ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Χαλεπώτερον το φυλάττειν του κτήσασθαι, μτφρ: πιο δύσκολα να κρατάς παρά να αποκτάς : ( Δημοσθένης )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Σας ενημερώνουμε ότι οι παραγωγοί που έχουν ενταχθεί στην δράση 3.1 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων» του Μέτρου 2.1.4 «γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Θεσπρωτίας εντός δέκα (10) ημερών, για την υπογραφή των συμβάσεων.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ : ΠΙΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ                                                                              

ΕΟΠΥΥ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων για την ένταξη στο δίκτυο συμβεβλημένων  ιατρών του ΕΟΠΥΥ από τους ιατρούς που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ). Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους 3.000 ιατρούς οι 1.528 ιατροί υπέβαλλαν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό.Οι ιατροί αυτοί έχουν πλέον την δυνατότητα 200 επισκέψεων τον μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ το μήνα.Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ αγγίζει πλέον τις 6.500. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται στις 5.000, διασφαλίζεται πλήρως η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και την διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων για την ένταξη στο δίκτυο συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ από τους ιατρούς που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ). Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους 3.000 ιατρούς, οι 1.528 ιατροί υπέβαλλαν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό. Οι ιατροί αυτοί έχουν πλέον την δυνατότητα 200 επισκέψεων τον μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ την επίσκεψη. Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ προσεγγίζει πλέον τους 6.500 ιατρούς. Σε συνδυασμό, με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται στις 2.500, διασφαλίζεται πλήρως η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.Το Υπουργείο Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και τη διασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.Ειδικότερα στην Ήπειρο υπέβαλλαν αίτηση και είναι πλέον συμβεβλημένοι, 27 ιατροί και συγκεκριμένα, 15 στα Ιωάννινα (3 ορθοπεδικοί, 2 οφθαλμίατροι, 1 καρδιολόγος, 5 παθολόγοι, 1 νευρολόγος, 1 μαιευτήρας – γυναικολόγος και 2 ψυχίατροι), 2 στη Θεσπρωτία (1 παιδίατρος, 1 καρδιολόγος), 6 στην Άρτα (1 παθολόγος, 2 καρδιολόγοι, 2 μαιευτήρες – γυναικολόγοι και 1 ωτορινολαρυγγολόγος) και 4 στην Πρέβεζα (1 πνευμονολόγος, 2 παθολόγοι και 1 οφθαλμίατρος).Ο συγκεντρωτικός πίνακας για ολόκληρη τη χώρα με ειδικότητες ιατρών που έκαναν αίτηση στον ΕΟΠΥΥ έχει ως ακολούθως:
Πίνακας με ειδικότητες ιατρών που έκαναν αίτηση στον ΕΟΠΥΥ
Ειδικότητα                                                         Πλήθος
ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ                                    2
ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ                                          3
ΑΝΕΥ                                                                4
ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ                                 25
ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ                                           98
ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ      21
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ                                      8
ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ                               1
ΙΑΤΡΟΣ                                                             1
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ                                               270
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ                  100
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ                                                45
ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ-ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ                        1
ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ                                               2
ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ                                             122
ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ                                                   61
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ                                           91
ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ                                                  401
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ                                                    65
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ          17
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ                           2
ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΟΣ       65
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ                                           7
ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ-ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ           3
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ                                                  44
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΩΡΑΚΟΣ                             1
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ                                                     35
ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ                          33
ΣΥΝΟΛΟ                                                        1.528

Βραβεία για τους καλύτερους κήπους στην Άρτα
 Ο  διαγωνισμός «Κήπων και μπαλκονιών» που διοργάνωσε και φέτος, το τμήμα Πρασίνου του Δήμου Αρταίων, είχε στόχο την ανάδειξη και βράβευση του καλύτερα διαμορφωμένου με φυτά και λουλούδια μπαλκονιού και  του καλύτερου κήπου στον Δήμο για το 2014. Η βράβευση των νικητών θα γίνει στις 5 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη, στην πλατεία Κιλκίς στις 11 το πρωί στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αρταίων για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.Από φέτος καθιερώθηκαν  δυο βραβεία:
1.Βραβείο για το καλύτερο μπαλκόνι
2.Βραβείο για τον καλύτερο κήπο
Η επιλογή  των νικητών έγινε με τα κάτωθι κριτήρια:
1.Επιλογή  και συνδυασμός του φυτικού υλικού (καταλληλότητα μεταξύ φυτών και σχέση φυτών-χώρου)
2.Αρχιτεκτονική διάταξη και πρωτοτυπία συνθέσεων
3.Υγεία και ευρωστία των φυτών
4.Συντήρηση και  αρδευτικό σύστημα
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο καθηγητής ΤΕΙ Ηπείρου Αρχιτεκτονικής Τοπίου Α. Κανταρτζής και οι υπάλληλοι  του Τμήματος Πρασίνου Ε. Τζίμα Γεωπόνος και Α. Λιάγκα Τεχνολόγος Γεωπόνος. Θα  μοιραστούν δώρα στους νικητές, σε όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αλλά και σε όλους τους πολίτες που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Καταβάλλονται τα επιδόματα των νεφροπαθών
 Ποσό ύψους 4.794.387 ευρώ κατανέμει το υπουργείο Εσωτερικών στις Περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου.Το ποσό κατανέμεται στις Περιφέρειες αποκλειστικά και μόνο προς καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νομό δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς, για το μήνα Μάιο του 2014.Στην Ήπειρο κατανέμονται 145.800 ευρώ ως εξής: Άρτα 34.750, Θεσπρωτία: 18.100 Ιωαννίνων 63.000, Πρέβεζα 30.000.

Με παραστατικά τα έξοδα κηδείας από τον ΟΓΑ
 Με νέο τρόπο θα γίνεται η χορήγηση των εξόδων κηδείας από τον ΟΓΑ. Κατά βάση, η χορήγηση θα απαιτεί και τα σχετικά παραστατικά.Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν υπουργοί Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο εξής θα πρέπει ο δικαιούχος να υποβάλλει αίτηση, που θα συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση ότι δεν δικαιούται έξοδα κηδείας από άλλον ασφαλιστικό φορέα για τον θανόντα ή τη θανούσα.Ακόμα, βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης του θανόντα ή της θανούσας, απόσπασμα ληξιαρχικής πράξης θανάτου και πρωτότυπο τιμολόγιο του γραφείου τελετών ή δελτίο παροχής υπηρεσιών.«Κλείνει οριστικά μία ακόμη πολύχρονη εστία αδιαφάνειας και φοροδιαφυγής που -χωρίς υπαιτιότητα των υπαλλήλων- ζημίωνε τα δημόσια έσοδα με αρκετά εκατομμύρια ευρώ ετησίως, και εξυγιαίνεται οριστικά ένας απαρχαιωμένος και διάτρητος τρόπος χορήγησης παροχών σε χρήμα από τον ΟΓΑ» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και συμπλήρωσε:
«Νοικοκυρέψαμε το ασφαλιστικό σύστημα όσο ποτέ άλλοτε. Αρκεί να σκεφτούμε όλοι πώς ήταν τα πράγματα στην κοινωνική ασφάλιση για πολλά χρόνια. Όπου και αν κοιτάζαμε υπήρχε αδιαφάνεια, ανοργανωσιά και γραφειοκρατία, αλλά και μεγάλη παραβατικότητα. Αποτελούσε ντροπή για ολόκληρες δεκαετίες να μην ξέρουμε ποιος και γιατί παίρνει σύνταξη».

Συλλήψεις ατόμων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από περιπολούντες αστυνομικούς  των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ηπείρου
 Συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο οκτώ (8) άτομα για διάφορα αδικήματα. Βεβαιώθηκε  μία παράβαση που αφορούσε παρεμπόριο.Κατά το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο περιπολιών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς  των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ηπείρου, συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα για διάφορα αδικήματα, ενώ βεβαιώθηκε  και μία παράβαση που αφορούσε παρεμπόριο. Συγκεκριμένα:
•Συνελήφθη στην Άρτα, από αστυνομικούς  του  Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, ποινής φυλάκισης (8) μηνών, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
•Συνελήφθη στον Κατσικά, από αστυνομικούς  του  Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά,  μία 51χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (10) μηνών, για εργοδοτικές εισφορές.
•Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης (5) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.
•Συνελήφθη στην Πυρσόγιαννη Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση δικαστικής απέλασης από τη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση ποινής φυλάκισης (3) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
•Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ένας 29χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν (9,3) γραμμάρια κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.
•Συνελήφθησαν έξω από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 ετών, για πλαστογραφία. Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου στη χώρα ενώ επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε ότι εκκρεμούσε σε βάρος τους μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
•Χθες το μεσημέρι στην πόλη της Πρέβεζας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας,  κατέλαβαν επ’ αυτοφώρω  έναν 21χρονο ημεδαπό, πλανόδιο πωλητή, να  κατέχει προϊόντα παραεμπορίου.  Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος είχε στην κατοχή του (230) κιλά φράουλες, χωρίς νόμιμα παραστατικά. Τα φρούτα κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος του 21χρονου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. 
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ξεκίνησαν να δημοσιεύονται στο ‘’ Διαύγεια ‘’ προσλήψεις πυροσβεστών
 Ξεκίνησαν να δημοσιεύονται στο Διαύγεια, οι αποφάσεις των κατά τόπους πυροσβεστικών υπηρεσιών για προσλήψεις πυροσβεστών για την αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού 2014.Οι εν λόγω πυροσβέστες είναι εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και τους οικείους πίνακες προσληφθέντων. Οι προσλήψεις των εν λόγω πυροσβεστών για το 2014 θα είναι διάρκειας μέχρι πέντε (5) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι εξάντλησης των σχετικών πιστώσεων που έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη / Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας / Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος για τις αποδοχές του και τις πάσης φύσεως επιβαρύνσεις, υπό Κ.Α.Ε. 0342 και 0352 του Ε.Φ. 43-120 Η εκάστοτε Πυροσβεστική υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να αυξήσει τις διαθέσιμες πιστώσεις όπως επίσης και το χρόνο εργασίας ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες που θα επικρατούν ιδιαίτερα κατά τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου. Οι προσλαμβανόμενοι θα κληθούν να υπογράψουν εντός τακτής σύντομης προθεσμίας, σχετική σύμβαση εργασίας , αμέσως με αποδεικτικό από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην οποία θα μνημονεύεται ότι έλαβαν γνώση της παρούσης απόφασης πρόσληψης και ανεπιφύλακτα αποδέχονται τους όρους αυτούς. Σε περίπτωση που αδικαιολόγητα δεν θα προσέλθουν για υπογραφή της σύμβασης εντός της ταχθείσης προθεσμίας εκπίπτουν του δικαιώματος πρόσληψης και θα αντικαθίστανται όπως θα αντικαθίστανται και όταν αποχωρήσουν πριν τη λήξη της σύμβασής τους, από άλλους εγγεγραμμένους στον αντίστοιχο πίνακα προτεραιότητας κατά σειρά εγγραφής τους. Ο προσλαμβανόμενος σε αντικατάσταση άλλου κατά τα ανωτέρω οριζόμενα θα απασχολείται μέχρι τη λήξη της σύμβασης του αντικαθισταμένου.Οι προσλαμβανόμενοι θα εκτελούν εργασία κατ’ αρχήν στην περιοχή ευθύνης της πυροσβεστικής υπηρεσίας που θα διοριστούν και όταν οι υπηρεσιακές ανάγκες επιβάλλουν και σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή. Η μεταφορά τους στον τόπο των συμβάντων θα γίνεται με εναέρια μέσα ή με Πυροσβεστικά οχήματα Υποχρεούνται να παρουσιάζονται στην εργασία τους με την ένδυση-υπόδηση που τους χορηγεί το Πυροσβεστικό Σώμα και θα εκτελούν πέρα από τις προβλεπόμενες στη σχετική ανακοίνωση πρόσληψής τους, εργασίες για την ειδικότητά τους και κάθε άλλη σχετική επιβοηθητική εργασία ανειδίκευτου εργάτη για την εκπλήρωση της αποστολής της Υπηρεσίας που προσλαμβάνονται. Οι προσληφθέντες υποχρεούνται εντός 5νθήμερου από την παραλαβή της παρούσης να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν. Χωρίς την προσκόμιση αυτών δεν ολοκληρώνεται η πρόσληψη. Απόλυση για λόγους πειθαρχικούς που δικαιολογούν την καταγγελία της σύμβασης από την Υπηρεσία όπως – εγκατάλειψη υπηρεσίας, πλημμελή εκτέλεση καθήκοντος, απείθεια σε διαταγή προϊσταμένου και αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση των καθηκόντων για τρεις (3) τουλάχιστον συνεχείς ημέρες καθώς και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι οι προσλαμβανόμενοι προσκομίσουν κατά τη διαδικασία πρόσληψής τους ψευδή δικαιολογητικά δεν επιτρέπει την πρόσληψή τους σε μελλοντικούς διαγωνισμούς στο Πυροσβεστικό Σώμα για εποχικούς και μόνιμους πυροσβέστες Η ανάληψη υπηρεσίας των προσλαμβανομένων δια της παρούσης συνιστά σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ρυθμιζόμενη από τις διατάξεις του Π.Δ. 124/2003 και την εργατική νομοθεσία και αποδεικνύει ταυτόχρονα άνευ άλλης διαδικασίας ανεπιφύλακτα την αποδοχή των όρων της παρούσης από τους προσλαμβανόμενους. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της νομοθεσίας που ισχύουν για την πρόσληψη στο Δημόσιο προσωπικού με την ίδια έννομη σχέση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: