ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συγκρότηση Επιτροπής για Περιβαλλοντικούς Ελέγχους

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ.Αλέξανδρου Καχριμάνη , συγκροτήθηκε τριμελής επιτροπή με αντικείμενο την εξέταση θεμάτων που αφορούν την προστασία του Περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα η Επιτροπή θα πραγματοποιεί αυτοψίες και θα καταγραφεί τα προβλήματα μολύνσεων και λοιπών επιπτώσεων  επί του περιβάλλοντος από τη λειτουργία κάθε μορφής οχλουσών ανθρωπογενών και λοιπών δραστηριοτήτων. Οι σχετικές επισημάνσεις και διαπιστώσεις της Επιτροπής, θα υποβάλλονται προς τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες των αντίστοιχων Π.Ε., όπως και στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, για τις περαιτέρω ενέργειες (σύγκληση αρμοδίων οργάνων, επιβολή κυρώσεων κ.α.).
Σύσκεψη  για τις καταργήσεις – συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στην Ήπειρο. Το θέμα των καταργήσεων – συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων στην Ήπειρο, είναι αντικείμενο της σύσκεψης που συγκαλείται την προσεχή Δευτέρα και ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, μετά από πρόσκληση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Παντελή Κολόκα.Στη σύσκεψη έχουν κληθεί οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι δήμαρχοι, οι διευθύνσεις εκπαίδευσης των τεσσάρων Π.Ε,  οι ΕΛΜΕ, οι Σύλλογοι Δασκάλων & Nηπιαγωγών και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, σχολείων που καταργούνται ή συγχωνεύονται. Τα πορίσματα που θα προκύψουν, θα επεξεργαστούν σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ημερίδα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον».Στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (Ναπολ. Ζέρβα 28-30, 2ος όροφος, εντός Στοάς Σάρκα) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 και ώρα 10:00 π.μ., Ημερίδα  για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».Την Ημερίδα διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου και κατά τη διάρκεια της θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν στη χρηματοδότηση, μέσω του ΕΣΠΑ, ολοκληρωμένων παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα.Κύριος στόχος είναι η μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτηρίων,των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου,καθώς και την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.Στις εργασίες θα συμμετάσχουν τα τοπικά παραρτήματα Ηπείρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΤΕΕ),οι Σύλλογοι Μηχανικών και Τεχνολόγων Μηχανικών,τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια, οι Σύλλογοι Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κάθε νομού της Ηπείρου,η Τοπική Αυτοδιοίκηση,οι Διευθυντές των τεσσάρων συνεργαζόμενων τραπεζών με το εν λόγω πρόγραμμα κ.α.Για πληροφορίες στο  Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ηπείρου, τηλ. 26510 87202, 76620.

Δεν υπάρχουν σχόλια: