ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΛΩΣΗ !

ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΛΛΑ
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες
Η παράδοση με ειδικούς όρους και συμφωνίες των δημαρχείων Σαγιάδας και Φιλιατών απέτυχε. Σκοτεινά επιχειρηματικά συμφέροντα , πολιτικές συμφωνίες στελεχών για το παρελθόν και το μέλλον , εσωκομματικές ίντριγκες των δύο μεγάλων κομμάτων συμμάχησαν για να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την δημιουργία και κάθοδο στις εκλογές του συνδυασμού μας. Δεν το κατάφεραν . Χάρις στο υψηλό ελεύθερο φρόνημα όσων διαλέξαμε την συμμετοχή και τον αγώνα , σήμερα και για την επόμενη τετραετία , υπάρχει ισχυρή και συγκροτημένη μειοψηφία στο νέο Δήμο Φιλιατών .
Είναι βέβαιο ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι πλασματικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διάθεση των ψηφοφόρων. Και το εκβιαστικό δίλημμα του πρωθυπουργού και η συκοφάντιση του συνδυασμού μας , με την προσπάθεια ταύτισής του με την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου , οι απειλές και παραινέσεις στελεχών του κρατικού μηχανισμού , οι υποσχέσεις για διορισμούς και άλλα ρουσφέτια συνέτειναν στο τελικό αποτέλεσμα.
Σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε θερμά όσους αντέξατε και βρεθήκατε κοντά μας στον καθαρό και τίμιο αγώνα που δώσαμε.
Σας υποσχόμαστε ότι όσο διαρκεί η θητεία μας θα ασκήσουμε τον θεσμικό μας ρόλο με σεβασμό στους νόμους και την δημοτική περιουσία.
Θα αγωνιστούμε για την νομιμότητα , καταγγέλοντας την παρανομία στα αρμόδια όργανα και όχι αποσιωπόντας την για μελλοντικά οφέλη και συμφωνίες.
Θα ελέγχουμε την σκοπιμότητα προμηθειών και έργων , καθώς και τις διαδικασίες ανάθεσης , για να μη συνεχίσουν να ωφελούνται οι ίδιοι προμηθευτές και εργολάβοι , που πλούτισαν τα τελευταία χρόνια και από τους δύο δήμους.
Θα είμαστε στο πλευρό κάθε δημότη για κάθε νόμιμο και δίκαιο αίτημά του.
Για ίση και δίκαιη μεταχείριση στις προσλήψεις , στην παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτησης των κατοίκων και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των χωριών .
Με συνεχή επικοινωνία και ενημέρωση. Με διατήρηση και σύσφιξη της εμπιστοσύνης που αποκτήσαμε την σύντομη αυτή περίοδο.
Έρχονται δύσκολοι καιροί για την χώρα μας και τον τόπο μας και η καθαρή μας σχέση θα είναι οδηγός για το μέλλον.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού
Συμφωνία Αλλαγής Δύναμη Προοπτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: