ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εγινε συντήρηση και καθαρισμός στο κοιμητήριο στην Αγία Τριάδα Φιλιατών



Έχω απαντήσεις στις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Το πρόβλημα είναι ότι κανένας δε με ρωτάει : ( Αρόν Βιγκούσιν )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Εγινε συντήρηση και καθαρισμός στο κοιμητήριο στην Αγία Τριάδα Φιλιατών

















Εργασίες έγιναν στο κοιμητήριο στο Φιλιάτι από τον δήμο και την δημοτική κοινότητα Φιλιατών εν όψη του Πάσχα αλλά και βάση προγράμματος.Το κοιμητήριο καθαρίστηκε επιμελώς και προσεχτικά που άλλαξε όψη. Κατά την έρευνα για το θέμα του καθαρισμού του κοιμητηρίου στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας Φιλιατών, συναντήσαμε τον Διευθυντή της εφημερίδας Ορίζοντες Φιλιατών κ.Κώστα Κουλούρη, που μας είπε με χαρά δυο λόγια κατόπιν ερωτήσεων μας για το θέμα αφού μας ευχήθηκε πρώτα καλές γιορτές και καλή Ανάσταση : Ως δημότης Φιλιατών λέει ο κ. Κουλούρης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια την Πρόεδρο της δημοτικής Κοινότητας των Φιλιατών κα Παρασκευή Καίσαρη Σκεύη καθώς και τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά,που για πρώτη φορά έγινε καθαρισμός με μεγάλη επιμέλεια στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας Φιλιατών,που στην κυριολεξία έλαμψε το όλο κοιμητήριο.Εκατοντάδες δημότες εκφράζουν τα θερμά τους ευχαριστήρια διότι η επιμελή καθαριότητα με διαδρόμους και τσιμεντοστρώσεις δεν είχαν γίνει ποτέ με τόσο επιμέλεια και πρόγραμμα.Ο καθαρισμός ήταν σε όλο το χώρο του κοιμητηρίου που η περιοχή καθάρισε από όλα τα φυσικά και τεχνικά απορρίμματα που ήταν στο χώρο ενώ βάψανε και τους τοίχους που περιστοιχίζουν την περιοχή .

Εορταστικές επισκέψεις των Εθελοντών Νοσηλευτική του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας 















Οι Εθελόντριες  του Σώματος Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας  με την εκπαιδεύτρια τους, επισκέφθηκαν την Μεγάλη Δευτέρα το απόγευμα,με την ευκαιρία των Αγίων Ημερών του Πάσχα, το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φιλιατών , το Ίδρυμα Ψυχαργώ και το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσπρωτίας.Με  πίστη στην ανθρώπινη υπόσταση ,με αγάπη , ευσπλαχνία  κι ευγένεια , προσέφεραν Πασχαλινά εδέσματα στο προσωπικό και τους νοσηλευόμενους των ιδρυμάτων. Οι ευχές όλων των Εθελοντών για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα δημιούργησε ένα αίσθημα συγκίνησης κι αισιοδοξίας  στους νοσηλευόμενους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η ανιδιοτέλεια είναι κοινωνική αρετή από την οποία πρέπει να εμφορείται ο άνθρωπος για να εκπληρώσει τον ηθικό του προορισμό προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.Ευχόμαστε  η Ανάσταση του Θεανθρώπου να χαρίζει ελπίδα κι αισιοδοξία στις ψυχές των ανθρώπων, και το Αναστάσιμο μήνυμα να αποτελέσει εφαλτήριο για μια κοινωνία αγάπης, αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας.Καλό Πάσχα.

ΕΛ.ΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ


















 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 
Συνελήφθη 35χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενος για διάρρηξη – κλοπή σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο
















Συνελήφθη την 07-04-2015 αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενος για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος ημεδαπός, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας στο χώρο στάθμευσης του Επιβατικού Σταθμού του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας, διέρρηξε με σιδερένιο λοστό την πόρτα επικαθήμενου Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου και αφαίρεσε από συσκευασμένες παλέτες εμπορευμάτων δέκα κουτιά που περιείχαν ρολόγια, αθλητικά παπούτσια και αρώματα.Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας  ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Θεσπρωτίας.
Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού στην Άρτα για κατοχή ηρωίνης
Συνελήφθη την 07-04-2015 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 28χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, βάρους (1,88) γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Επιστροφή πινακίδων, αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα
Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση, επιστρέφονται από αύριο (08.04.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για την εορταστική περίοδο του Πάσχα.Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και τις 07.04.2015.Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας Απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και τις 07.04.2015.Από την παραπάνω Απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:
•Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος
•Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
•Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
•Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων
•Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα.
Οι αποφάσεις, που έχουν εκδοθεί από Δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί αρμοδίως το προβλεπόμενο διοικητικό χρηματικό πρόστιμο.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα, για διακίνηση και κατοχή  ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν 17,1 γραμμάρια  ηρωίνης, 58 ναρκωτικά χάπια και 4,4 γραμμάρια κάνναβης, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.Επιχείρηση πραγματοποίησαν την 07-04-2015 το βράδυ στην πόλη  των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας 35χρονος άνδρας και μία 28χρονη γυναίκα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.Από τη συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διακινούσε ποσότητες  ναρκωτικών σε χρήστες στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κρύπτη ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί την 07-04-2015 το βράδυ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο δράστη και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο  σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ένα πλαστικό κουτί που περιείχε ηρωίνη, συνολικού βάρους (16,7) γραμμαρίων.
•δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (4,4) γραμμαρίων.
•58 ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Κατά την εξέλιξη της επιχείρησης, συνελήφθη και μία 28χρονη ημεδαπή, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ μετά από σωματική έρευνα,  βρέθηκε στην κατοχή της μια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων.Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συλλήψεις φυγόποινων στα Ιωάννινα, στην Πρέβεζα και στην Άρτα
Συνελήφθησαν, την 07-04-2015, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας, τέσσερις φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1.Την 07-04-2015 το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν έξι καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης (22) ετών και (8) μηνών, για Φοροδιαφυγή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εισφορών και δημόσιων εσόδων.
2.Την 07-04-2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (7) μηνών, για κλοπή.
3.Την 07-04-2015) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράνομη είσοδο στην χώρα μας. Επιπρόσθετα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης (5) μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
4. Την 07-04-2015το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (10) μηνών, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα




















Τα φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισαν, ενόψει των εορτών του Πάσχα, τη διανομή στους πολίτες ενημερωτικών φυλλαδίων με συμβουλές για την οδική ασφάλεια και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.Η διανομή των φυλλαδίων θα πραγματοποιηθεί από αστυνομικό προσωπικό το χρονικό διάστημα της Μεγάλης Εβδομάδας και ιδίως τις ημέρες που κορυφώνεται η έξοδος από τα αστικά κέντρα, σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου (διόδια, κλπ.), καθώς και σε κεντρικά σημεία πόλεων σε όλη τη χώρα.Παράλληλα, οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς θα συμμετέχουν στη διανομή των φυλλαδίων στις 22 γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στις ευρύτερες περιοχές της Καλλιθέας και του Χαλανδρίου, καθώς και της Τούμπας – Τριανδρίας και Ευόσμου, όπου από την 23-03-2015 έχει αναπτυχθεί η σχετική δράση.Σκοπός της διανομής των φυλλαδίων είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, προκειμένου να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα, καθώς και ατυχήματα εξαιτίας της χρήσης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, που κάθε χρόνο προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς ή ακόμα και απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.Υπενθυμίζονται βασικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για το θέμα της οδικής ασφάλειας, καθώς και για την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Οδηγώ με Ασφάλεια σημαίνει:
•Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κ.Ο.Κ.
•Δεν οδηγώ όταν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά
•Σέβομαι τα όρια ταχύτητας
•Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα
•Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη
•Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα
•Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ανάγκες
•Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων
•Φορώ πάντοτε ζώνη ασφαλείας
•Τοποθετώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας
•Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσυκλέτα, φορώ πάντα κράνος
•Πριν ξεκινήσω για ταξίδι, ελέγχω το όχημα που θα οδηγήσω.
Για την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων
•Η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή και χρήση κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών από οποιονδήποτε απαγορεύεται.
•Η αγορά βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων είναι παράνομη. Μην τα αγοράζετε.
•Αποτρέψτε τα παιδιά από την χρήση ή την αυτοσχέδια κατασκευή τους.
•Ενημερώστε τα παιδιά για τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού, ακόμα και ακρωτηριασμού.
•Μην τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν χώρους παράνομης καύσης των ειδών αυτών, διότι κανείς δεν εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί ατύχημα.
•Οι ενήλικοι, μην χρησιμοποιείτε βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σας μιμηθούν τα παιδιά.
•Μην ξεχνάτε ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα και την ίδια την ζωή.

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 6η έτους 2015















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων
του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 16η του μηνός Απριλίου
του έτους 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95
του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη
απόφασης στα παρακάτω θέματα:
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr
Σελίδα 1 από 4
1. Ανάκληση της υπ’αριθμ. 36/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί
«Οικειοθελούς αποχώρησης του Δήμου Φιλιατών ως εταίρου στην
Αναπτυξιακή Σύμπραξη “Ενδογενής Θεσπρωτική Ανάπτυξη”, λόγω
εναλλακτικής πρότασης από το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης και έκδοση
νέας απόφασης περί της συμμετοχής μας.
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
2. Υποβολή στην Επιτροπή του άρθρου 4 παρ.2β του Ν.3345/2005 για έγκριση
συμμετοχής ως εταίρος στην πρόταση «Network of Cities against Poverty”
(ακρωνύμιο: “N.C.P.” ) στα πλαίσια του προγράμματος “Europe for Citizens”
(Επικεφαλής εταίρος: Δήμος Ηγουμενίτσας).
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
3. Υποβολή στην Επιτροπή του άρθρου 4 παρ.2β του Ν.3345/2005 για έγκριση
συμμετοχής ως εταίρος στην πρόταση “Network of NGO’s and local Authorities
against social racism” (ακρωνύμιο: “N.S.R.” ) στα πλαίσια του προγράμματος
“Europe for Citizens” (Επικεφαλής εταίρος: Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.).
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
4. Υποβολή στην Επιτροπή του άρθρου 4 παρ.2β του Ν.3345/2005 της πρότασης
“ROMABOOK” (ακρωνύμιο: “R.B.”) στα πλαίσια του προγράμματος “Europe for
Citizens”.
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων

5. Oρισμός δυο αντιπροσώπων του Δήμου Φιλιατών στο Διοικητικό Συμβούλιο του
Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας
Ηπείρου.
- Εισηγητής : Αντδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
6. -Εκμίσθωση , μέσω δημοπρασίας 2 δημοτικών εκτάσεων με εμβαδόν 4 στρ. η κάθε μία
από το υπ΄. αριθμ. 451 τεμάχιο στη θέση << Γκρόπιστα>> της Τ.Κ.Τρικορύφου για
δημιουργία σταβλικών εγκαταστάσεων .
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς
7. Συγκρότηση Επιτροπής Κυκλοφοριακών και Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Δήμου
Φιλιατών.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
8. Ανάκληση της υπ .αρ. 50/2015 απόφασης Δ. Σ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
9. ΄Εγκριση της υπ΄αριθμ. 7/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ με θέμα: ΄Εγκριση Απολογισμού εσόδων και εξόδων του Ν.Π.
Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ . οικ. έτους 2014.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
10. ΄Εγκριση της υπ΄αριθμ. 8/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ με θέμα: Κατάρτιση σχεδίου Ολοκληρωμένου Πλαισίου δράσης του
Ν.Π. Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ έτους 2015.
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ: Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες, Τ.Κ.46 300 - ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ:2664360150, 2664022213 - FAX:2664022989, E-MAIL:info@filiates.gr
Σελίδα 2 από 4
- Εισηγητής:κ. Μποροδήμος Κων/νος- Πρόεδρος ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ
11. Έγκριση της υπ’ αριθ. απόφασης 5/2015 της ΝΕ.Κ.Ε.ΔΗΦ με θέμα « Έγκριση
προϋπολογισμού έτους 2015 της ΝΕ.Κ.Ε.ΔΗΦ».
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
12. Ανάκληση της με αριθμό 31/2015 από 28-01-2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου
περί έγκρισης απόφασης 01/2015 Δ.Σ της ΝΕ. Κ.Ε.Δ.Η.Φ για το Διετές πρόγραμμα
Δράσης 2015-2016.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
13. Έγκριση απολογισμού οικονομικού έτους 2014 Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας
Εκπαίδευσης.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
14. Συνδρομή σε εφημερίδες και περιοδικά.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
15. Επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων.
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
16. Δημοπράτηση βοσκήσιμων εκτάσεων Τ.Κ Χαραυγής έτους 2015-04-02
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Γκίκας Θωμάς.
17. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με ημερομίσθιο και ειδικότερα μέχρι και πέντε
ημερομίσθια κατ΄ άτομο το μήνα για κάλυψη έκτακτων αναγκών.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
18. Παραχώρηση από το Υπουργείο Παιδείας της Μαθητικής Κατασκήνωσης Δ.Ε Σαγιάδας
στο Δήμο Φιλιατών.
- Εισηγητής : Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
19. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου << ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΣΠΡΟΚΚΛΗΣΙΟΥ>> του Δήμου Φιλιατών .
- Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μπέλλος Παύλος
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του
Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν. Χρήστος








Δεν υπάρχουν σχόλια: