ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συζήτηση στην Παραμυθιά για τη «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες»



ΘΕΜΑΤΑ

Συζήτηση στην Παραμυθιά για τη «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες»





















Προβλήματα και προτάσεις των αγροτών είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να καταγράψει κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παραμυθιά το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον Βασίλη Γιόγιακα, τον βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και στελέχη της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων του κόμματος.Στην εκδήλωση με θέμα «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» συμμετείχαν εκπρόσωποι των αγροτικών, κτηνοτροφικών και συνεταιριστικών φορέων της Θεσπρωτίας που γέμισαν την αίθουσα Καρκαμίσι του Δήμου Σουλίου. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισαν ότι στόχος της σειράς εκδηλώσεων που ξεκινά σε όλη τη χώρα είναι να ανοίξει μια συζήτηση μέσω της οποίας θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα αγροτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, μια «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες». Επανέλαβαν επίσης τις δεσμεύσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση του φόρου επιχειρήσεων από 29% στο 20% και κατάργηση της αύξησης του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια.«Συμφωνία Αλήθειας σημαίνει συνεργασία, σημαίνει ο κόπος του αγρότη και του κτηνοτρόφου να πιάνει τόπο. Σημαίνει ευκαιρίες για να δυναμώσει η αγροτική παραγωγή, αλλά και για να φέρουμε περισσότερους νέους στα αγροτικά επαγγέλματα. Πάνω απ’ όλα όμως, πιστεύω ότι «Συμφωνία Αλήθειας» σημαίνει όχι ψεύτικες υποσχέσεις αλλά συγκεκριμένες προτάσεις που μπορούν να γίνουν πράξη και όχι να μείνουν στα χαρτιά και στα λόγια», σημείωσε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Βασίλης Γιόγιακας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί έμποροι ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στο Δεσποτικό Ιωαννίνων






















Μετέφεραν οργανωμένα από κοινού, με δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.Κατασχέθηκαν πάνω από (250) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των (2.085) ευρώ.Η αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών εμπόρων ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (02-10-2016) στο Δεσποτικό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, απέτρεψε την εισαγωγή και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας    περισσοτέρων από (250) κιλών κάνναβης.Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 61 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο Δεσποτικό Ιωαννίνων,  δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που οδηγούσαν οι συλληφθέντες και τα οποία ήταν  έμφορτα με ναρκωτικά.Ειδικότερα, μετά από έρευνα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα του πρώτου οχήματος, (20) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (42.550) γραμμαρίων ενώ στα πίσω καθίσματα και στο πορτ -παγκάζ του δεύτερου οχήματος, βρέθηκαν άλλα (84) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (207.700) γραμμαρίων.Συνολικά, κατασχέθηκαν:
•ποσότητα κάνναβης, βάρους (250.250) γραμμαρίων
•δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
•το χρηματικό ποσό των (2.085) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και
•τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 34χρονος φυγόποινος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη, σήμερα (02-10-2016) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών, για κατοχή πλαστού εγγράφου και παραβάσεις του ΚΟΚ.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων
Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για  συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Συνελήφθη, χθες (01-10-2016) αργά το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης  του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για πώληση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, ηρωίνη και κοκαΐνη), κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δύο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (01-10-2016) το μεσημέρι στη Βίγλα Πωγωνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα.Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 39 και 30 ετών, που συνόδευαν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία  για παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στη Βίγλα Πωγωνίου, ο 46χρονος αλλοδαπός, κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, τους παραπάνω αλλοδαπούς.  To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: