ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, αστυνομικός για υπόθεση δωροληψίας



ΘΕΜΑΤΑ

Συνελήφθη, από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, αστυνομικός για υπόθεση δωροληψίας 



















Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνελήφθη 49χρονος Αρχιφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία των Ιωαννίνων, για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ο Αρχιφύλακας κατελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων να έχει στη κατοχή του ένα Αλβανικό Διαβατήριο (η γνησιότητα του οποίου διερευνάται) με τα στοιχεία 49χρονης υπηκόου Αλβανίας, το οποίο είχε παραλάβει από 44χρονο υπάλληλο του Αερολιμένα Ιωαννίνων, για να σφραγίσει την έξοδο της από τη χώρα, απουσία αυτής και έναντι χρηματικής αμοιβής.Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα την δωροληψίας και δωροδοκίας υπαλλήλου, της παράβαση καθήκοντος καθώς και της παράβασης διατάξεων του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα 




















Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα:
           Συνελήφθη, στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε δύο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη και φύλλα κάνναβης, βάρους (19,6) γραμμαρίων καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.
           Συνελήφθησαν, στην Ηγουμενίτσα και στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις, τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 34, 36, 20 και 21 ετών, ιδιοκτήτης και υπεύθυνοι, κατά περίπτωση, καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες - μπαρ), για ηχορύπανση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ σε δύο περιπτώσεις στερούνταν και σχετικής άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.
           Συνελήφθη, στην Άρτα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 57χρονος ημεδαπός διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ – μπαρ), κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
           Συνελήφθη, στην Πλαταριά Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, μία 49χρονη ημεδαπή διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε χώρο οργανωμένης κατασκήνωσης (κάμπινγκ), κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνη, να λειτουργεί μουσική με ζωντανή ορχήστρα, χωρίς άδεια μουσικών οργάνων και έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
           Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 20χρονου ημεδαπού Ρομά, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε προανακριτικά, το απόγευμα της 24-08-2016, ο 20χρονος μαζί με συνεργό του που αναζητείται,  αφαίρεσαν από σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
           Στο πλαίσιο ερευνών και εξερεύνησης  σε παραθαλάσσια έκταση του Νεοχωρίου Άρτας, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης φυτεμένα σε γλάστρες, ύψους έως 1,7 μέτρων, τα οποία και κατασχέθηκαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια: