ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ξεσάλωσε ο Καπιταλισμός























  Γράφει ο Αχιλλέας  Ζάκκας
  Ιδρυτικό  μέλος της Ε.Κ.  Leonberg……και επίτιμο μέλος αυτής 
 Μετά την πτώση του Υπαρκτού Σοσιαλισμού την δεκαετία του 90 και την επικράτηση της Νέας Τάξης πραμάτων. Ο καπιταλισμός βρήκε την χαρά του, ξεσάλωσε όπως λέει και ο λαός μας και δοκιμάζει τις αντοχές των λαών. Ο τρόπος επιβολής των αυτοκρατοριών αυτών μετά την επικράτηση της Νέα Τάξη πραγμάτων έχει σήμερα αλλάξει και το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα χορεύει σε νέους ρυθμούς. Σήμερα δυστυχώς οδηγούμεθα σε μια οικονομική παγκόσμια κυβέρνηση που θα αποτελείτε από τραπεζίτες και στελέχη πολυεθνικών. Στην Αμερική και στην Ευρώπη η κατάσταση είναι η ίδια. Στην πατρίδα μας όμως τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Οι μισθοί μειώνονται η ανεργία αυξάνεται τρελά, οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού ζει κάτω από το ώριο της φτώχιας. Θεωρώ ότι με αυτή την παγκόσμια οικονομική κατάσταση που επικρατεί, έχει ξεκινήσει είδη  μια  πίεση για  κοινό  παγκόσμιο  νόμισμα,  πράγμα αν  γίνει θα  είναι  η αρχή του τέλους. Όλοι οι λαοί θα υποτάσσονται στα παγκόσμια αφεντικά, που δεν είναι άλλοι από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, οι οποίοι παριστάνουν τις ``Αγορές`` και οι ιδιωτικές τράπεζες. Οι  λαοί  της  Ευρώπης  πήρανε  μια  ιδέα τι  πάει  να πει κοινό  νόμισμα με το Ευρώ. Πέτυχε   σαν ιδέα; Ασφαλώς και όχι. Ένα παράδειγμα της καταστροφής που μπορεί να επιφέρει ένα παγκόσμιο νόμισμα.
    Όταν οι ευρωπαϊκοί λαοί είχα το εθνικό τους νόμισμα και το έλλειμμα ανέβαινε, κάνανε μια υποτίμηση, κόβανε το εθνικό τους νόμισμα και όλα καλά. Με το Ευρώ σήμερα δεν έχουν το δικαίωμα υποτίμησης, αλλά προσφεύγουν στην εύκολη λύση, υποτιμώντας τους ανθρώπους κόβοντας τους  μισθούς και συντάξεις και συν χρόνος τους υποβάλλουν δυσβάσταχτους φόρους για να αποφευχθεί η τάχατες οικονομική κατάρρευση του κράτους. Από αυτή την κατάσταση ποίοι επωφελούνται; Ασφαλώς οι ιδιώτες, όμοιοι με τους λοιπούς τοκογλύφους, οι οποίοι παριστάνουν τις ``Αγορές``. Σε αυτό το πλιάτσικο δεν είναι μόνο πολιτικοί πρώτης γραμμής, αλλά και δεύτερης γραμμής, καθώς  τραπεζίτες, καναλάρχες, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι, εκδότες, συγγραφείς και πανίσχυροι ιδιώτες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα. Αν ψάξει κάποιος θα τους βρει. Φανταστείτε να είχαμε ένα ενιαίο παγκοσμίως νόμισμα τι θα είχε γίνει.  Παγκόσμιο νόμισμα προς το παρόν δεν έχουμε, παγκόσμια κυβέρνηση δυστυχώς υπάρχει ήδη, αλλά οι λαοί δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Όπως έχουμε και παγκόσμια θρησκεία που ονομάζεται χρήμα και έχει πολλούς πιστούς στον κόσμο. Γι` αυτό ακριβώς ξεκινάνε πόλεμοι. Για να ανατραπεί αυτό το παγκόσμιο κατασκεύασμα, θα πρέπει όλοι οι λαοί της Ευρώπης και όχι μόνο να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, πριν είναι αργά.
 Ευχαριστώ για την φιλοξενία



Δεν υπάρχουν σχόλια: