ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Ψήφισμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου



Νιώθω για σε, πατρίδα μου, στα σπλάχνα χαλασμό.( Αριστοτέλης Βαλαωρίτης )

ΘΕΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Ψήφισμα για τον αιφνίδιο θάνατο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου





















Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας στη συνεδρίασή του τις 14 Σεπτεμβρίου σχετικά 2016, αφού πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου,μέλους του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας και πρώην προέδρου της Τ.Κ. Νέας Σελεύκειας, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ :
( Απόφαση Δ.Σ. 248/2016 )
Να εκφράσει την θλίψη των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας για τον αιφνίδιο θάνατο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου, μέλους του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Σελεύκειας και πρώην προέδρου της Τ.Κ. Νέας Σελεύκειας και να διαβιβάσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.Να κάνει δωρεά του ποσού των 100€ στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλαστική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», στη μνήμη του εκλιπόντος.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Συνελήφθη άμεσα 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή από σπίτι στην Άρτα
Συνελήφθη, χθες (20-09-2016) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από σπίτι στην Άρτα.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι λίγο νωρίτερα είχε εισέλθει από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι ιδιοκτησίας 79χρονης ημεδαπής και είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό.Στην κατοχή του 33χρονου, βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και αποδόθηκε στην παθούσα.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας ποτών στην Ελεούσα Ιωαννίνων
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 21,24 και 21 ετών, για κλοπές.Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαίαΕξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση εμπορίας ποτών  στην Ελεούσα Ιωαννίνων. Η συστηματική έρευνα οδήγησε στα ίχνη τριών ημεδαπών, ηλικίας 21, 24 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 02 έως 18-09-2016 στην Ελεούσα Ιωαννίνων, διέρρηξαν δύο φορές αποθηκευτικό χώρο επιχείρησης εμπορίας ποτών και αναψυκτικών, απ’ όπου αφαίρεσαν (203) κιβώτια με γυάλινες φιάλες ζύθου.Στο  πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συλλήψεις ατόμων δυνάμει διωκτικών εγγράφων και καταδικαστικών αποφάσεων
Εγιναν συλλήψεις πέντε ατόμων δυνάμει διωκτικών εγγράφων και καταδικαστικών αποφάσεων, στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου .Σε βάρος δύο εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσαν  εντάλματα σύλληψης, για σοβαρά ποινικά αδικήματα (ένοπλη ληστεία και παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών).Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο:
•Συνελήφθη στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Κορίνθου, για ένοπλη ληστεία που έγινε την 03-07-2016 στο Μούλκι Κορινθίας.
•Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μαυροματίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, τη στιγμή που πραγματοποιούσε είσοδο στη χώρα μας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης των Βελγικών Αρχών, για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.
•Συνελήφθη στο Μύτικα Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, μία 51χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών,  για απλή σωματική βλάβη.
•Συνελήφθη στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα  ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας και Καβάλας, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
•Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις του ΚΟΚ.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: