ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Οι γερμανοφανφάρες του Εκβιασμού και της Χαζοφιλοσοφίας














«Η Ελλάδα θα επιστρέψει στα κάρα εάν φύγει από το ευρώ» …..! Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία…. κλπ .. !..... ακούσατεεεεεε ........ ακούσατεεεεεεεεεεεε :
 Ολέθριο για την Ελλάδα θεωρεί το ενδεχόμενο εξόδου της από την ευρωζώνη ο γερμανός μάνατζερ Κλάους Καλντεμόργκεν. Πάντως, αντιμετωπίζει αισιόδοξα τις εξελίξεις στην ευρωζώνη και απονέμει εύσημα στην Ά. Μέρκελ.Αισιόδοξα αντιμετωπίζει την κρίση χρέους της ευρωζώνης ο επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων DWS, Κλάους Καλντεμόργκεν, που συμμετείχε σε συζήτηση της επενδυτικής επιθεώρησης Börse-Online. Ο κ. Καλντεμόργκεν εκφράζει την ικανοποίησή του για τη στροφή στην ιταλική πολιτική σκηνή, αλλά και για τον τρόπο που η Άγκελα Μέρκελ διαχειρίζεται την κρίση χρέους, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της δημοσιονομικής πειθαρχίας στην ευρωζώνη.Η Ελλάδα θα γίνει φτωχότερη και από την Αλβανία.«Η Ευρώπη έχει τη δυνατότητα να κάνει την έκπληξη ήδη από το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που μάλλον θα μας απογοητεύσουν» είπε ο γερμανός μάνατζερ.Αναφερόμενος στα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ ο Κλάους Καλντεμόργκεν προειδοποίησε τους Έλληνες να αποφύγουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτά λένε αυτοί που θέλουνε να περάσουνε την διαφωτιστική γραμμή της Πλουτοκρατίας για να φοβίσουνε τους Λαούς.
Είδαμε και το 1940 τι κάνανε . Εχουμε διαβάσει την Ιστορία που μαρτυρεί τα ιστορικά «ΟΧΙ» των Λαών σε αυτούς που κάνανε το οικονομικό παιγνίδι της πολιτικής αδιαφάνειας με τους μαφιόζικους ελιγμούς τους ,με πολέμους ή πτωχεύσεις Κρατών .Κάρα δεν είχε η Ελλάδα την εποχή που έπρεπε όχι τώρα. Με τις ερχόμενες εκλογές , όποτε αυτές γίνουν, οι Ελληνες θα αποφασίσουν μόνοι τους αν θέλουν κάρα – αυτοκίνητα – ή πάρτι στις παραλίες τους.Το μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι Πολιτικοί της  που αντιπροσωπεύουν μονίμως Εφοπλιστές και Βιομήχανους ,αγοράζοντας και εξαγοράζοντας την ψήφο του ελληνικού Λαού που αν το ξανακάνει καλά να πάθει .Ας δώσει λοιπόν ο Λάος τα παιδιά του στους  Ξένους να γίνουν εκεί εργάτες και πόρνες αντί να μαυρίσει με την ψήφο του τους άχρηστους κελαηδωχαβαλάδες . Γενικά να μην λέγεται Δραχμή επειδή με αυτό το όνομα (Φίρμας) μπήκαμε στην ΟΝΕ, ας βγούμε από το σκληρό νόμισμα καθιερώνοντας αντί τη λέξη δραχμή.......κάτι άλλο π.χ. =  Βυζαντινές ονομασίες  : το Σόλδιο,το Μιλιαρήσιο,το Κεράτιο το Φόλλιο .
....paparaz(z)i

Δεν υπάρχουν σχόλια: