ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014 ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ …( ΤΑ ΦΩΤΑ )



Πολλές υποσχέσεις μειώνουν την εμπιστοσύνη. : ( Οράτιος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2014 ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ …( ΤΑ ΦΩΤΑ ) 2014























Τα Άγια Θεοφάνια γιορτάστηκαν, με λαμπρότητα στο Φιλιάτι.Το πρωί έγινε η δοξολογία με τον αγιασμό των υδάτων στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην πόλη των Φιλιατών (στο κέντρο) από τον ιερέα παπα-Παύλο παρουσία και του ιερέα παπά-Κώστα ,συνταξιούχου πλέον, που χρόνια λειτουργούσε στις εκκλησίες της πόλης και είναι πάντα παρών να βοηθά στις εκκλησιαστικές ανάγκες. Πλήθος κόσμου ήταν στην λειτουργία εντός του Ναού αλλά και εκτός που περίμεναν στην τεχνική λιμνούλα του πάρκου όπου θα ριχνόταν ό σταυρός.Στην δοξολογία ήταν παρών ο Δήμαρχος Φιλιατών, αντιδήμαρχοι,ο Διοικητής του Τάγματος Φιλιατών,της αστυνομίας και από άλλους φορείς. Αφού οι πιστοί πήραν αγίασμα από την εκκλησία παρευρέθηκαν στην συνέχεια απέναντι του Ναού όπου είναι μια μικρή λιμνούλα πάρκου για να παρακολουθήσουν την ρίψη του Σταυρού σε αυτά τα νερά.Η ρίψη έγινε με ψαλμωδία αλλά και με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου των Φιλιατών που έψελνε ύμνους γιορτινούς.Στα ρηχά νερά βούτηξαν μπόμπιρες για να ανασύρουν τον σταυρό με τα χειροκροτήματα του πλήθους.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ   -  NEWS
Στο Καρτέρι βρέθηκε το αγροτικό που κλάπηκε από τη Βρυσέλα
Εγκαταλειμμένο σε περιοχή κοντά στο Καρτέρι Ηγουμενίτσας, εντοπίστηκετην 05-01 το μεσημέρι ΙΧΦ για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, στις 3 τα ξημερώματα, από το χωριό Βρυσέλα Φιλιατών.Οι άγνωστοι που έκλεψαν το φορτηγάκι, το εγκατέλειψαν σε δύσβατο δρόμο κοντά στο Καρτέρι.Ως πιθανότερο εμφανίζεται το σενάριο, το φορτηγάκι να το έκλεψαν παράνομοι Αλβανοί, ώστε να μετακινηθούν γρήγορα προς το εσωτερικό της χωράς.Την υπόθεση διερευνά η ασφάλεια Ηγουμενίτσας, η οποία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από το φορτηγάκι και αναμένει τυχόν ταυτοποίησή τους.
Σύλληψη διωκόμενου στα Ιωάννινα
Την 05-01-2014/19.17 στα Ιωάννινα, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λαρίσης, με ποινή φυλάκισης (20) μηνών, για παράβαση του Ν. «Περί αλλοδαπών».
Θανατηφόρο τροχαίο
Την 05-01-2014  το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Θεσπρωτικού - Θεριακησίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός.Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθεί θανάσιμα ο 78χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και ελαφρά η 17χρονη επιβάτιδα του δεύτερου οχήματος.Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων.








Δεν υπάρχουν σχόλια: