ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

‘’ Λουλά μου και καλάμι μου ‘’ : Συνελήφθη 37χρονος στους Φιλιάτες με 59 κιλά κάνναβης



Η ελεημοσύνη ανυψώθηκε σε μεγάλη αρετή εξ αιτίας του χαμηλού επιπέδου της εντιμότητας των ανθρώπων : ( Σααντί )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


‘’ Λουλά μου και καλάμι μου ‘’ : Συνελήφθη 37χρονος στους Φιλιάτες με 59 κιλά κάνναβης
 Γιαλούσαινα ψήσε καφέ, βάλε φωτιές στον αργιλέ, βάλε φωτιά στον αργιλέ,Γιαλούσαινα ψήσε καφέ.
Έρχεσαι και μαστουριάζουμε φεύγεις και χαρμανιάζουμε, φεύγεις και χαρμανιάζουμε,έρχεσαι και μαστουριάζουμε.
Χαρμάνης εξεκίνησε να πάει για να φουμάρει,χαρμάνης πίσω γύρισε,δε βρήκε να παρκάρει.
Λουλά μου και καλάμι μου,τι θα γενεί το χάλι μου,τι θα γενεί το χάλι μου,λουλά μου και καλάμι μου.
 Συνελήφθη την 03-02-2014 νωρίς το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 37χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο  παραπάνω από (59) κιλά κάνναβης, την οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 37χρονος και το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και βρήκαν στο χώρο των αποσκευών -56- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -59.254- γραμμαρίων.Επίσης, στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (0,6) γραμμαρίων.Οι ναρκωτικές ουσίες, ένα κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν.Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς,εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : Συλλόγων Κτηνοτρόφων Δήμου Φιλιατών













Ο Δήμος Φιλιατών , ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Φιλιατών και ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας ....                                        
...Διοργανώνουν  την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11π.μ. στο Δημαρχείο Φιλιατών :
«Ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα» .
Στη συζήτηση θα μετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Θεσπρωτίας και της περιφερειακής διεύθυνσης Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Ιωαννίνων ,οι οποίοι και θα ενημερώσουν  τους αγρότες για τις Βοσκήσιμες εκτάσεις ,το πρόγραμμα νέων αγροτών, το μητρώο αγροτών και κάθε είδους επιδοτήσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗ ΟΤΙ  ΣΤΙΣ  16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΘΑ ΣΥΓΚΛΗΘΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ:
A). ΜΕΛΩΝ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
B). ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Γ). ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Δ) ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΡΑ 9,10 ΚΑΙ 11 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Από τον Αντιδήμαρχο Φιλιατών κ. Παναγιώτης Σωτηρίου 
email :   ΠΡΟΣ
κ. Κώτση Γεώργιο - Φιλιάτες: 03/02/2014,  Αρ. πρωτ.:   1237           
Δ/ντη και υπεύθυνο ύλης της εφημερίδας «Νέα της επαρχίας Φιλιατών»


















Κύριε Διευθυντά ,
Σχετικά με τα προβλήματα σε δρόμους των χωριών της Μουργκάνας όπως είναι και ο τίτλος  δημοσιεύματος  στο φύλλο του Ιανουαρίου 2014 της εφημερίδος σας , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εργασίες αποκατάστασης, στο τμήμα της  Ε.Ο. που συνδέει την Τ.Κ Αναβρυτού  με την Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου  καθώς και στο τμήμα που συνδέει την Τ.Κ. Κεφαλοχωρίου  με την Τ.Κ. Λιά πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα.Οι εργασίες αποκατάστασης θα υλοποιηθούν  από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας και ήδη έχει υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου.Όσον αφορά την έρευνα σας, περί «περιέργων αναθέσεων» όπως αναφέρεται στην τελευταία σελίδα του ιδίου φύλλου της εφημερίδας σας και συγκεκριμένα στη στήλη «πεταχτά» , σας ενημερώνουμε ότι όλες οι αναθέσεις στο Δήμο Φιλιατών από το 2011 μέχρι σήμερα γίνονται με τις διαδικασίες που προβλέπει ο νομός . Όλες δε οι σχετικές αποφάσεις αναρτώνται στο «Διαύγεια» και οι συμβάσεις στο «Μητρώο Συμβάσεων».
Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατών
Παναγιώτης Σωτηρίου 

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
Σύλληψη διωκόμενων  στην Κακαβιά
1)Την 02-02-2014/16.50 στην Κακαβιά, σημείο εισόδου διαβατηριακού ελέγχου, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελούς και Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, για κλοπή και Ν. «Περί αλλοδαπών».
2)Την 02-02-2014/18.00 στα Ιωάννινα, συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημ/κείου Ιωαννίνων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (3) μηνών και χρηματική ποινή 40 €, για μη καταβολή ημερομισθίων.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στο Καρτέρι
 Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 01-02-2014 το πρωί στο Καρτέρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 64χρονος ημεδαπός τη στιγμή που επιχειρούσε να φορτώσει σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, επτά σιδερένια καλούπια, συνολικής αξίας 400 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει από την ιδιοκτησία 52χρονου ημεδαπού. 

Σύλληψη  φυγόποινου αλλοδαπού στα Ιωάννινα
 Συνελήφθη την 01-02-2014 το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας,διότι  σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για παραβάσεις του Νόμου περί αλλοδαπών.



Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στην Κακαβιά Ιωαννίνων 
 Συνελήφθη την 02-02-2014 το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 34χρονος φυγόποινος, υπήκοος Αλβανίας, την ώρα που επιχειρούσε να εισέλθει στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς.Όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».Επίσης, διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν ως δραπέτης από το Φεβρουάριο του 2002 από τις Φυλακές Αυλώνα. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου στα Ιωάννινα
 Συνελήφθη την 01-02-2014 το βράδυ στα Ιωάννινα,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατείχε Αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε ενώ ο 26χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Αποφάσεις Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου
 Στην έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου "Σκευοφυλάκιο της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων" και στη γνωμοδότηση επί του περιεχομένου Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων προχώρησε η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, στη σημερινή συνεδρίασή της.Με αφορμή τη γνωμοδότηση της Επιτροπής για το περιεχόμενο Μ.Π.Ε. για αδειοδότηση υφιστάμενων υδρογεωτρήσεων - υδρομαστεύσεων σε περιοχές των Δήμων Πάργας και Πωγωνίου, η πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη, τόνισε πως η Περιφερειακή Αρχή για κάθε αίτημα αδειοδότησης σε υφιστάμενες υδρογεωτρήσεις θέτει τον όρο "οι ενδιαφερόμενοι Δήμοι να εκκινήσουν την αδειοδότηση χρήσης νερού, έχοντας καθορίσει προσωρινές ζώνες προστασίας για κάθε σημείο υδροληψίας χωριστά, σύμφωνα με τον θεσμοθετημένο όρο από το Σχέδιο Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Υδάτων Περιφέρειας Ηπείρου, WD05B110".
Αναλυτικά:
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το έτος 2014 και συζήτησε τον απολογισμό  συμμετοχής της Περιφέρειας σε εκθέσεις για το 2013. Ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων για την υλοποίηση του έργου "Σκευοφυλάκιο Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων", προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ.Η Επιτροπή γνωμοδότησε θετικά επί του περιεχομένου των Μ.Π.Ε. για τον Αερολιμένα Ακτίου, και σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας στους Δήμους Πωγωνίου και Κόνιτσας. Επίσης, γνωμοδότησε θετικά επί των Μ.Π.Ε. για τα έργα:
.Αδειοδότηση υφιστάμενων υδρογεωτρήσεων –υδρομαστεύσεων στη Δ.Ε. Φαναρίου του Δήμου Πάργας Π. Ε. Πρέβεζας (ομόφωνα)
.Αδειοδότηση υφιστάμενων υδρογεωτρήσεων –υδρομαστεύσεων στη Δ.Ε. Πάργας του Δήμου Πάργας Π. Ε. Πρέβεζας (ομόφωνα)
.Υφιστάμενες υδρομαστεύσεις και υδρογεωτρήσεις υδρευτικής χρήσης του Δήμου Πωγωνίου (ομόφωνα)
.Αμμοληψία από τον ποταμό Διπόταμο, στη θέση  Καμπέρ Αγά της Τ.Κ. Δεματίου Δήμου Ζαγορίου Π.Ε. Ιωαννίνων (κατά πλειοψηφία)
.Αμμοληψία από τον ποταμό Βάρδα, στη θέση  Παλαιόβουρκο της Τ.Κ. Δεματίου Δήμου Ζαγορίου Π.Ε. Ιωαννίνων (κατά πλειοψηφία)
.Αμμοληψία, στη θέση  Μέγα Ρέμα της Τ.Κ. Λαγκάδας Δήμου Κόνιτσας Π.Ε. Ιωαννίνων (ομόφωνα).

Εξετάσεις για ειδική άδεια ταξί
 Από την Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την ειδική άδεια ταξί, θα πραγματοποιηθούν στις 11 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα Εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών. Για συμμετοχή στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υπογράψουν στην κατάσταση συμμετεχόντων που έχει καταρτισθεί στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Στην Π.Ε. Άρτας για την ανέγερση διοικητηρίου παραχωρείται το Στρατόπεδο "Παπακώστα" 
 Θετική κατάληξη είχαν οι πολύμηνες προσπάθειες που κατέβαλε η Περιφέρεια για την παραχώρηση έκτασης του στρατοπέδου Παπακώστα στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας  για την ανέγερση Διοικητηρίου, στο οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της που σήμερα είναι διάσπαρτες στην πόλη της Άρτας.Συγκεκριμένα το Γενικό Επιτελείο Στρατού γνωμάτευσε θετικά για την παραχώρηση έκτασης 15.000 τ.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, η οποία θα απομονωθεί από το χώρο του Πεδίου Βολής.Την ανακοίνωση για τη γνωμάτευση του Γ.Ε.Σ., έκανε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. κ. Βασίλης Ψαθάς, ο οποίος, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα που υπάρχει για την κατασκευή σύγχρονου Διοικητηρίου. Η πλήρης δήλωσή του, έχει ως εξής:"Μία από τις βασικές  προτεραιότητες που θέσαμε με την ανάληψη των καθηκόντων μας στην αιρετή Περιφέρεια, ήταν η εξεύρεση χώρου ανέγερσης διοικητηρίου,για να συγκεντρωθούν και να στεγαστούν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.Μετά από προσπάθειες δύο σχεδόν χρόνων και συνεχείς επαφές τόσο δικές μου, όσο και του Περιφερειάρχη κ. Αλεξ. Καχριμάνη,  σήμερα έχουμε την πρώτη θετική και ουσιαστική εξέλιξη. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με την από 31 Ιανουαρίου 2014  απόφαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, γνωμοδοτεί θετικά για την παραχώρηση παραχωρεί στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, έκταση 15 στρεμμάτων στο στρατόπεδο Παπακώστα μαζί με τον πρώην Διοικητήριο, το οποίο έχει κριθεί διατηρητέο.Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από την απόφαση, για την παραλαβή του στρατοπέδου και παράλληλα θα αρχίσει την εκπόνηση των μελετών που θα απαιτηθούν, ώστε στη συνέχεια να εξασφαλιστεί χρηματοδότηση για την κατασκευή του.Είμαστε αισιόδοξοι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη μεθοδικότητα με την οποία αποδείξαμε ότι κινούμαστε μέχρι σήμερα, θα καταφέρουμε ώστε να ολοκληρώσουμε το σχεδιασμό μας:
Να αξιοποιηθεί  το στρατόπεδο Παπακώστα που σήμερα παραμένει ανενεργό και απροστάτευτο. Η  Άρτα να αποκτήσει επιτέλους ένα σύγχρονο και λειτουργικό Διοικητήριο, στο οποίο θα συγκεντρωθούν όλες οι υπηρεσίες της που είναι διάσπαρτες σήμερα. Η Περιφερειακή Ενότητα να εξασφαλίσει πόρους, που σήμερα διατίθενται για ενοίκια, προς άλλες παραγωγικές και επενδυτικές δραστηριότητες και οι πολίτες καλύτερες υπηρεσίες."  .

Ελεύθερος ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης
 Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην διοικητής του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης καθώς το τουρκικό δικαστήριο που εξέταζε την έκδοσή του,έκρινε μη νόμιμο το ένταλμα σύλληψής του. Η απόφαση παγώνει κάθε διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα ενώ αναμένεται η συνεδρίαση του ίδιου δικαστηρίου για το δεύτερο ένταλμα που ήδη έχει εκδοθεί.

Κομισιόν : Η διαφθορά κοστίζει 120 δισ. ετησίως 
 Για τεράστιο μέγεθος διαφθοράς στην Ευρώπη, που στοιχίζει στην οικονομία της περίπου 120 δισ.ευρώ ετησίως κάνει λόγο σε έκθεσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα στοιχεία θα παρουσιάσει αναλυτικότερα σήμερα η αρμόδια επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ ωστόσο με άρθρο της σε σουηδική εφημερίδα προϊδεάζει για την έκταση της διαφθοράς και τις προεκτάσεις της.Στο άρθρο που δημοσιεύεται στη Goeteborgs-Posten, η ευρωπαία επίτροπος σημειώνει ότι η διαφθορά στην Ευρώπη διαβρώνει την εμπιστοσύνη στη Δημοκρατία και απορροφά πόρους από τη νόμιμη οικονομία. Η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μελέτησε τα στοιχεία και από τα 28 κράτη-μέλη προκειμένου να καταλήξει στα συμπεράσματά της ενώ κάνει και συστάσεις για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης.Όπως αναφέρει η επίτροπος, σε ορισμένες χώρες είναι πιο ευάλωτες στη διαφθορά οι διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων, σε άλλες περιπτώσεις το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη χρηματοδότηση των κομμάτων ενώ και οι δημοτικοί φορείς είναι επιρρεπείς στη διαφθορά. Σε έρευνα που διεξήχθη, διαπιστώθηκε ότι τα τρία τέταρτα των Ευρωπαίων θεωρούν ότι η διαφθορά είναι εκτεταμμένη στη χώρα τους ενώ 4 από τις 10 επιχειρήσεις αναφέρουν τη διαφθορά ως εμπόδιο για να δραστηριοποιηθούν στην Ευρώπη.

Ανακοινώνουν νέο κόμμα...?
 Την προσεχή Πέμπτη, Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Ζώης, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινώσουν τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα.Όπως... είχε προαναγγείλει στον Real Fm ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Νέα Μέρα», Γιάννης Μανώλης, ένας νέος πολιτικός φορέας στην κεντροδεξιά, κάνει την εμφάνιση του.




Δεν υπάρχουν σχόλια: