ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ



Τη στιγμή που η ελευθερία είναι πλήρης, πεθαίνει μέσα στην αναρχία.: ( Γουίλ Ντυράν )
                                                                                                                                              

…ΘΕΜΑΤΑ …16-01-2018


ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ




























 
Ετήσια γενική συνέλευση έγινε την 14-01-2018 και ώρα 18.00 την Κυριακή στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.Τα θέματα ήταν :
1) Απολογισμός για το 2017
2) Κοπή της Βασιλόπιτας
3) Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Φιλιατών έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες για τα θέματα που έχουν οριστεί και πάρθηκαν οι ανάλογε αποφάσεις σε εορταστικό κλίμα.Οι εκλογές αναβλήθηκα επειδή δεν υπήρξε η απαρτία του 50 + 1 με την γενική συνέλευση να θέλει να γίνουν οι εκλογές μετά το μεγάλο καρναβάλι των Φιλιατών.Η νυν Πρόεδρος κα Σταυρούλα Βρακά Βασδέκη του Δ.Σ. του Συλλόγου μα ς είπε τα εξής :
Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά και καλή χρονιά , το 2018 να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους.Σήμερα διοργανώσαμε γενική συνέλευση και μαζευτήκαμε να συζητήσουμε για τον οικονομικό απολογισμό του 2017,για το ΕΝΦΙΑ του κτηρίου,  να κόψουμε την ετήσια Βασιλόπιτα και να κάνουμε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ,που δεν θα γίνουν τελικά αφού αναβλήθηκαν για τους λόγους της γενικής συνέλευσης. Ευχαριστώ πολύ.
Το τυχερό φλουρί το βρήκε η Βικτορία Τσέλα η οποία κέρδισε το ποσό των 100 ευρώ και το χάρισε στον πολιτιστικό σύλλογο.

Επιχορήγηση του Δήμου Ηγουμενίτσας για την αποκατάσταση ζημιών 
























Μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν δύο φορές τον Δήμο Ηγουμενίτσας τον περασμένο Νοέμβριο και που προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε υποδομές που ξεπερνούν το 1εκ. ευρώ, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος απέστειλε στα αρμόδια Υπουργεία και στην Περιφέρεια Ηπείρου την έκθεση αποτύπωσης των καταστροφών, καθώς και τις ανάγκες του Δήμου σε έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης. Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνης, αναγνωρίζοντας το μέγεθος των καταστροφών, με απόφαση του προχώρησε σε έκτακτη επιχορήγηση του Δήμου Ηγουμενίτσας με το ποσό των 75.000,00€ για την αποκατάσταση των πλέον επειγουσών ζημιών.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών
Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη είχαν ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας κ. Σωτήριος Μήτσης.

Προσθήκη λεζάντας
































Στον κ. Υπουργό τέθηκαν οι ανάγκες για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας μετά και από την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που έγινε και προέκυψαν οι 12 νέες οργανικές θέσεις. Οι απαιτήσεις για μόνιμο προσωπικό κρίνονται αναγκαίες προκειμένου η ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας να μπορέσει να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Πέραν των τοπικών θεμάτων  που αφορούν τον Δήμο Ηγουμενίτσας, όπως είναι φυσικό  στο τραπέζι τέθηκαν και θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως ο Εκλογικός νόμος, η διάκριση των αρμοδιοτήτων των ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού, η μειωμένη χρηματοδότηση των Δήμων, οι ελάχιστες πιστώσεις για την Πολιτική Προστασία που λαμβάνουν οι Δήμοι, τα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, τα έργα αγροτικής οδοποιίας και η ανάγκη για διαβάθμιση των πιστοποιητικών των παιδικών χαρών.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Άμεση σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή από ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν, σήμερα (15-01-2018) μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 31 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή από ζαχαροπλαστείο στα Ιωάννινα.Συγκεκριμένα, κατόπιν αναζητήσεων οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν άμεσα και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, διότι ο 31χρονος αφού έθραυσε με λοστό τη τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου,  αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ ο 29χρονος συνεργός του επιτηρούσε το χώρο ως τσιλιαδόρος.Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο και παρέδωσαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού στη Λίμνη Ιωαννίνων, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας
Συνελήφθη, σήμερα (16-01-2018) μετά τα μεσάνυχτα στη Λίμνη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας ενός ομοεθνούς του λαθρομετανάστη.Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη Ιωαννίνων, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 22χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα. Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 22χρονου, που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Συνελήφθη 28χρονος στην Πάργα, ο οποίος αφαιρούσε αντικείμενα από τσάντες θαμώνων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης
Συνελήφθη, χθες (14-01-2018) το πρωί στην περιοχή της Πάργας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πάργας, ένας 28χρονος ημεδαπός, ο οποίος αφαιρούσε αντικείμενα από τσάντες θαμώνων σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι χθες (14-01-2018) τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, ο κατηγορούμενος διέπραξε τέσσερις κλοπές χρηματικών ποσών, κινητού τηλεφώνου και εγγράφων, από τσάντες νεαρών γυναικών. Μέρος των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην κατοχή του 28χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.







Δεν υπάρχουν σχόλια: