ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Αμπελοφιλοσοφίες και… …τελικά έγινε μόδα η Ψευδομαρτυρία;;;
























Οι Αμπελοφιλοσοφίες του : ……με άλλα ???…… ! .....Γράφει στο μπλοκ του…….:Στα 4.628.195,52 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ταμειακό έλλειμμα του Δήμου Φιλιατών, σύμφωνα με τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών οι οποίες αφορούν στην πενταετία 2005-2010 και παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το έλλειμμα οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αναλήψεις που έγιναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά και σε επιταγές που εκδόθηκαν και εισπράχθηκαν χωρίς να υπάρχουν τα ανάλογα εντάλματα.
Ένα ποσό της τάξης των 860 χιλιάδων ευρώ οφείλεται σε εισπράξεις που έγιναν στο ταμείο ύδρευσης αλλά ουδέποτε κατέληξαν στο ταμείο του Δήμου.
Βέβαια το παραπάνω ποσό αναφέρεται στο λογιστικό έλλειμμα. Δηλαδή οι λογιστές εντόπισαν μόνο τα ποσά που δεν είχαν καμία απόδειξη για το που διατέθηκαν. Ο διαχειριστικός έλεγχος που θα ακολουθήσει θα διαπιστώσει αν οι αποδείξεις για δαπάνες που προσκομίστηκαν ανταποκρίνονται σε υπαρκτές δραστηριότητες ή εικονικές.
Και εδώ θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Έργα ανύπαρκτα κοστολογήθηκαν και πληρώθηκαν, άλλα υπερκοστολογήθηκαν και τη διαφορά την μοιράστηκαν τα λαμόγια. Και ο κατάλογος τελειωμό δεν έχει.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις του σημερινού δημάρχου Μηνά Παππά το έλλειμμα μετά το διαχειριστικό έλεγχο θα πλησιάσει τα 7.000.000,00 ευρώ.
Στο σημείο αυτό θα ήταν ασυγχώρητη παράληψη να μην αναφέρουμε την βούληση του Μηνά Παππά για διαφάνεια και κάθαρση στο δήμο Φιλιατών. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχτηκε για κουκούλωμα του σκανδάλου, αρνήθηκε να τοποθετήσει την εντιμότητα του και το ακέραιο του χαρακτήρα του ως ισοζύγιο στην ατιμία και διαφθορά ορισμένων αιρετών.
Δεν θα μας φανεί παράξενο, αν το επόμενο χρονικό διάστημα, για τη στάση του αυτή,  γίνει στόχος των λαμογιών και της «συμμορίας» που λυμαίνονταν την επαρχία Φιλιατών.
Όμως ο αγώνας για την κάθαρση στο δήμο Φιλιατών τώρα αρχίζει και ο δήμαρχος έχει στο πλευρό του στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Και είναι πλέον σίγουρο, ότι τώρα έχει την δυνατότητα να πραγματώσει το: «φωνή λαού, οργή θεού».
…...τικ - τακ….άλλος

ΥΓ. : Σωστά αλλά μεμπτά διότι :…….πριν τα του 2005 είναι όλα καλά ;;; αν ναι τότε :….. «σωστός ο φίλος» που τα έγραψε στην ανάρτηση του ,αν όχι όμως θα πρέπει να δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις….!




Δεν υπάρχουν σχόλια: