ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. 67 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας



Ο καθένας βλέπει αυτό που φαίνεσαι. Λίγοι καταλαβαίνουν αυτό που είσαι.: ( Νικολό Μακιαβέλι )


…ΘΕΜΑΤΑ …13-09-2017


Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. 67 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας




























Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας,κατηγορούμενοι για μεταφορά και διακίνηση 67 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης.Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για  τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα σε αγροτική περιοχή στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας εντοπίστηκε ο 24χρονος τη στιγμή που παρέδιδε στον 25χρονο  δύο ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά, με σκοπό την περεταίρω διακίνησή τους με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο εσωτερικό της χώρας.Συνολικά κατασχέθηκαν:
           δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -64- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -67- κιλών και -30- γραμμαρίων
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών
           τρία κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο 24χρονος επιπρόσθετα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα





















Συνελήφθησαν, χθες (12-09-2017) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχαν αλβανικά διαβατήρια με πλαστές σφραγίδες εισόδου, τα οποία και κατασχέθηκαν.Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, εκκρεμούσαν σε βάρος τους μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Συνελήφθη 45χρονη ημεδαπή στα Ιωάννινα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα




















Συνελήφθη, χθες (13-09-2017) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 45χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος της 45χρονης εκκρεμούσαν Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης εννέα ετών και έξι μηνών, για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφίας.Η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως.



Δεν υπάρχουν σχόλια: