ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Που πήγαν τα πενήντα τρία δισεκατομμύρια που δανείστηκε ο Καραμανλής ; ;;;
















Σήμερα 20 Μαρτίου λήγει ομόλογο 14,4 δισεκατομμύρια ευρώ, συν τους τόκους. Το ομόλογο αυτό σύναψε πριν τρία χρόνια το Μάρτιο του 2009 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Την ίδια ημερομηνία σύναψε και δεύτερο ομόλογο 10,4 δις ευρώ το οποίο λήγει σε δεκαπέντε χρόνια. Εν συνεχεία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του ίδιου έτους,  δανείστηκε άλλα 28 δις ευρώ. Δηλαδή ο Καραμανλής έξι μήνες πριν την προκήρυξη των εκλογών το 2009 εν μέσω  διεθνούς  οικονομικής κρίσης, δανείστηκε 24, 
8 δισεκατομμύρια ευρώ  και δύο τρείς μήνες πριν τις εκλογές  άλλα 28 δις, σύνολο 52, 8 δις ευρώ. Χρέωνε τη χώρα ενώ γνώριζε πολύ καλά την δεινή οικονομική κατάσταση του κράτους και ενώ ετοιμαζόταν να φύγει.Τώρα χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν για τα εγκληματικά πολιτικά του λάθη, είναι άνετος στη βίλα του στη Ραφήνα, πληρώνεται χωρίς να δικαιολογεί τον παχυλό μισθό του και πηγαίνει ταξιδάκια αναψυχής. Δύο ακραιφνείς δεξιοί δημοσιογράφοι -φερέφωνά του -προσπαθούν να του ξαναφτιάξουν το προφίλ, προκειμένου να τον κρατούν σε εφεδρεία, γράφοντας ότι δήθεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή, για να αποσταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση στη χώρα. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται ανεκτές τέτοιες αμοραλιστικές  συμπεριφορές.  Και μετά μας φταίνε οι κακοί ξένοι.Θεέ μου σε τι χώρα ζούμε..!! ….
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. ….Πέτρος  Μίντζας      



















Δεν υπάρχουν σχόλια: