ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Υπουργείου Υγείας - Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 768 ειδικευμένων γιατρών


Η μεγάλη τέχνη ξεκινάει από εκεί που τελειώνει η φύση.:  ( Μαρκ Σαγκάλ )




…ΘΕΜΑΤΑ …20-03-2018


Υπουργείου Υγείας - Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 768 ειδικευμένων γιατρών 























Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη,  η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:
           528  στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ). Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
           105 για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας
           74 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια σε άγονες περιοχές
           61 επαναπροκηρύξεις για θέσεις που είχαν αποβεί άγονες.

ΕΛ.ΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















 
Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση
Κατασχέθηκαν -77- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -118,4- γραμμαρίων καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.Συνελήφθη, χθες (16-03-2018) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες αργά το βράδυ στην πόλη της Πρέβεζας τον 36χρονο και τον συνέλαβαν διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε,  βρέθηκαν στην κατοχή του τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -4,4- γραμμαρίων καθώς και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, βάρους -5,3- γραμμαρίων.Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος συλληφθείς κατείχε στο σπίτι του -74- αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -114- γραμμαρίων, έτοιμες προς πώληση.Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπές κινητών τηλεφώνων από καταστήματα στην Άρτα και στην Ανατολή Ιωαννίνων
Συνελήφθησαν, χθες (16-03-2018) το μεσημέρι στο Κομπότι Άρτας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 26 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες -αρχικά- μιας κλοπής κινητού τηλεφώνου από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που έγινε χθες το μεσημέρι στην πόλη της Άρτας. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες εμπλέκονται και σε μία ακόμη κλοπή κινητού τηλεφώνου, που έγινε χθες το πρωί, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από κατάστημα στην Ανατολή Ιωαννίνων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
           Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, συνολικής ποινής κάθειρξης (15) ετών,  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
           Χθες το απόγευμα στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άρτας, ποινής φυλάκισης (15) μηνών και χρηματικής ποινής (1.000) ευρώ, για παράνομη οπλοφορία.
           Χθες το απόγευμα στη διασταύρωση Πέτα Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (109) μηνών, για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.
           Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 27χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης (8) μηνών, για κλοπή.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, προχθές (17-03-2018) αργά το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 36χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, ενώ στην κατοχή του καθώς και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (11,2) γραμμαρίων.Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας
Συνελήφθησαν, την (18-03-2018) το πρωί στην Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου ενώ επιπλέον σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε διαμέρισμα στην Άρτα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 27χρονος υπήκοος Γεωργίας.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε διαμέρισμα στην Άρτα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου υπηκόου Γεωργίας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 27χρονος εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή από διαμέρισμα στην Άρτα, που έγινε πρωινές ώρες της 07-04-2014, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: