ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου  :
Οι Έλληνες ανέκαθεν προτάσσουν μέσα από την επέτειο του Πολυτεχνείου την ανάγκη για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. Το δικαίωμα πρόσβασης στην εργασία που κατοχυρώνει ένα αξιοπρεπές εισόδημα, στη γνώση που ενημερώνει και παράγει, στην παιδεία που δημιουργεί ελεύθερους και ενεργούς πολίτες, στην υγεία που μεριμνά και φροντίζει και στις προνοιακές δομές που στηρίζουν τον πολίτη, αποτελούν τη συνέχεια του συνθήματος «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία» που δονούσε την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής.
Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το μήνυμα του Πολυτεχνείου επίκαιρο όπως πάντα προτάσσει επιπλέον την ανάγκη της συμμετοχής, τη συλλογική δράση και τον επανακαθορισμό της πολιτικής ώστε να αφουγκράζεται, να σχεδιάζει και να υλοποιεί τις ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος.
Η νέα γενιά από τη δική της πλευρά οφείλει να αντιμετωπίσει αυτή τη πρόκληση – πρόσκληση με πρόταση, άποψη και εποικοδομητική συμμετοχή και όχι με ανοχή ή αδιαφορία.
Το μήνυμα του Πολυτεχνείου αποτελεί και σήμερα, όπως και τότε, ένα φως στο τούνελ που έχει  περιέλθει η χώρα και ως τέτοιο αισιόδοξο μήνυμα πρέπει να λαμβάνεται από τους Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: