ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Την Βασιλόπιτα κόψανε στο Δημαρχείο Φιλιατών για τους μπόμπιρες



Ευδαίμονες οίσι κακών άγευστος αιών.μτφρ: ευτυχισμένοι είναι αυτοί που ποτέ δεν γνώρισαν συμφορά : ( Σοφοκλής )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Την Βασιλόπιτα κόψανε στο Δημαρχείο Φιλιατών για τους μπόμπιρες
















Την Πρωτοχρονιά στις 6μ.μ. το απόγευμα ο Δήμος Φιλιατών και η Δημοτική κοινότητα Φιλιατών έκοψε την Βασιλόπιτα στο Δημαρχείο Φιλιατών για τους μπόμπιρες,τα παιδιά των Φιλιατών.Στην ξεχωριστή τούτη εκδήλωση παρουσία πλήθους γονέων και κόσμου την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπύρος Παππάς με την Πρόεδρο της Κοινότητας Φιλιατών κα Παρασκευή Καίσαρη Σκεύη.Ο Δήμαρχος Φιλιατών στο εορταστικό μήνυμα του στην κοπή της Πίτας είπε : Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.Εύχομαι στα παιδιά καλή πρόοδο και υγεία ,ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.Η Πρόεδρος της κοινότητας Φιλιατών αφού χαιρέτησε εγκάρδια τον κόσμο πάντα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο λαμπερό πρόσωπό, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.
…Ν.Κ.

ΡΑΔΙΟΦΙΛΙΑΤΙ : ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ














Ευτυχισμένο το 2015.Ευχόμαστε φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων.Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.Το νέο έτος να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες.Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε.Το Ραδιοφιλιάτι σας εύχεται η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ΄ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά.Ευχόμαστε σε εσένα και την οικογένειά σου, η καινούργια χρονιά να είναι πλούσια σε ευτυχία και πάμφτωχη σε κακές στιγμές.

Τα πήρε όλα ο δυνατός αέρας στο Φιλιάτι
















Δυνατός αέρας φυσούσε στο Φιλιάτι που μετακίνησε τους κάδους του Δήμου από την μεριά του ΟΤΕ προς το Γυμνάσιο.Δεν φύσηξε έρωτας Βοριάς …αλλά αρσιβαρίστας….!

Συνδημότισσες, συνδημότες και φίλοι ετεροδημότες..!














Εύχομαι από καρδιάς, το 2015 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες και ταλαιπωρίες. Να βλέπουμε μπροστά και να αισιοδοξούμε καλύτερες μέρες για το δήμο μας αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά κι ευτυχισμένο το νέο 'Ετος.
Ζιάκας Γρηγόρης

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει














Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για προσπάθεια αλίευσης προσωπικών δεδομένων οικονομικού χαρακτήρα με την αποστολή απατηλών e-mails.Οι δράστες με τα μηνύματα αυτά, που φαίνεται να έχουν σταλεί από οργανισμό υπηρεσιών πληρωμής, προτρέπουν τους παραλήπτες να επιβεβαιώσουν προσωπικά τους στοιχεία (αριθμό πιστωτικής κάρτας, ταυτότητα, διαβατήριο, Α.Φ.Μ. κτλ).Τα συγκεκριμένα μηνύματα χρήζουν μεγάλης προσοχής, καθότι χρησιμοποιούν λογότυπα οργανισμού υπηρεσιών πληρωμής και παρουσιάζονται εξαιρετικά αληθοφανή.Από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα διακινείται μέσω Διαδικτύου απατηλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), στο οποίο αναγράφεται -ψευδώς- ότι αποστέλλεται από οργανισμό υπηρεσιών πληρωμής. Στόχος είναι να παραπλανηθεί ο παραλήπτης και να αλιευτούν στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα απόρρητα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα. Ειδικότερα, τα ανωτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημερώνουν τους παραλήπτες ότι πρέπει να επιβεβαιώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (αριθµό πιστωτικής κάρτας, ταυτότητα, διαβατήριο, αριθμό φορολογικού μητρώου, κωδικό ασφάλειας κτλ). Εφόσον ανταποκριθούν, οι κωδικοί και τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση μη εξουσιοδοτημένων/παράνομων οικονομικών συναλλαγών.Επισημαίνεται ότι τα μηνύματα αυτά χρήζουν μεγάλης προσοχής, καθότι παρουσιάζονται εξαιρετικά αληθοφανή. Οι χρήστες του Διαδικτύου που λαμβάνουν τέτοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλούνται να μην επιλέγουν τους προτεινόμενους υπερσυνδέσμους (links), να μην απαντούν στα μηνύματα, να μην καταχωρούν και να μην στέλνουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών, καθότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αληθινά, αφού οι τραπεζικοί οργανισμοί και οι οργανισμοί υπηρεσιών πληρωμής δεν προβαίνουν σε επιβεβαίωση τέτοιου είδους ευαίσθητων οικονομικών στοιχείων, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
•Τηλεφωνικά: 111 88
•Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
•Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones) με λειτουργικό σύστημα ios-android: CYBERKID.

Kανένα πρόβλημα από την κακοκαιρία στην Ήπειρο
















Από την Περιφέρεια Ηπείρου και προς ενημέρωση όσων έχουν προγραμματίσει να επισκεφθούν τις επόμενες ημέρες περιοχές της ή πρόκειται να κινηθούν εντός των γεωγραφικών ορίων της, γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο,  καθώς η Ήπειρος– πέραν της πτώσης της θερμοκρασίας- δεν έχει επηρεαστεί από το κύμα κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών και δεν έχουν σημειωθεί χιονοπτώσεις. Η κίνηση προς όλους τους προορισμούς διεξάγεται χωρίς προβλήματα και όπως έχει αποδεχτεί μέχρι σήμερα οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας, αλλά και των Δήμων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν και το παραμικρό πρόβλημα που ενδεχομένως παρουσιαστεί.Ως εκ τούτου δεν συντρέχει κανένας λόγος προβληματισμού και ακύρωσης προγραμματισμένων επισκέψεων στην Ήπειρο για το επόμενο εορταστικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: