ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών



Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια :  ( Πικάσο )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών
















Τηλ./ Fax : 26640 22257
Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας από το νέο σχολικό έτος 2015-2016 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς ειδικοτήτων:
Πληροφορικής
Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Υγείας – Πρόνοιας
Αισθητικής – Κομμωτικής
Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
 μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
 κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS











 

ΕΛ.ΑΣ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Τρίτη (02-06-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
•Τετάρτη (03-06-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Βίτσα – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι - Βρυσοχώρι.
•Πέμπτη (04-06-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
•Παρασκευή (05-06-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (06-06-2015) και  ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.
Συνελήφθη  36χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε κρυμμένα στο αυτοκίνητό του, πάνω από (33) κιλά κάνναβης



















Ο δράστης είχε τοποθετήσει τις ναρκωτικές ουσίες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ - παγκάζ του οχήματος.Συνελήφθη, την 30-05-2015 νωρίς το πρωί στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 36χρονος Έλληνας, έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε, κρυμμένα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πάνω από (33) κιλά κάνναβης.Αναλυτικότερα, την 30-05-2015 νωρίς το πρωί στο Κεράσοβο Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 36χρονος.Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και το πορτ – παγκάζ, (31) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (33.350) γραμμαρίων.Σημειώνεται ότι, ο 36χρονος δεν υπάκουσε αρχικά σε σήμα στάσης των αστυνομικών και προκειμένου να διαφύγει ενήργησε οπισθοπορεία,  με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο υπηρεσιακό όχημα και να προκαλέσει υλικές ζημιές.Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 36χρονου δράστη, το χρηματικό ποσό των - 350 - ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 
Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 29-05-2015 το πρωί στο Μικρό Περιστέρι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, ένας 41χρονος ημεδαπός, φυγόποινος.Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο (2) ετών και δέκα (10) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός στην Άρτα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθη, την 29-05-2015 το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να ασκεί δραστηριότητα υπαίθριου εμπορίου, διαθέτοντας προς πώληση φρούτα, στερούμενος την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.Τα παραπάνω προϊόντα κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας και παραβάσεις του ΚΟΚ
Συνελήφθη, την 29-05-2015 το βράδυ στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας και παραβάσεις του ΚΟΚ. Ειδικότερα, ο 23χρονος, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας, κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών
Την 30-05-2015 το πρωί καταγγέλθηκαν  στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο διαρρήξεις που έγιναν σε εκκλησίες στο Μεγάλο Γαρδίκι και στο Καστρί Ιωαννίνων.Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από την 24-05-2015 έως την 30-05-2015, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου που βρίσκεται στο Μεγάλο Γαρδίκι Ιωαννίνων και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα Θείας Λατρείας (δισκοπότηρο, λαβίδα και λόγχη), καθώς και χρηματικό ποσό από το παγκάρι του Ναού.Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή Καστρί Ιωαννίνων, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν παράθυρο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάποιο αντικείμενο.Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη  40χρονη ημεδαπή στην Άρτα, για απάτη και πλαστογραφία
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 29-05-2015 το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, μία 40χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για απάτη και πλαστογραφία κατά συναυτουργία.Επίσης, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει και τρεις ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 69, 33 και 33 ετών, που κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι τέσσερις δράστες από κοινού, αφού κατήρτισαν και κατέθεσαν πλαστά έγγραφα στα Γραφεία Συγκοινωνιών Άρτας και Αγρινίου, εξέδωσαν νέες πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 29χρονου ημεδαπού, ενώ με τον ίδιο τρόπο κατάφεραν στη συνέχεια να εκδώσουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: