ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΛΩΣΗ : του Γρηγόρη Τζιοβάρα !

ΔΗΛΩΣΗ     :         του Γρηγόρη Τζιοβάρα
Ένα συναρπαστικό ταξίδι που, υπό αντίξοες πολιτικά συνθήκες και ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, ξεκινήσαμε λίγοι φίλοι, συνεργάτες και σύντροφοι, οι οποίοι ενστερνιστήκαμε το όραμα του Βαγγέλη Αργύρη για την Ήπειρο, επιβραβεύτηκε από τους πολίτες της Θεσπρωτίας που έδωσαν στο συνδυασμό «Ήπειρος, Τόπος Να Ζεις» την πλειοψηφία τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.
Στο διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας παλέψαμε σκληρά δίνοντας έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, όπως πιστεύουμε ότι αρμόζει σε όσους σέβονται τους θεσμούς, υπηρετούν τις αρχές και τιμούν τις παραδόσεις της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.
Περάσαμε μέσα από τις Συμπληγάδες της γενικευμένης κρίσης του πολιτικού συστήματος και της, δικαιολογημένης ως ένα βαθμό, απάθειας μεγάλου μέρους των πολιτών και κυρίως των νέων που νοιώθουν απόμακρη την πολιτική με τους όρους που, εν πολλοίς, εξακολουθεί να ασκείται.
Αντισταθήκαμε στις Σειρήνες του λαϊκισμού, της πελατειακής λογικής, της ρουσφετολογίας, της πολιτικής εξαπάτησης, όπως και του προσωπικού παραγοντισμού. Συγκρουστήκαμε με πολλών ειδών κατεστημένες νοοτροπίες, προτάσσοντας το συλλογικό έναντι του ατομικού. Απορρίψαμε με απόλυτο τρόπο τις λογικές της πολιτικής συναλλαγής. Πορευθήκαμε όρθιοι και στο φως της μέρας χωρίς εκπτώσεις σε ζητήματα πολιτικού και προσωπικού ήθους, με μοναδικό γνώμονα την αίσθηση υπεροχής των ιδεών που υπηρετούμε.
Ευχαριστούμε θερμά τους χιλιάδες Θεσπρωτούς που εκτίμησαν την προσπάθειά μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους, αγωνιζόμενοι με το ίδιο πάθος και ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο νέο θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου της Ηπείρου που καθιέρωσε η κυβέρνηση της παράταξης μας. 
Σε αγαστή συνεργασία με τους τρεις νέους άξιους δημάρχους που εξελέγησαν στο νομό μας και από κοινού με όλες τις δυνάμεις της προόδου και της δημιουργίας θα δώσουμε εκεί όσες μάχες απαιτούνται για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα δίνουν στη Θεσπρωτία μας όσα της αναλογούν στο νέο αναπτυξιακό τοπίο και θα την κάνουν τόπο να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια, ευημερία και ασφάλεια.  
Το ταξίδι συνεχίζεται………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια: