ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ


Όποιος έχει δοκιμάσει ένα μεγάλο έρωτα δεν δίνει σημασία στη φιλία. : ( Ζαν ντε Λα Μπρυγιέρ )

…ΘΕΜΑΤΑ  …28-01-2019 

 
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ























Από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και για τριάντα ημερολογιακές ημέρες μπορούν οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας Ηπείρου, να προσέρχονται στην αρμόδια Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής τους Ενότητας, προκειμένου να λάβουν γνώση σχετικά με τα στοιχεία της κατανεμηθείσας έκτασης βόσκησης έτους 2018 όπως έχουν διαμορφωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Ο κάθε ενδιαφερόμενος, θα πρέπει προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα, να λαμβάνει γνώση και να υπογράφει σε έντυπη κατάσταση για την επιλέξιμη έκταση που του κατανεμήθηκε σε συνολική λίστα κατανομής (με όλους τους δικαιούχους και τις εκτάσεις που τους κατανεμήθηκαν).Επισημαίνεται πως κτηνοτρόφοι, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στην παρούσα ειδοποίηση της Περιφέρειας Ηπείρου εντός τριάντα (30) ημερών, θεωρείται ότι αποδέχονται την κατανομή ως έχει και χάνουν το δικαίωμα για αίτηση - ένσταση χωροταξικής ανακατανομής για το επόμενο έτος.Πληροφορίες για τους δήμους του νομού Θεσπρωτίας:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ , Δ.Α.Ο.Κ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής , Γραφείο 40 , Τηλ. 2665360159

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη στους Μελιγγούς Ιωαννίνων 22χρονος έμπορος ναρκωτικών,  ο οποίος  μετέφερε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μεγάλη ποσότητα κάνναβης



























Βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος -66- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -122- κιλών και -150- γραμμαρίων .Επιπρόσθετα, σε βάρος του 22χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και «περί αλλοδαπών».Συνελήφθη, σήμερα (28-01-2019) το πρωί στους Μελιγγούς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Μεικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για  μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κάνναβης καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο δράστη σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό (στο ύψος της Τύριας) να οδηγεί Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά του, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στην περιοχή των Μελιγγών Ιωαννίνων, ο 22χρονος οδηγός του οχήματος το εγκατέλειψε και επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στα καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών -66- ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -122- κιλών και -150- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -122- κιλά και -150- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
           το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών,
           το χρηματικό ποσό των -45- ευρώ,
           δύο κινητά τηλέφωνα 
Επίσης, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψαν τα παρακάτω:
           Σε βάρος του 22χρονου συλληφθέντα εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί αλλοδαπών.
           Το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων αυτοκινήτων, είχε μισθώσει έτερος 22χρονος αλλοδαπός, που αναζητείται.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν, επ’ αυτοφώρω, δύο άτομα για απόπειρα διάρρηξης περιπτέρου στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν, επ’ αυτοφώρω, σήμερα (28-01-2019) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο άτομα, ένας 22χρονος αλλοδαπός και μία 17χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας κλοπής και παράνομης οπλοκατοχής. Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, οι δύο δράστες, αφού απενεργοποίησαν το σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου περιπτέρου, αποπειράθηκαν στη συνέχεια να το διαρρήξουν με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, έγιναν όμως αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και συνελήφθησαν.Στην κατοχή του 22χρονου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           διαρρηκτικά εργαλεία
           πτυσσόμενο μαχαίρι
           ζευγάρι γαντιών
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παραβίαση περιορισμών διαμονής
Συνελήφθη, προχθές (26-01-2019) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος αλλοδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους διαμονής που του είχαν επιβληθεί ενώ επιπρόσθετα στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη φυγόποινου ημεδαπού
Συνελήφθη, την (24-01-2019) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δώδεκα μηνών, για παράβαση του αγορανομικού κώδικα.
Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, την (25-01-2019) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής -1.500- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


  





                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια: