ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Γνωμοδότηση περί παραχώρησης δικαιώματος χρήσης Αιγιαλού, Παραλίας & Θαλασσίου χώρου την εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε» στην Σαγιάδα



Αν κλείσεις την πόρτα σε όλα τα λάθη, η αλήθεια θα μείνει απ’ έξω : ( Ταγκόρ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 10η έτους 2016



















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την    18η του μηνός Μαίου  του έτους 2016, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.«Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Νομού Θεσπρωτίας σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 56Α του Ν 2725/1999»
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
2.Παραχώρηση  χρήσης δημοτικού σχολείου Κρυονερίου στην Αδελφότητα Κρυονερίου ( Λιμπόβου) Θεσπρωτίας Ηπείρου « Καλόγερος Σαμουήλ».
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
3.«Γνωμοδότηση περί παραχώρησης δικαιώματος χρήσης Αιγιαλού, Παραλίας & Θαλασσίου χώρου, για την κατασκευή έργων υποστήριξης μονάδας πετρελαιοειδών, από την εταιρεία «ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε», στη θέση Μαντίλα, όρμος Κάτω Αετού, Λωρίδα Σαγιάδας, Δήμου Φιλιατών, Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας »
- Εισηγητής: Χρήστος Γκίζας  Πρόεδρος Δ.Σ .                                                   
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

Την κόρη τους Εμμέλεια βάφτισαν ο Λευτέρης Μέλιος και η Μαρία Ιγνατίου, υπεύθυνοι του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου


























Την όμορφη κορούλα τους Εμμέλεια βάφτισαν την περασμένη εβδομάδα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ο Λευτέρης Μέλιος και η Μαρία Ιγνατίου, υπεύθυνοι του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου.Το ιερό μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πέγειας Πάφου. Ένας χώρος ιδιαίτερα στολισμένος με μεράκι από τους γονείς της νεοφώτιστης, με σεβασμό στους καλεσμένους και τιμώντας την ιδιαίτερη αυτή μέρα.Νονοί της νεοφώτιστης Εμμέλειας είναι δύο ζεστοί, φιλικοί και πολύ κοντά στο ζευγάρι άνθρωποι, ο Κωνσταντίνος Βρέλλης και η Γεωργία Ιγνατίου.Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στην κοσμοπολίτικη περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων της Πέγειας Πάφου, θέλοντας η μαμά να τιμήσει τις ρίζες της οικογένειάς της και τον μπαμπά να αποδεικνύει την αγάπη του για την όμορφη περιοχή της Πάφου. Εκεί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες των γονέων της Εμμέλειας ευχήθηκαν στην νεοφώτιστη και τους γονείς της, απολαμβάνοντας μία όμορφη και ξεχωριστή βραδιά.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
 








 



Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Άρτα
Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 15χρονου υπηκόου Αλβανίας.Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Άρτα και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 15χρονου υπηκόου Αλβανίας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 11-05-2016, ο 15χρονος διέρρηξε σπίτι στην Άρτα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 26χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε βραδινές ώρες της 17/18-12-2012, σε σπίτι στην Ανατολή Ιωαννίνων, όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.
Σύλληψη 21χρονου ημεδαπού για κλοπή στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 12-05-2016 το πρωί στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 21χρονος ημεδαπός Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος την 12-05-2016 τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, αφαίρεσε από οπωροπωλείο ιδιοκτησίας 41χρονης ημεδαπής, διάφορα είδη μαναβικής. Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από αναζητήσεις, ο 21χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι την 09-05-2016 είχε αφαιρέσει ξανά προϊόντα από το ίδιο κατάστημα.Τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του δράστη και κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη  ημεδαπού φυγόποινου στην Άρτα
1. Συνελήφθη, την 12-05-2016 το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
2. Συνελήφθη, την 12-05-2016 το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου  Άρτας, για παραβάσεις του ΚΟΚ.






                                                                           















Δεν υπάρχουν σχόλια: