ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τα Νέα στο Ραδιοφιλιάτι ….04-10-2012


Παράνομο Εμπόριο 

Κατασχέθηκαν κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Ηγουμενίτσας  487 αντικείμενα, τα οποία είχαν στην κατοχή τους και διέθεταν προς πώληση στην πόλη της Ηγουμενίτσας, δύο πλανόδιοι μικροπωλητές υπήκοοι  Βουλγαρίας.Αναλυτικά κατασχέθηκαν:
1. Κλαδευτήρια                        58
2. Πριόνια                                 72
3. Ψεκαστήρες                         58
4.  Σετ Ξυριστικών μηχανών  78
5.  Ζώνες μέσης                   157
6.  Μπαλαντέζες                       3
7.  Υαλοκαθαριστήρας              1
8.  Σετ Γαλλικών κλειδιών       10
9.  Πακέτα Μπαταριών            30
10. Κόλες Logo                       13
11. Αναπτήρες                           7
Τα παραπάνω αφού καταμετρήθηκαν, καταστράφηκαν σε εφαρμογή του Νόμου 3982/2011.

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων από τον κ. Αντώνη Μπέζα

 Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κατέθεσαν ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας και 21 άλλοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών.Στην ερώτησή τους, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρουν :
« Περίπου 6200 αγρότες  είχαν υποβάλει μέχρι το τέλος του 2010 αιτήματα για να εγκαταστήσουν σε ιδιόκτητη αγροτική γη φωτοβολταϊκούς σταθμούς σύμφωνα με τον ν. 3851/2010. Από αυτούς, οι 4900, μέχρι  τις 31/12/2011 είχαν λάβει προσφορά σύνδεσης από τη ΔΕΗ, ενώ μόλις 300 αγροτικοί φωτοβολταϊκοί σταθμοί λειτουργούν σήμερα.Ένας  μεγάλος αριθμός από τους αγρότες που έχουν λάβει προσφορά σύνδεσης, έχουν υλοποιήσει σε σημαντικό βαθμό τις διαδικασίες αδειοδότησης, βρίσκονται όμως σε  πλήρες αδιέξοδο γιατί δεν μπορούν να εξασφαλίσουν  δανειοδότηση από τις τράπεζες. Κινδυνεύει έτσι η επένδυση τους και αυτοί θα χάσουν χρήματα, αφού τίθεται  θέμα χρόνου από τη ΔΕΗ για την οριστική απόρριψη του φακέλου αδείας. Πρόβλημα, επίσης, αποτελεί η εμφανής αδυναμία της ΔΕΗ να πραγματοποιήσει όλες αυτές τις συνδέσεις ενώ άλλο θέμα, είναι η από τον Αύγουστο του 2012 μείωση της τιμής πώλησης του ρεύματος, η οποία, όταν υπέγραψαν συμβόλαια ήταν διπλάσια.Με δεδομένο ότι σε σχέση με τη συνολική ισχύ των εγκατεστημένων Φ/Β που είναι περίπου 750 MW, τα αγροτικά Φ/Β αποτελούν μόνο το 4% και ότι υπάρχει  μεγάλο ενδιαφέρον των  αγροτών για την εγκατάσταση Φ/Β σταθμών με οικονομικά οφέλη για τους ίδιους  και  την εθνική μας οικονομία, κρίνεται απαραίτητη η άμεση παρέμβασή σας, ώστε:
 α) να δοθεί παράταση όλων των προβλεπόμενων προθεσμιών στις διαδικασίες αδειοδότησης των Φ/Β σταθμών των επαγγελματιών αγροτών,
 β) να ξεκαθαρίσει το εξαιρετικά κρίσιμο θέμα της κατοχυρωμένης από το   ν. 3851/2010 τιμής πώλησης του παραγόμενου ηλεκτρικού ρεύματος,
γ) να δοθεί προτεραιότητα στη χρηματοδότηση των Φ/Β των αγροτών από την Τράπεζα Πειραιώς η οποία απορρόφησε την ΑΤΕ και από την οποία είχαν ζητήσει χρηματοδότηση οι αγρότες.
Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτώνται οι κ .κ. Υπουργοί :                                
1) Τι  προτίθενται να πράξουν ώστε να δοθεί παράταση ενός  (1) έτους , πλέον του 18μηνου που έχουν ως χρονικό περιθώριο οι αγρότες, για να υλοποιήσουν την επένδυσή τους;
2) Τι προτίθενται να πράξουν σχετικά με την κατοχυρωμένη τιμή πώλησης του ηλεκτρικού ρεύματος βάσει του ν. 3851/2010;
3) Προτίθενται να παρέμβουν ώστε να δοθεί προτεραιότητα στα δάνεια για  αγροτικά Φ/Β από τη διάδοχο τράπεζα της ΑΤΕ, την Τράπεζα Πειραιώς;
4)  Αληθεύει ότι υπάρχει πρόθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, να μην υλοποιηθούν προτάσεις Φ/Β πάρκων αγροτών και οι άδειες να δοθούν σε άλλους ιδιώτες που θα κατασκευάσουν μεγάλα Φ/Β πάρκα ισχύος 1 έως 2 MW ;  Τέλος,
5) Να κατατεθούν όλα τα στοιχεία σχετικά με τις μέχρι σήμερα αιτήσεις αγροτών για αγροτικά Φ/Β πάρκα,πως κατανέμονται οι άδειες πανελλαδικά (ανά νομό) και πόσες επενδύσεις έχουν υλοποιηθεί».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» ΓΙΑ ΤΗΝ 2η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ LEADER»
H Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με τον διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» ως φορέας υλοποίησης και διαχείρισης του τοπικού προγράμματος του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) “Προσέγγιση LEADER” θα προβεί στα μέσα Οκτωβρίου στη 2η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις επενδυτικές τους προτάσεις και θα αφορά τις κάτωθι περιοχές παρέμβασης:
Π.Ε. Ιωαννίνων
•Δήμος Ιωαννιτών [πρώην Δήμοι Ανατολής, Παμβώτιδας, Μπιζανίου, Περάματος (εκτός του Δ.Δ. Περάματος), Κοινότητα Νήσου και Τ.Δ. Μαρμάρων (μόνο η περιοχή Άνω Μαρμάρων)]
•Δήμος Κόνιτσας [πρώην Δήμοι Κόνιτσας, Μαστοροχωρίων, Κοινότητα Αετομηλίτσας, Κοινότητα Φούρκας]
Π.Ε. Θεσπρωτίας
•Δήμος Ηγουμενίτσας [πρώην Δήμοι Ηγουμενίτσας (εκτός του Δ.Δ. Ηγουμενίτσας), Παραποτάμου, Συβότων, Κοινότητα Πέρδικας]
Η εν λόγω 2η προκήρυξη του προγράμματος θα αφορά κατάθεση επενδυτικών σχεδίων από φυσικά (αγρότες και μη) ή νομικά πρόσωπα (συμπεριλαμβανομένων των Συνεταιρισμών) καθώς και από ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, τα νομικά τους πρόσωπα και άλλους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, ιδιωτικούς φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με καταστατικό σκοπό την υλοποίηση αντίστοιχων έργων.Οι τομείς στους οποίους μπορούν να υποβληθούν επενδυτικά σχέδια (πρόκειται για ιδρύσεις, εκσυγχρονισμούς, επεκτάσεις και μετεγκαταστάσεις) είναι η μεταποίηση γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, ο αγροτουρισμός (καταλύματα, εστιατόρια, εναλλακτικές μορφές τουρισμού κλπ.), οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (βιοτεχνικές μονάδες, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών και παραγωγής ειδών διατροφής μετά την α΄ μεταποίηση),  καθώς και έργα δημόσιου χαρακτήρα που αφορούν την τουριστική και πολιτιστική αξιοποίηση και ανάδειξη της περιοχής παρέμβασης και την ανάδειξη και αποκατάσταση των χαρακτηριστικών της αγροτικής υπαίθρου.Για την ανωτέρω περιοχή παρέμβασης τίθενται προϋποθέσεις και περιορισμοί στις δράσεις που μπορούν να υλοποιηθούν, σύμφωνα με το εγκεκριμένο τοπικό πρόγραμμα.Αμέσως μετά την προκήρυξη των δράσεων η Ομάδα Τοπικής Δράσης της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» θα διοργανώσει ημερίδες στους Δήμους της Περιοχής Παρέμβασης παρουσιάζοντας τους φακέλους υποψηφιότητας, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και βαθμολόγησης των επενδυτικών προτάσεων, ενημερώνοντας τον τοπικό πληθυσμό, τους φορείς και τους μελετητές.   Στα γραφεία της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» αμέσως μετά τη δημοσίευση της Προκήρυξης θα διατίθεται δωρεάν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος, το οποίο θα περιλαμβάνει:
•Συνοπτική & Αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
•Ενημερωτικό υλικό.
•Φακέλους Υποψηφιότητας μαζί με τα κριτήρια επιλεξιμότητας & επιλογής.
•Αναλυτικό Τιμολόγιο εργασιών.
•Νομικό Πλαίσιο (Υπουργικές Αποφάσεις & Νόμοι).
Όλα τα ανωτέρω θα βρίσκονται και στο site της Εταιρείας: www.epirussa.gr.Πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στα γραφεία της «ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.» στα Ιωάννινα (Διοικητήριο, Πλατεία Πύρρου & Μιχαήλ Αγγέλου, τηλ. 2651036686, 2651083087, αρμόδιοι: Ηλίας Μώκος και Κατερίνα Καρακώστα), καθώς και στο site της Εταιρείας: www.epirussa.gr.
Προς ένταξη στο ΕΣΠΑ η αποχέτευση ομβρίων Τ.Κ. Ασφάκας Δήμου Ζίτσας
Με έγγραφο του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη προς το Δήμο Ζίτσας, γίνεται  γνωστή η απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής για την επιλογή προς χρηματοδότηση της πράξης «Αποχέτευση ομβρίων υδάτων οικισμού Τ.Κ. Ασφάκας», συνολικής δημόσιας  δαπάνης 1.200.000 ευρώ, στο πλαίσιο της προκήρυξης για τα «Ολοκληρωμένα Σχέδια για την Αστική Ανάπτυξη και Αγροτική Αναγέννηση». Για να καταστεί δυνατή η έκδοση της Απόφασης Ένταξης καλείται ο Δήμος Ζίτσας εντός 5 εργάσιμων ημερών να αποστείλει υπογεγραμμένο το σύμφωνο αποδοχής όρων της απόφασης ένταξης της πράξης.
Προς δημοπράτηση έργο του ΤΕΙ Ηπείρου
 Επίσης με άλλο έγγραφο του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, διατυπώνεται  η  σύμφωνη γνώμη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, για τα σχέδια δημοπράτησης και τη διαδικασία του έργου: «URBAN:Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Βέλτιστης Διαχείρισης Προστασίας και Αξιοποίησης του Αστικού και Πειραματικού Πράσινου (Όργανα και εξοπλισμός)». Φορέας Υλοποίησης είναι το ΤΕΙ Ηπείρου (Ειδικός λογαριασμός) και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 24.700  ευρώ.Νέες παραδόσεις σχολικών ειδών και ένδυσης.Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Ηπείρου για τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων, σήμερα – και ύστερα από υποβολή σχετικού αιτήματος – παραδόθηκαν είδη ένδυσης και σχολικό υλικό σε δομή  Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Π.Ε. Ιωαννίνων, καθώς και είδη ένδυσης, υπόδησης και κλινοσκεπασμάτων σε Οικοτροφείο διαμονής ατόμων με ψυχικές διαταραχές και αναπηρίες για την κάλυψη αναγκών των ενοίκων τους. Η παράδοση έγινε από τον Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιο για θέματα Υγείας κ. Οδυσσέα Πότση και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας.
Μέχρι 10 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για δωρεάν φροντιστήρια
 Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας ανακοινώνεται ότι παρατείνεται, μέχρι και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου,  η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν φροντιστηριακή εκπαίδευση μαθητών, οικονομικά αδύναμων οικογενειών Π.Ε. Ιωαννίνων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 26510-87120.
Σύσκεψη για το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Ηπείρου
Σύσκεψη για το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο Ηπείρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη, - αρμόδιας για θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών - κ. Τατιάνας Καλογιάννη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από το ΥΠΕΚΑ, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, το Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων, οι μελετητές και υπηρεσιακοί παράγοντες.Η Αντιπεριφερειάρχης, στην τοποθέτησή της υπογράμμισε ότι «ο χωροταξικός σχεδιασμός συνιστά το βασικότερο, ίσως, μέσο άσκησης πολιτικής. Έχει έντονο τεχνοκρατικό χαρακτήρα και, κατά συνέπεια, πρέπει να στηρίζεται σε επιστημονικά δεδομένα».Η κ. Τ. Καλογιάννη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ανέπτυξε τις βασικές παραμέτρους που θέτει η Περιφέρεια, ζητώντας, μεταξύ άλλων, τόσο από το ΥΠΕΚΑ – επιβλέπουσα αρχή - όσο και από τους Μελετητές, όπως στο Περιφερειακό Χωροταξικό πλαίσιο Ηπείρου, εκτός των άλλων (δίκτυα, υποδομές, τομείς οικονομίας, κλπ) να καταγραφούν και να αξιολογηθούν: η θέση της Περιφέρειας στον Ευρωπαϊκό χώρο, οι λειτουργίες διαπεριφερειακού χαρακτήρα που αυτή μπορεί να αναπτύξει καθώς και οι παράγοντες που επηρεάζουν την μακροπρόθεσμη ανάπτυξή της.Η σύσκεψη θα επαναληφθεί σε ημερομηνία που θα καθοριστεί προσεχώς.
Νέα μητρώα εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων
Aπό τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρεια Ηπείρου, γίνεται γνωστό προς τους αιγοπροβατοτρόφους, ότι  τα μητρώα εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων που διατηρούν στην εκμετάλλευσή τους καταργούνται και αντικαθίσταται με νέου τύπου. Εντός των προσεχών ημερών θα κληθούν να παραλάβουν τα νέα μητρώα από τις κατά τόπους Κτηνιατρικές Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων που ανήκουν και από τις οποίες θα ενημερωθούν για την συμπλήρωσή τους.
Εξετάσεις για οδικούς μεταφορείς
Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στη στοά Σάρκα 30Α (αίθουσα πρώην ΕΛΚΕΠΑ) θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικού Μεταφορέα εμπορευμάτων- επιβατών.

Εκλεισε τα 2 χρόνια “VESPA CLUB” Ηγουμενίτσας

 Το VESPA CLUB Ηγουμενίτσας έκλεισε 2 χρόνια λειτουργίας και το γιόρτασε στο καφέ- μπαρ DÉJÀ VU στα πλατάνια Ηγουμενίτσας.Μερακλήδες τα μέλη του VESPA CLUB Ηγουμενίτσας, αφού επιδιορθώνουν και βελτιώνουν μόνοι τους τις παλιές τους βέσπες μεταμορφώνοντάστες σε πραγματικά έργα τέχνης.Το κλαμπ διοργανώνει εκδρομές και πορείες σε διαφορετικούς προορισμούς στην Ελλάδα κάθε χρόνο, όπου ταξιδεύουν με τις βέσπες τους.Σε αναμονή της ετήσιας συνάντησης στην Κέρκυρα, ευχόμαστε να τα εκατοστίσουν και καλά ταξίδια.Γιατί όχι, κάποια στιγμή η Ηγουμενίτσα να φιλοξενήσει την ετήσια συνάντησή τους,εφόσον το Δρέπανο ενδείκνυται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Εξάλλου υπάρχει καλύτερο μέσο μετακίνησης στην μποτιλιαρισμένη Ηγουμενίτσα από τη βέσπα;Ας το σκεφτούμε σοβαρά. Φινετσάτη, γρήγορη, ασφαλής και με λίγα καύσιμα, η πόλη μας θα γλίτωνε τα τόσα αυτοκίνητα και θα προσέφερε και μοναδικό θέαμα.
από : epirusgate

Με 25 υποψήφιους από όλη την Ήπειρο διεκδικούν την εκλογή τους στο νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας

  Την ερχόμενη Κυριακή οι εκλογές
Εικοσιπέντε υποψήφιοι από όλη την Ήπειρο διεκδικούν την εκλογή τους στο νέο εννεαμελές Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας. Οι διεργασίες στο χώρο των μετόχων είναι πολλές και βέβαια δεν λείπει η συγκρότηση ομάδων που επιθυμεί διακαώς τη συμμετοχή της.Υπενθυμίζεται στα μέλη – ψηφοφόρους ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 7-10-2012, ημέρα Κυριακή από ώρα 07.00 έως 19.00 , στα μεν Ιωάννινα στην αίθουσα του καταστήματος ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ, στους δε λοιπούς νομούς ( Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας) στα κατά τόπους καταστήματα της τράπεζας.Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη ( φυσικά και νομικά πρόσωπα), που έχουν εγγραφεί στην τράπεζα μέχρι τη Γ.Σ του Ιουνίου 2012.Ένα από τα βασικά ζητούμενα αυτών των εκλογών είναι η εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο ολόκληρης της Ηπείρου. Κι αυτό τόσο για συμβολικούς όσο και για ουσιαστικούς λόγους.Μία Τράπεζα άλλωστε που απευθύνεται σε όλους τους Ηπειρώτες θα πρέπει αυτό να το αποτυπώνει και στη Διοίκησή της.Υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι ακόλουθοι:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ -ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1.ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
2.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΗΣ
3.ΒΕΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
4.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
5.ΔΟΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛ.
6.ΖΩΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
7.ΖΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
8.ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
9.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
10.ΚΑΡΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
11.ΚΙΤΣΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
12.ΚΟΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
13.ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
14.ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
15.ΛΕΦΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
16.ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝ/ΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
17.ΜΠΑΛΛΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΘΩΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
18.ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ
19.ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ Ε.Δ.Ε.
20.ΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
21.ΝΤΟΥΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
22.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ
23.ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
24.ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
25.ΧΗΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Επέστρεψε τελικά η ΕΛΤΕΡ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 
 Επέστρεψε η κατασκευαστική εταιρία ΕΛΤΕΡ στην Ηγουμενίτσα, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή της Β' φάσης του νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.Η εταιρία τον Μάιο του 2012, με το πρόσχημα ή την πραγματική αιτιολογία, της μη πληρωμής της από τα αρμόδια Ελληνικά Υπουργεία, έχοντας το προσωπικό της και προμηθευτές της απλήρωτους, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εγκαταλείψει το έργο.Χθες ο εκπρόσωπος της εταιρίας βρέθηκε αντιμέτωπος με αντιπροσωπία των οφειλομένων από την εταιρία, οι οποίοι των προειδοποίησαν πως εάν δεν εξοφληθούν, δεν θα επιτρέψουν την συνέχιση των εργασιών.Η ΕΥΔΕΜ – ΕΔΕ, που είναι η Επιβλέπουσα Αρχή του έργου, ασφαλώς έχει χρέος να προβεί άμεσα σε λεπτομερή ενημέρωση.

Καραμπόλα τριών Ι.Χ. στην Ηγουμενίτσα λόγω κηδείας
 Καραμπόλα με εμπλοκή τριών ΙΧ σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης,στην οδό 28ης Οκτωβρίου στην Ηγουμενίτσα.Το ατύχημα έγινε όταν ο οδηγός του πρώτου Ι.Χ. φρέναρε απότομα, για να περάσει η νεκροφόρα,η οποία πλησίαζε το νεκροταφείο της περιοχής. Αποτέλεσμα του απότομου φρεναρίσματος ήταν να συγκρουστούν διαδοχικά δύο ακόμη αυτοκίνητα.Από την καραμπόλα προκλήθηκαν υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβαίνοντες.
απο :allo bloger