ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Πάνος Καμμένος : « Τρόικα και μνημόνιο έχουν τελειώσει »



Οι πολιτικοί είναι παντού ίδιοι. Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια : ( Νικίτα Χρουστσόφ  )
                        
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Πάνος Καμμένος: «Τρόικα και μνημόνιο έχουν τελειώσει»




























Αυτούς τους τύπους, που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς, δεν θα τους ξαναδούμε.Με την τρόικα και το μνημόνιο έχουμε τελειώσει. «Αυτούς τους τύπους που έμπαιναν στα υπουργεία και έδιναν εντολή στους υπουργούς δεν θα τους ξαναδούμε.Ούτε με e-mail θα συνεχιστεί η χώρα να κυβερνάται, όπως έκανε ο κ. Σαμαράς, όταν είπε ότι τους έδιωξε, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Παπαδάκη.Και πρόσθεσε: Η τρόικα θα αντικατασταθεί στην Ελλάδα με τους θεσμούς, με τους οποίους η χώρα έχει συνάψει συμφωνία ισότιμου εταίρου και θα ακούμε τους ισότιμους εταίρους, όπως, όμως, θα ακούνε και αυτοί ισότιμα. Η σχέση εξουσίας, δηλαδή, του δανειζόμενου με το δανειστή δεν θα υπάρχει.Το μνημόνιο και η πολιτική την οποία είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση, δεν ισχύει.Παράλληλα, ο  Καμμένος είπε ότι οι πολίτες με τις διαδηλώσεις πέρασαν ένα μήνυμα πως η λιτότητα πια δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Οι σύμμαχοι του Αλέξη Τσίπρα στην Σύνοδο Κορυφής « Μαγκιά του »
















Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ο πρωθυπουργός, ως ο "νεοφερμένος" αλλά και εκείνος με τα πιο φλέγοντα ζητήματα στα χέρια του.Σύντομες συνομιλίες, με ανεπίσημο χαρακτήρα φυσικά, είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους περισσότερους ηγέτες που συμμετέχουν στην Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.Εκτός από την Άνγκελα Μέρκελ, την οποία ο κύριος Τσίπρας χαιρέτησε γελαστός, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με την ομόλογό του Δανέζα πρωθυπουργό Ελ Τόρνινγκ-Σμιτ, αλλά και την επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι.Οι δύο κυρίες μάλιστα «άφησαν» τις θέσεις τους στην «οικογενειακή» φωτογραφία της Συνόδου, προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό, που ως «πρωτάρης» κινήθηκε κατευθείαν προς την θέση που του υπέδειξαν οι αρμόδιοι, πίσω και αριστερά, δίπλα στον Ιταλό ομόλογό του Ματέο Ρέντσι.
..πηγή : parapoliitka.gr

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Ληστεία στα Ιωάννινα
Δυο (2) άγνωστοι δράστες στα Ιωάννινατην 12-02-2015/02:20, προσέγγισαν 32χρονο πεζό ημεδαπό και με την απειλή μαχαιριού του απέσπασαν  τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό.
 Συλλήψεις φυγόποινων στην Πρέβεζα  





















Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
1. από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (22) μηνών και χρηματικής ποινής (2200) ευρώ, για  εισφορές.
2. από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 54χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης (10) μηνών και χρηματικής ποινής (7000) ευρώ.Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στα Ιωάννινα για διακίνηση ομοεθνών τους 
















Χρησιμοποιώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο, τους μετέφεραν με σκοπό να τους προωθήσουν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας.Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν την 12-02-2015 το μεσημέρι, στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας,  δύο υπήκοοι Αλβανίας,  27 και 24 ετών  και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά  μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα,διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μετέφεραν από κοινού 3 αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 29, 36 και 27 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για τη μεταφορά τους, καθένας από τους αλλοδαπούς κατέβαλε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, με τελικό σκοπό την παράτυπη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας.Το αυτοκίνητο των διακινητών κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα, διωκόμενου διεθνώς από τις Αλβανικές Αρχές
Συνελήφθη, την 12-02-2015 το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης των Αλβανικών Αρχών για κλοπές Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Κέρκυρας.

Συμμετοχή με 1748 που θα τρέξουν στον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο










Την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου έληξαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον «18ο Μπιζάνιο Δρόμο», που πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων και με συνδιοργανωτές την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τα Αθλητικά Σωματεία «ΑΓΣΙ», «ΕΚΑ Δωδώνη Ιωαννίνων», «Α.Ο. Σπάρτακος Ιωαννίνων», «Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων».Συνολικά 1748 άτομα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής και δήλωσαν συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές, τιμώντας μ’ αυτόν το τρόπο όλους αυτούς, που πριν χρόνια, αγωνίστηκαν με θάρρος και αυταπάρνηση για την απελευθέρωση της πόλης μας. Συγκεκριμένα: Για τον Μπιζάνιο Δρόμο (11.300μ.) : 800 συμμετοχές Για τα 3000μ (Μαθητές Λυκείου): 92 συμμετοχές Για τα 2000μ (Μαθητές Γυμνασίου): 239 συμμετοχές Για τα 1000μ (Μαθητές 4 ης, 5ης και 6ης Δημοτικού): 617 συμμετοχές Ο τερματισμός όλων των αγωνισμάτων και οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην κεντρική πλατεία ( Ώρα έναρξης απονομών: 12:45 μ.μ). Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Αθηνών, θα διακόπτεται κατά διαστήματα από την Τροχαία Ιωαννίνων από το ύψος της γέφυρας στο Μπιζάνι μέχρι την κεντρική πλατεία και κατά τις ώρες 10:00μ.μ. έως 12:30 μ.μ. .

Επ’ αυτοφώρω σύλληψη επειδή κυνηγούσαν παράνομα αγριογούρουνα
…καλά τους κάνανε…άντε για παπαδίτσες και σπουργίτια…

























Στα χέρια της Θηροφυλακής έπεσε λαθροκυνηγός αγριογούρουνου.Όπως αναφέρεται σχετική ανακοίνωση, σε προβλεπόμενη αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου στην περίπτωση της επ’ αυτοφώρω σύλληψης ενός ατόμου που ασκούσε τη θήρα, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.Συγκεκριμένα, Θηροφύλακες της Ε’ ΚΟΗ κατά τη διάρκεια περιπολίας και ελέγχου στις 5 Φεβρουαρίου και περίπου στις 8 το βράδυ εντόπισαν σε δασική έκταση του Δελβινακίου, δύο άτομα, που κυνηγούσαν παράνομα αγριογούρουνο.Κατά τον έλεγχο που έγινε, ο ένας εκ των δύο συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ ο δεύτερος διέφυγε της σύλληψης. Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) που ήταν παραποιημένο, για να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα φυσιγγίων, ενώ είχε προσαρμόσει έναν φακό στην κάνη, συνδεδεμένο με καλώδιο και διακόπτη.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο ΑΤ Δελβινακίου και την επομένη στον Εισαγγελέα, ενώ κατασχέθηκε το όπλο, τα φυσίγγια, ένα μαχαίρι και ο φακός που χρησιμοποιούσε. Επίσης, κατά τη διαδικασία, ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης, που ειδοποιήθηκε αρμοδίως, σε βάρος του οποίου επίσης σχηματίστηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της άσκησης θήρας σε περίοδο εκτός της επιτρεπόμενης, για άσκηση θήρας κατά τη διάρκεια της νύχτας, για την κατοχή και χρήση παραποιημένου κυνηγετικού όπλου και την κατοχή και χρήση άλλων μέσων που δεν επιτρέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Η Ε’ ΚΟΗ υπενθυμίζει, ότι η περίοδος άσκησης θήρας για τον αγριόχοιρο ολοκληρώθηκε στις 20 Ιανουαρίου και ως εκ τούτου, απαγορεύεται οποιαδήποτε σχετική άσκηση θήρας του συγκεκριμένου είδους. Τέλος, οφείλει να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση, ότι περιστατικά που προσβάλλουν την κυνηγετική οικογένεια, όπως το συγκεκριμένο, δεν είναι ανεκτά από κανέναν.

«Κολοσσαίο» η Ιταλική Βουλή...Boυλευτές ανέβηκαν στα έδρανα και πιάστηκαν στα χέρια..!















Ρωμαϊκή αρένα θύμιζε η ιταλική Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για τη μεταρρύθμιση της Γερουσίας.Η ατμόσφαιρα είχε, ήδη, φορτιστεί επικίνδυνα, όταν οι βουλευτές του κινήματος των Πέντε Αστέρων του κωμικού Πέπε Γκρίλο, οι οποίοι διαφωνούσαν με κάποια άρθρα του νομοσχεδίου, σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να φωνάζουν «εντιμότητα, εντιμότητα», χτυπώντας τους φακέλους τους στα έδρανα.Ένας βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος κινήθηκε απειλητικά εναντίον ενός οικολόγου βουλευτή, που τον εξύβρισε. Έξαλλος, ανέβηκε στα έδρανα και τον απώθησε βίαια, ενώ ακολούθησαν βρισιές και βιαιοπραγίες μεταξύ των βουλευτών.Τελικά,με την επέμβαση των ψυχραιμότερων,η ένταση εκτονώθηκε αλλά η συνεδρίαση διακόπηκε τουλάχιστον μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: