προωθήσουν τους νέους οργανισμούς, οι οποίοι θα εφαρμόσουν τους νόμους 4009/2011 και 4076/2012, γι’ αυτό θέλουν να μας αξιολογούν με βάση τους στόχους που θα θέτει η λειτουργία των ιδρυμάτων, ως επιχειρήσεις.Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και η αξιολόγηση των οργανισμών θα ανατεθεί σε ιδιώτες, με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ..! Συνεχίζεται και εντείνεται η επίθεση της κυβέρνησης, της ΕΕ και του κεφαλαίου, στην οποία πρέπει ν’ απαντήσουμε σε κοινό μέτωπο με όλους τους εργαζόμενους που πλήττονται, τους ανέργους, τα λαϊκά στρώματα, τους φοιτητές.
Όλοι για έναν, ένας για όλους – Κανένας μόνος του!
Οι τελευταίες εξελίξεις με τις διαθεσιμότητες, την αξιολόγηση, τους οργανισμούς είναι απόδειξη ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε απολύσεις. Οι εργαζόμενοι να απορρίψουν τον εκβιασμό της κυβέρνησης! Η πίεσή τους να υλοποιήσουμε τους οργανισμούς δεν στόχευε στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας μας.
Μας ήθελαν συνένοχους. Έχουν ευθύνη οι δυνάμεις που άνοιξαν το δρόμο, ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να συμβάλλουν και να πιέσουν για την υλοποίηση των οργανισμών, με το πρόσχημα «να σώσουν τις θέσεις εργασίας τους», που τους κάλεσαν να υποκύψουν στον εκβιασμό της κυβέρνησης.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Συμμετέχουμε μαζικά στην 48ωρη απεργία της ΟΔΠΤΕ 19 – 20 Ιούνη 2014.
Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Δεν υπάρχουν σωτήρες από τα πάνω. Όποια δύναμη, συνδικαλιστική ή πολιτική, αποδέχεται τον μονόδρομο της ΕΕ και την επιχειρηματική δράση δεν μπορεί να έχει πρόταση προς όφελος των αναγκών μας.
Να διεκδικήσουμε:
.Καμία απόλυση
.Να μην περάσουν οι οργανισμοί που θα σφραγίσουν την επιχειρηματική δράση στην ανώτατη εκπαίδευση
.Να μην περάσει η αξιολόγηση
Όλοι στους δρόμους - Όλοι στον αγώνα

ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ
 Τις διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων - μελών τους για τις υψηλές χρεώσεις που επιβάλλονται για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ από πιστοποιημένους φορείς μετέφεραν στον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, από τον οποίο ζήτησαν την παρέμβασή του προς τις αρμόδιες αρχές, οι Πρόεδροι των Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων κ. Γιάννης Δεκόλης και των Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας κ. Χρήστος Μπούτσικος.Ο Περιφερειάρχης, όπως το έπραξε και δημόσια, αναγνώρισε το δίκαιο των διαμαρτυριών τους, υπογραμμίζοντας ότι η Περιφέρεια Ηπείρου, ήταν η μόνη που σε όλη την Ελλάδα έσπευσε να πιστοποιηθεί ως φορέας για το ΟΣΔΕ και για φέτος ξεκίνησε τη διαδικασία στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας."Η Περιφέρεια, στοχεύει στη συνεργασία με όλους τους πιστοποιημένους φορείς, ώστε να υπάρξουν μειώσεις στα δυσβάσταχτα τέλη, που αναίτια επιβάλλουν στους κτηνοτρόφους. Μοναδικός σκοπός μας είναι η φροντίδα για τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες", ανέφερε στους Προέδρους ο Περιφερειάρχης.

Ξεκινά η συλλογή και καταγραφή στο Δημόσιο
 Ξεκινά η συλλογή και καταγραφή του συνόλου των περιπτώσεων των συμβάσεων ορισμένου χρόνου ή έργου που μετατράπηκαν σε αορίστου χρόνου, στο Δημόσιο, με εγκύκλιο που απέστειλε ο υπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προς όλες τις διευθύνσεις διοικητικού.
Στη συνέχεια, εντός δέκα ημερών, οι αρμόδιες διευθύνσεις οφείλουν να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία στο υπουργείο, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επανέλεγχου των μετατροπών από το ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 42 του Ν. 4250/2014.
Συγκεκριμένα, οι διευθύνσεις Διοικητικού ή άλλες αρμόδιες οργανικές μονάδες, οφείλουν να συμπληρώσουν και να αποστείλουν -βάσει σχετικού υποδείγματος:
Τα ατομικά στοιχεία των υπαλλήλων, την κατηγορία και την ειδικότητα, στην οποία κατετάγησαν κατά τον χρόνο μετατροπής της σύμβασης σε αορίστου χρόνου.
Την υπηρεσία, στην οποία σήμερα υπηρετούν.
Τις διατάξεις, βάσει των οποίων έγινε η μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου
Την ακριβή ημερομηνία μετατροπής της σύμβασης.
Τον φορέα, στον οποίο πραγματοποιήθηκε η μετατροπή της σύμβασης, στην περίπτωση που αυτός είναι διαφορετικός από τον φορέα, στον οποίο ο υπάλληλος υπηρετεί.

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ (ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ)
 Με προσωπικό ασφαλείας λειτουργούν την Τετάρτη τα δημόσια νοσοκομεία και θα δέχονται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη πανελλαδική απεργία, έπειτα από απόφαση των ομοσπονδιών τους, αντιδρώντας στο νέο σύστημα αξιολόγησης, που, όπως εκτιμούν, θα οδηγήσει σε απολύσεις.Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας.Όπως δήλωσε ο νέος υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, είναι διατεθειμένος να τους δεχτεί και να συζητήσει με τη συνδικαλιστική ηγεσία των απεργών, τις παραμέτρους του συστήματος αξιολόγησης, διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι «υπάρχει νόμος για την αξιολόγηση» και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος είναι υπέρ.Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), ζητά την απόσυρση «των αυθαίρετων κριτηρίων αξιολόγησης του προσωπικού των Νοσοκομείων που οδηγούν σε απολύσεις και απαιτεί την επείγουσα κάλυψη των ελλείψεων σε νοσηλευτικό-παραϊατρικό προσωπικό, γιατρούς, αναλώσιμα, αντιδραστήρια, φάρμακα».Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), κάνει λόγο για καθολική άρνηση των υγειονομικών υπαλλήλων να συμμετάσχουν στο νέο σύστημα αξιολόγησης το οποίο χαρακτηρίζει σύστημα «βαθμολογικής κατάταξης» διότι όπως εξηγεί τουλάχιστον το 15% των υπαλλήλων κάθε φορέα «υποχρεωτικώς κατατάσσεται σε χαμηλή βαθμολογία και τίθεται σε διαρκή κινητικότητα».Η ΠΟΕΔΗΝ εκτιμά ότι «συστήνουν τη νέα δεξαμενή διαθεσιμοτήτων- απολύσεων στο Δημόσιο και ταυτόχρονα ανακατανέμεται το ίδιο μισθολογικό κόστος με την καθιέρωση ατομικών μισθών».


Δεν υπάρχουν σχόλια: