ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 23χρονου στη Σαγιάδα για κλοπή



Τα ειλικρινή λόγια δεν είναι ωραία. Τα ωραία λόγια δεν είναι ειλικρινή :  ( Λάο Τσε )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 23χρονου στη Σαγιάδα για κλοπή














 




Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης προανάκρισης του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος 23χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε προανακριτικά και δακτυλοσκοπικά εμπλέκεται σε κλοπή που έγινε τα ξημερώματα της 14-12-2014  σε οικία ημεδαπού στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών (σχετικό το από 14-12-2014 Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ).

Οι Κουκουβάουνες και το Λόμπι της δραχμής - Θα τα κονιμίσει ο Μεξικάνος που τζόγαρε στην «Δραχμή»
To Eurogroup θα αξιολογήσει την κατάσταση μετά το δημοψήφισμα
WSJ: Σκέφτονται να αποσύρουν την πρόταση οι δανειστές 

























Η συνεδρίαση του Eurogroup θα ξεκινήσει κανονικά στις 3 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα αξιολογήσει την κατάσταση, μετά την ανακοίνωση για δημοψήφισμα από τον Έλληνα πρωθυπουργό.Αυτό ανέφερε ο Μισέλ Ρέινς, εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημειώνοντας παράλληλα ότι η πρόταση των θεσμών παραμένει στο τραπέζι των συνομιλιών.Τέλος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γ. Ντάισελμπλουμ, αυτή τη στιγμή διεξάγεται κανονικά το Euroworking Group.

Αποτελέσματα ερευνών σχετικά με τη δράση 43χρονου υπηκόου Αλβανίας που είχε συλληφθεί την 06-06-2015 στα Ιωάννινα για κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο 




 



Ο 43χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης και προέκυψε επιπρόσθετα η συμμετοχή του σε ληστεία στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων και σε διάρρηξη κυλικείου στα Ιωάννινα.Ο δράστης είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ από την ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων για ληστεία.Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης προανάκρισης του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, σχετικά με τη δράση 43χρονου υπηκόου Αλβανίας που είχε συλληφθεί την 06-06-2015 για κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση (σχετικό το από 07-06-2015 Δελτίο Τύπου μας), προέκυψε επιπρόσθετα η συμμετοχή του σε ληστεία στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων και σε διάρρηξη κυλικείου στα Ιωάννινα. Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων, προέκυψε ότι ο 43χρονος δράστης είχε δηλώσει κατά τη σύλληψή του ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για ένοπλη ληστεία που έγινε την 22-10-2014 σε αγροικία στην περιοχή Ξηρικό στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων (σχετικό το από 23-10-2014 Δελτίο Τύπου μας).Επίσης, πέραν των ήδη εξιχνιασθέντων αδικημάτων, προέκυψε η εμπλοκή του δράστη σε διάρρηξη κυλικείου, που έγινε την 28/29-10-2014 στα Ιωάννινα.Παράλληλα, σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος από την 09-06-2015 σε κατάστημα κράτησης κατόπιν εντάλματος προσωρινής κράτησης, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Δικογραφία σε βάρος 43χρονου στην Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων















Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου υπηκόου Αλβανίας στην Νεοκαισάρεια Ιωαννίνων την 26-06-2015/14:00, ήδη κρατούμενου στο  Κ.Κ. Ιωαννίνων, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Ιωαννίνων, για ληστεία, που διέπραξε την 22-10-2014 στην Χρυσοβίτσα Μετσόβου, σε βάρος (2) ημεδαπών, ενώ την 29-10-2014, στα Ιωάννινα, διέπραξε (1) κλοπή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Σύλληψη ημεδαπού στην Άρτα για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 26-06-2015 αργά το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,  ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε  μετά από αστυνομικό έλεγχο, κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης.
Σύλληψη ημεδαπού στην Άρτα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
















Συνελήφθη (την 6-06-2015 το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 23χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι κατελήφθη  να ασκεί  δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση φρούτα, χωρίς την απαιτούμενη άδεια.
Τα παραπάνω προϊόντα κατασχέθηκαν.








Δεν υπάρχουν σχόλια: