ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των δημάρχων της χώρας



Τρεις σπίθες: περηφάνια, φθόνος και φιλαργυρία, είναι αναμμένες σε κάθε ανθρώπινη καρδιά :  ( Δάντης )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:
 
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των δημάρχων της χώρας
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟΥ…..ΛΑ ΛΟΥΝΑ….!!!!!!




























Στην Αθήνα θα βρεθούν μεθαύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου, οι δήμαρχοι όλης της χώρας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, με αντικείμενο την αποτύπωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι της χώρας στη καθημερινή τους λειτουργία, ιδιαίτερα μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα από την αναστολή της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. στο Ξενοδοχείο "Τιτάνια" και στην επιστολή που απέστειλε σήμερα προς όλους τους δημάρχους ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλης αναφέρεται ότι: Μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, καλούμαστε να διαχειριστούμε το σύνολο των εκκρεμοτήτων που έχουν συσσωρευτεί στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Η Αυτοδιοίκηση καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα στην καθημερινή της λειτουργία, που είναι αποτέλεσμα της ανεπιτυχούς μέχρι σήμρα προσπάθειας να υπάρξει μια βιώσιμη συμφωνία της χώρας με τους εταίρους της. Η αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων απαιτεί την κινητοποίηση όλων των Αυτοδιοικητικών δυνάμεων της χώρας , προκειμένου να δοθούν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τις τοπικές μας κοινωνίες. Για το λόγο αυτό, προχωράμε στη σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Δημάρχων, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα). Τη Γενική μας Συνέλευση θα απασχολήσουν: οι τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η αναστολή λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος σε κρίσιμους τομείς όπως ο τουρισμός και η επιχειρηματικότητα, τα προβλήματα χρηματοδότησης που έχουν δημιουργηθεί σε έργα και παρεμβάσεις που χρηματοδοτούνται στους Δήμους μας από ευρωπαϊκά προγράμματα, η μελλοντική βιωσιμότητα της λειτουργίας κρίσιμων κοινωνικών δομών και υπηρεσιών των Δήμων, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και η διασφάλιση της ύπαρξης ενός αποτελεσματικού δικτύου κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στη Γενική μας Συνέλευση θα διατυπωθούν μια σειρά από προτάσεις τις οποίες θα προωθήσουμε στη συνέχεια στην Κυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να μετουσιωθούν σε πολιτικές που θα δίνουν διεξόδους στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις, θα στηρίξουν την απασχόληση, θα διευκολύνουν τη λειτουργία των Δήμων μας και θα υποστηρίζουν το ανθρωπιστικό μας έργο".

Τραμπούκοι του ΟΧΙ εναντίων του Αλ. Καχριμάνη : ‘’ Σύσσωμη η καταδίκη της επίθεσης σε Καχριμάνη ‘’
Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που τους «υποθάλπει» γνωστή πολιτική πτέρυγα ξαναχτύπησαν



























Πολιτικά κόμματα, φορείς και παρατάξεις καταδικάζουν τα γεγονότα της Παρασκευής.Σύσσωμη και άμεση, λίγες μόλις ώρες μετά το περιστατικό, ήταν η καταδίκη της επίθεσης που δέχτηκε ο περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης, ακόμη όμως και δημοσιογράφοι, αλλά και πολίτες,το απόγευμα της Παρασκευής, από ομάδα ατόμων, λίγο πριν τη συγκέντρωση της Επιτροπής Υποστήριξης του ΝΑΙ στην κεντρική πλατεία της πόλης.Η ΝΕ Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες. «Τέτοιες πρακτικές αποπροσανατολίζουν και εμποδίζουν τους πολίτες να καθορίσουν τη στάση τους με καθαρή σκέψη και επιχειρήματα σε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που κρίνει το μέλλον τους.Για μια ακόμη φορά καλούμε τους συμπολίτες μας να σταθούν απέναντι και στα διχαστικά κηρύγματα και στις διχαστικές συμπεριφορές που υπονομεύουν τη δημοκρατική ομαλότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη



















Την 06-07-2015 τo βράδυ,αστυνομικοί του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν 21χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη προς το εσωτερικό της χώρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο 2Ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, στο ύψος της Νέας Σελεύκειας, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος, ως οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας  έναν 14χρονο ανήλικο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 36χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται, κατασχέθηκε.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Μεγάλη η Αποχή : ‘’ Πιο Λιγότεροι από τους μισούς ψήφισαν στην Π.Ε. Θεσπρωτίας ‘’
Σιγά το κοντά στο 62% του συνόλου - Στο 50,94% έφτασε η Αποχή στο Δημοψήφισμα στην Θεσπρωτία

























Η μεγαλύτερη αποχή συμμμετοχής στο δημοψήφισμα έγινε στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας με ποσοστό: 50,94%, καθώς στις κάλπες δεν προσήλθαν ούτε... οι μισοί ψηφοφόροι! Πιο συγκεκριμένα, από τους 58.685 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους χθες ψήφισαν οι 28.790. Πιο μικρή ήταν η αποχή των ψηφοφόρων στην Π.Ε. Ιωαννίνων με ποσοστό: 42,60%, στην Π.Ε. Πρέβεζας με ποσοστό: 42,21% και τέλος στην Π.Ε. Άρτας με ποσοστό: 40,62% .

Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στο Κουτσελιό Ιωαννίνων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης















Συνελήφθη, την 06.07.2015 το απόγευμα στο Κουτσελιό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων.
Αναλυτικότερα, ο 29χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και σε έρευνα που ακολούθησε στο αγρόκτημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους (9,9) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ  την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 29χρονος για ναρκωτικά


















Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στο Κουστελιό Ιωαννίνων την 06-07-2015/18:45, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και (3) δενδρύλλια κάνναβης και (1) ζυγαριά ακριβείας.

Παράταση της τραπεζικής αργίας μέχρι και αύριο τα μεσάνυχτα
Παραμένει το όριο αναλήψεων στα 60 ευρώ…για πίτσι - πίτσι με τον Μίτση
























Μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα (Τετάρτη προς Πέμπτη), παρατείνεται η τραπεζική αργία, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους υπό τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και τη συμμετοχή της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Το όριο ανάληψης, δεν αλλάζει και διατηρείται στο όριο των 60 ευρώ, ενώ οι συνταξιούχοι που δε διαθέτουν κάρτες θα μπορούν να πάρουν τα 120 ευρώ που δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία καθώς δεν έχει συνεδριάσει ακόμη η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από τις αποφάσεις της οποίας θα κριθούν και οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι δεν αναμένεται να κόψει τη ρευστότητα περιμένοντας, όπως άλλωστε έχει πράξει από την προηγούμενη Τρίτη, τις αποφάσεις να τις λάβουν οι πολιτικοί.


Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας για τον Ιούνιο 2015 στην Ήπειρο  

















Με στόχο την διαρκή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών στα ζητήματα οδικής ασφάλειας δημοσιοποιούνται συγκεντρωτικά-συγκριτικά στοιχεία που αφορούν, τροχαία ατυχήματα και παραβάσεις για τον Ιούνιο του 2015 σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
α. Τροχαία Ατυχήματα
Στην εδαφική αρμοδιότητα της Ηπείρου, σημειώθηκαν 10 τροχαία δυστυχήματα (έναντι 16 το 2014). Ειδικότερα, σημειώθηκαν:
2  θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα (έναντι 5 το 2014)
4  τροχαία ατυχήματα με σοβαρό τραυματισμό ατόμου (έναντι 2 το 2014)
4 τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό ατόμου  (έναντι 9 το 2014)
Από τα τροχαία δυστυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των νομών, καταγράφηκαν συνολικά 11 παθόντες (έναντι 28 το 2014). Ειδικότερα καταγράφηκαν:
2 νεκροί (έναντι 5 το 2014)
5 σοβαρά τραυματίες (έναντι 2 το 2014)
4 ελαφρά τραυματίες (έναντι 21 το 2014)
Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:
•κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
•παραβίαση προτεραιότητας.
•μη τήρηση απόσταση ασφαλείας.
•έλλειψη προσοχής κατά την οδήγηση.
β. Δράσεις Τροχονομικής αστυνόμευσης  
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά  (4.340) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα και επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του. Βεβαιώθηκαν :
•886    για υπερβολική ταχύτητα.
  57    για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος (μέθη).
• 229    για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
• 168    για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση.
• 122    για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση.
  23     για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
    4      για παραβίαση προτεραιότητας.
  37      για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
  32      για αντικανονικό προσπέρασμα.
  23     για αντικανονικούς ελιγμούς.
Σημειώνεται επίσης ότι τον προηγούμενο μήνα βεβαιώθηκαν (188) παραβάσεις που αφορούν ανασφάλιστα οχήματα και (112) παραβάσεις επαγγελματικών οχημάτων.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου
















Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα καθώς και οι σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες κατά το μήνα Ιούνιο. Συνελήφθησαν συνολικά (630) άτομα και ειδικότερα:
•Για παραβάσεις του Ν. «περί Αλλοδαπών»: -503- (εκ των οποίων -13- διακινητές) 

•Για ληστεία: -7-
•Για απόπειρα ανθρωποκτονίας: -1-
•Για παραβάσεις του Ν. «περί Ναρκωτικών»: -30-
•Για παραβάσεις του Ν. «περί Όπλων»: -8-
•Για κλοπές - διαρρήξεις: -14-
•Για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων: -2-
•Για πλαστογραφίες: -7-
•Για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος: -1-
•Για παράβαση του Ν. «περί ενδοοικογενειακής βίας»: -5-
•Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας: -1-
•Για παραβίαση της Νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων: -1-
•Για παραβίαση της Νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών: -1-
•Για εξύβριση, απειλή, αντίσταση, απείθεια, φθορές, αυτοδικία, σωματικές βλάβες:-14-
•Για καταδιωκτικά έγγραφα(αποφάσεις δικαστηρίων, εντάλματα κ.λπ.): -20-
•Για απάτη:-1-
•Για παραεμπόριο: -2-
•Για διάφορα αδικήματα του Π.Κ. και των Ειδικών Ποινικών Νόμων (Υγειονομικές παραβάσεις, παραβάσεις Γ.Ο.Κ., παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε βαθμό Πλημμελήματος κ.λπ.): -12-
Εξιχνιάστηκαν:
•Ληστείες: -4-
•Κλοπές – διαρρήξεις: -15-
•Υποθέσεις N . «περί Όπλων»: -10-
•Υποθέσεις N . «περί Ναρκωτικών» : -25-
•Υποθέσεις διακίνησης λαθρομεταναστών: -11-
•Υποθέσεις πλαστογραφίας: -4-
•Υποθέσεις Ν. «περί Αρχαιοτήτων» : -1-
•Απάτες: - 2-
Κατασχέθηκαν:
•Κάνναβη: -557,06-  γραμμάρια 
•Ηρωίνη:  -1- κιλό και 905,28 γραμμάρια
•Κοκαΐνη: -4,1- γραμμάρια
•Ναρκωτικά χάπια:-78-
•Δενδρύλλια κάνναβης: -71-
•Κατεργασμένη κάνναβη: -36,7- γραμμάρια
•Κρυσταλλική αμφεταμίνη: -2,2- γραμμάρια
•Πολεμικά τυφέκια: -1-
•Όπλα: -2-
•Μαχαίρια - τσεκούρια: -8-
•Πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα: -8-
•Ανευρεθέντα οχήματα (Ι.Χ.Ε. – Ι.Χ.Φ. - μοτ/τες): -9-
Υπενθυμίζονται ενδεικτικά, σημαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν:
•Συλλήψεις (11) εμπόρων ναρκωτικών, εκ των οποίων επτά Έλληνες, τρεις Αλβανοί και ένας Ιρακινός, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.  Στις παραπάνω υποθέσεις, οι δράστες μετέφεραν τα ναρκωτικά είτε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα, είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε επιβαίνοντας σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, είτε  κρυμμένα στο σώμα τους. Συνολικά, κατασχέθηκαν -1- κιλό και -903,98- γραμμάρια ηρωίνης, -452,3- γραμμάρια κάνναβης και -57- ναρκωτικά χάπια.
•Συλλήψεις (13) διακινητών, οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθρομεταναστών με αυτοκίνητα. Οι διακινητές (εκ των οποίων  δέκα υπήκοοι Αλβανίας, ένας Έλληνας, ένας υπήκοος Πακιστάν και ένας υπήκοος Ιράκ) μετέφεραν συνολικά (20) μη νόμιμους αλλοδαπούς, (δεκαπέντε υπηκόους Αλβανίας, τέσσερις υπηκόους Συρίας και έναν υπήκοο Πακιστάν).
•Σύλληψη ενός 34χρονου ημεδαπού και μίας 47χρονης υπηκόου Ουκρανίας για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων, όπλων – πυρομαχικών, ναρκωτικών καθώς και κλοπιμαίων. Σε έρευνα στο σπίτι των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος αρχαιολογικών αντικειμένων που εμπίπτουν στην νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, ένα πολεμικό τυφέκιο, πυρομαχικά καθώς και κλεμμένα προϊόντα. 
•Ταυτοποίηση συμμετοχής 43χρονου υπηκόου Αλβανίας, ήδη έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης για διακεκριμένες κλοπές, σε ένοπλη ληστεία που είχε γίνει την 22-10-2014 σε αγροικία στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων καθώς και σε μία διάρρηξη κυλικείου στα Ιωάννινα. Σημειώνεται ότι ο 43χρονος είχε αρχικά δηλώσει κατά τη σύλληψή του, ψευδή στοιχεία ταυτότητας στις αστυνομικές αρχές, ενώ από την αντιπαραβολή δακτυλικών αποτυπωμάτων και την προανακριτική έρευνα εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων για την προαναφερθείσα ληστεία.
•Άμεση εξιχνίαση ληστείας σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας. Συνελήφθη ως δράστης 35χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος βραδινές ώρες της 31-05-2015, με χρήση βίας, αφαίρεσε από τον παθόντα ένα κινητό τηλέφωνο.
•Εξιχνίαση δύο ληστειών που έγιναν σε βάρος ηλικιωμένων στα χωριά Συκιές και Χελώνα Άρτας, με λεία χρηματικά ποσά. Συνελήφθη ως δράστης ένας 36χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 34χρονο συνεργό του.
•Άμεση εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στα Ιωάννινα. Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές Ρομά, οι οποίες την 17-06-2015, κινούμενες πεζές προσέγγισαν την παθούσα και με τη χρήση βίας, της αφαίρεσαν μέσα από την τσάντα της  το πορτοφόλι της.
•Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα για κλοπές, αντίσταση, καταδικαστική απόφαση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ο 34χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που επιχειρούσε να αναρριχηθεί σε διαμέρισμα, ενώ όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει από οικία ημεδαπής χρυσά κοσμήματα και τιμαλφή καθώς και έναν σταυρό από το λαιμό ηλικιωμένης γυναίκας.
•Εντοπισμός δύο φυτειών κάνναβης  σε αγροτική περιοχή των Αγνάντων Άρτας και σε δασική περιοχή στο Τετράκωμο Άρτας και σύλληψη 46χρονου ημεδαπού δράστη. Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (64) δενδρύλλια κάνναβης και καλλιεργητικά εργαλεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια: