ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πήραν τους δρόμους για να βρουν Μολόχα…..

Χάζεψαν οι υπηρεσίες από την ρεμούλα και το καθισιό.Τους ψιλοκόψανε τις μίζες και δεν ξέρουν τι να κάνουν . Στο Φιλιάτι είδαν κάποιους υπαλλήλους που ανήκουν λένε στην Πολεοδομία ,το τμήμα που ήρθε στο Φιλιάτι , στον Δήμο πλέον,να ρωτά μια Βάβω…: Μωρή Βαβούτσω…; Πόσα μέτρα είναι το Σπίτι σου;; και η Γριά απάντησε με μια πορδί που ακούστηκε σε στυλ θορύβου σαν να έχει φωνή…και που τους έλεγε…. : «βρε μπανταλά που ήρθατε στα μπάνταλα και στα έρημα να σας πούμε τα μέτρα, τόσα χρόνια κείνο εκεί το κτηματολόγιο το χρυσοπληρώσαμε 100 φορές  και για να πάρουμε ένα αντίγραφο θα πρέπει να πουλήσουμε χωράφι γιατί θέλουν ένα μισθό λεφτά να μας δώσουν το κολοχάρτι » .
. Ετσι μια μέρα ήρθε και ένας μπαμπάς…..που τον φωνάζανε ομαδικά Πατριάρχη ….χχχχχχχ μα να τα ξέρει όλα για όλα….πςπςπςπςππςπς… μα τι εμπειρογνώμονας…!
- Ο πατέρας του Κίτσιου πηγαίνει στη δασκάλα του για να δει πως τα πάει ο κανακάρης του.
- Η δασκάλα του λέει ότι δεν φτάνει που μονίμως κάνει φασαρία και σκαρώνει φάρσες,αλλά είναι και σκράπας στα μαθήματα,με αποκορύφωμα τη γεωγραφία.
- Όταν γυρνάει ο πατέρας στο σπίτι, πάει στο δωμάτιο του Κίτσιου και τον πλακώνει στα χαστούκια,εξηγώντας του τι έγινε σήμερα στο σχολείο και ζητώντας του εξηγήσεις.
- Ο Κίτσιος λοιπόν του εξηγεί ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα,απλά η δασκάλα τον έχει βάλει στο μάτι, καθότι είναι λίγο ζωηρός.
-Ο πατέρας του τότε του λέει "ωραία, θα σου κάνω ορισμένες ερωτήσεις για να δω και εγώ αν είναι αλήθεια ή όχι" …...:
- Πατέρας :  " ποια είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας;"
- Κίτσιος: " έλα ρε πατέρα αυτό είναι εύκολο, το Ναύπλιο"
- Πατέρας :- "ποια είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας;"
- Κίτσιος: " καλά, δεν έχεις τίποτα πιο δύσκολο !, η Αρτα"
- Πατέρας :  " που βρίσκονται οι Πρέσπες;"
- Κίτσιος: " ωωωωω το χρόνο μου τρως τώρα, στην Κρήτη"
- Οπότε σηκώνεται ο πατέρας του, του τραβάει ένα φιλικό χαστούκι και του λέει " καλά βρε Κίτσιο , αφού τα ξέρεις, γιατί δεν τα λες και στο σχολείο  ; ;…!


Δεν υπάρχουν σχόλια: