ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ .... « θα» ...ΕΙΝΑΙ.....!




















Χέστε μας....τόπε ο Ακης Τσοχατζόπουλος ( ότι και να έκανε) ,δεν είναι το δικό μας ΠΑΣΟΚ  τούτο το κόμμα ......αφού ο τόπος σε τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας...!  Με βαριά καρδιά ,αν και είναι ειδικός σε αυτό, πολύ καλά έπραξε τελικά ο Βουλευτής Θεσπρωτίας της Μονοεδρικής......άρα του ΠΑΣΟΚ που είπε ΟΧΙ. Με πολιτική καριέρα οσονούπω ,είτε όχι, οι απόγονοι του περήφανα θα έχουν να λένε.....: είμαστε Κατσούρας ! Αν και αργά δεν δίστασε να πάρει μέρος με την μεριά της Ελλάδας και να πει το ΟΧΙ στο παράλογο της εποχής μας. Η Ιστορία επαναλαμβάνετε και γράφετε στα μέτρα των νικητών αλλά με την κριτική στα μετέπειτα χρόνια υπέρ της αλήθειας της οποίας ο κ. Χ. Κατσούρας δεν θα είναι δραπέτης αλλά Ήρωας, κατά κάποιον τρόπο.Ενας πετυχημένος άνθρωπος στην σύντομη ζωή μας που έχει πόρους επιβίωσης και προσωπικότητα, δεν αφήνετε έρμαιο στα κτήνη αλλά αμύνεται και συμβάλει στην εξέλιξη της ουσίας.Ποιά είναι η ουσία;; σίγουρα όχι ο Μπακλαβάς γωνία αλλά αφού ο όποιος παίρνει μέρος στα κοινά χωρίς το χωροταξικό .....πχ = Δασολόγος-Κτηνίατρος-Κομπλεξικός.......να είναι χωρίς πρέπει πράγματι ο επί της ουσίας. Από τον εξαίρετο εκλιπόντα Λάμπρο Μάλαμα η απλή σκέψη προς εφαρμογή.......:
 «Τα ιδανικά,για να ‘ ναι στέρεα στη γη και στις ανθρώπινες υπάρξεις,δεν τους χρειάζονται ακροβασίες.Ο αγώνας για το κέρδισμά τους, πρέπει να γίνεται έξω από δρόμους επικίνδυνους και ικριώματα και γολγοθάδες, όταν γίνονται κοινή συνείδηση για όλους.Η μεγαλύτερη δόξα ενός λαού,είναι οι ενωτικοί και πειθαρχημένοι, οι δημιουργικοί και ιστορικοί αγώνες, για τα προοδευτικά και ανθρωπιστικά ιδανικά του. Χωρίς προσωπική θέση σε ιδανικά, αρχές και πεποιθήσεις, οι άνθρωποι τυφλώνονται, στην προκατάληψη και στο αρρωστημένο πάθος των ηλίθιων εγωισμών, του πισωδρομισμού και της ασκήμιας.
Οι αποφάσεις γράφουν Ιστορία. Για τον Χρήστο Κατσούρα.......από το πλήθος του Κόσμου που παρότι κλαίνε τον Χαμό του Συγγραφέα ,χαίρονται για τις αποφάσεις του ενάρετου πολιτικού ,επιστήμονα ...... Νέου θεσπρωτού Ανθρώπου .





Δεν υπάρχουν σχόλια: