ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών




Πολύ απασχολημένος με το να ξαναφτιάχνει τον κόσμο, ο άνθρωπος ξέχασε να ξαναφτιάξει τον εαυτό του.   : ( Αντρέι Πλατόνωφ )


…ΘΕΜΑΤΑ …29-01-2017
 


Η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών


















 





Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών έγινε η κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας. Συνάμα έγινε και γενική συνέλευση με απολογισμό των δρώμενων. Ο πατέρας Παύλος ευλόγησε την πίτα του πολιτιστικού συλλόγου Φιλιατών. Η Πρόεδρος της του Συλλόγου και ο Δήμαρχος, απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν καλή χρονιά. Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Βούλα Βρακά Βασδέκη, παρουσίασε τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών συγκυριών χρειάζεται αλλαγή του καταστατικού για να διευκολυνθεί γενικότερα ο Σύλλογος. Έγινε απολογισμός του συλλόγου και αναφορά – ενημέρωση για τα δρώμενα.Τον λόγο πήραν για την ενημέρωση οι : κα Βρακά, η κα Λιάνα Σπανοπούλου- Σάρα, η κα Μέμμου , ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς που ήταν ο Πρόεδρος της Συνέλευσης. Συζητήθηκαν πολλά θέματα , υπήρχαν διαφωνίες απόψεων, έγιναν προτάσεις και ενημερώσεις όπως ταιριάζει σε οργανωμένο Σύλλογο. Το φλουρί της πίτας το κέρδισε η κα Ιφιγένεια Φραγκίσκου .Σε αποκλειστική συνέντευξη η Πρόεδρος του Συλλόγου μας είπε τα εξής : Σήμερα μαζευτήκαμε στην αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου Φιλιατών για τον απολογισμό θεμάτων του 2006 και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Κάναμε έναν απολογισμό τι κάναμε για το 2016 και θα κόψουμε την πίτα όπου ο τυχερός θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 100 ευρώ που μπορεί να ψωνίσει αποκλειστικά σε κατάστημα των Φιλιατών επειδή η πόλη είναι σε κρίση περισσότερο από την άλλη Ελλάδα.Χρόνια πολλά σε όλους και Καλή Χρονιά με υγεία και το 2017 να είμαστε πιο δυνατοί.



Δήμος Ηγουμενίτσας : Ενημερωτικές εκδηλώσεις






















Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης ηλικίας και Ευπαθών κοινωνικών ομάδων διοργανώνει στα πλαίσια της ενημέρωσης των Δημοτών για θέματα πρόληψης υγείας, δύο ενημερωτικές συναντήσεις εκ των οποίων
1.Ενημέρωση για τις πτώσεις και την οστεοπόρωση από επαγγελματία Φυσιοθεραπευτή στις 01-02-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα  10:00 π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας.
2.Ενημέρωση για θέματα άνοιας και Alzheimer από την ψυχίατρο του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στο χώρο του ΚΑΠΗ στις 08-02-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα  10:00 π.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Ηγουμενίτσας.Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό.
   Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ :  Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS












 


 
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί, για  πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2017) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ένας 54χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 44χρονη υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά έγγραφα και συγκεκριμένα διαβατήρια Πακιστάν, τα οποία είχαν εκδοθεί για άλλα πρόσωπα.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν προμηθευθεί τα πλαστά έγγραφα από περιοχή της Αττικής, έναντι του συνολικού χρηματικού ποσού των (1.000) ευρώ, ενώ είχαν σκοπό να ταξιδέψουν λάθρα στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διακινητές στην Πεδινή Ιωαννίνων, οι οποίοι προωθούσαν με αυτοκίνητο, στο εσωτερικό της χώρας, τρεις παράνομους μετανάστες
Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2017) αργά το βράδυ στη διασταύρωση Πεδινής Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί διακινητές, ένας 41χρονος άνδρας και μία 72χρονη γυναίκα, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, τρεις παράνομους μετανάστες. Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες ως οδηγός και συνοδηγός, διαπίστωσαν ότι αυτοί από κοινού, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις υπηκόους Αλβανίας ( δύο άνδρες, ηλικίας 26 και 34 ετών καθώς και μία 26χρονη γυναίκα), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων μεταναστών προέκυψε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Κατασχέθηκαν:
•το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 72χρονης, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά
•το χρηματικό ποσό των (710) ευρώ
•έντεκα (11) δολάρια Η.Π.Α.
•πέντε κινητά τηλέφωνα
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (28-01-2017) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας
Συνελήφθη, χθες (28-01-2017) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης  Φιλιατών, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.















Δεν υπάρχουν σχόλια: