ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση



Όσο δεν μιλάς, εξουσιάζεις τη λέξη, αλλά μόλις φύγει από το στόμα σου, σε εξουσιάζει αυτή.: ( Αμπού Σακούρ )


…ΘΕΜΑΤΑ …19-03-2017


Συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση




















Κατασχέθηκαν περίπου -22- κιλά κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (18-03-2017) τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 63χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών, μέσα σε δύο σάκους, σαράντα (40) δέματα που περιείχαν κάνναβη, βάρους (21.820) γραμμαρίων.Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Τελικά πολύ ναρκωτικό κυκλοφορεί στην περιοχή…. « τόπιες μπά’ι’στο ;;; »












Συνελήφθη 30χρονη ημεδαπή στο Καναλλάκι Πρέβεζας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών 
Κατασχέθηκαν (641) γραμμάρια κάνναβης .Συνελήφθη, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 30χρονη, τη στιγμή που παραλάμβανε από υπαίθριο χώρο που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα), μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (641) γραμμαρίων. Η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε.Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σύλληψη 56χρονου αλλοδαπού διακινητή στη διασταύρωση Νεγράδων, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (12-03-2017) αργά το βράδυ στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κακαβιάς (διασταύρωση Νεγράδων), από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 56χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις ομοεθνείς του (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 69, 48, 43 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 48χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen καθώς  και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (42) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και παραβίαση δικαστικής απέλασης.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 56χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.
Σύλληψη 67χρονου ημεδαπού στην περιοχή του Τσεπέλοβου Ιωαννίνων, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, πέντε μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, σήμερα (19-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Επαρχιακή Οδό Ασπραγγέλων – Τσεπελόβου, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 67χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, πέντε υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 28, 26, 29, 33 και 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος του 26χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (18-03-2017) το μεσημέρι στην Άρτα,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 23χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων στην Άρτα.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την 17/18-03-2017, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, ο 23χρονος διέρρηξε, παραβιάζοντας τα ρολά ασφαλείας, έξι καταστήματα και αφού ερεύνησε τους εσωτερικούς χώρους, τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του δράστη και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.
Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, δύο ημεδαποί, 29 και 24 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής από  χώρους  του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα»
 Επίσης, συνελήφθησαν  ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής καθώς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί Όπλων.Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και την Ειδική Ομάδα Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν, χθες (17-03-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 29 και 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, συνελήφθησαν ένας 29χρονος ημεδαπός και μία 28χρονη υπήκοος Αλβανίας, που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, η οποία διαπράχθηκε προχθές το απόγευμα σε χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος από κοινού με τον 29χρονο, εισήλθαν στο νοσοκομείο και αφαίρεσαν από εσωτερικούς χώρους, διάφορα αντικείμενα.Στη συνέχεια, παρέδωσαν στους άλλους δύο κατηγορούμενους τα κλοπιμαία, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα αντί χρημάτων, ναρκωτικά χάπια.Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων στο σπίτι των κλεπταποδόχων καθώς και άλλα αντικείμενα, η προέλευση τω οποίων διερευνάται και ένα μαχαίρι, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.Επίσης, στην κατοχή του 24χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


                                                                         












 


Δεν υπάρχουν σχόλια: