ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΙΩΤΙΚΑ

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης Μαρτίου 1821 στο ΦΙΛΙΑΤΙ
Μια ηλιόλουστη μέρα φύλαγε ο Μάρτης για τη μεγαλύτερη γιορτή των Ελλήνων. Στο Φιλιάτι οι εκδηλώσεις έγιναν με την δέουσα επισημότητα. Μετά την δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ο κόσμος και οι αρχές παρακολούθησαν την παρέλαση των σχολείων και στρατιωτικού αγήματος. Σχολιάστηκε δυσμενώς το ότι το στρατιωτικό άγημα ήταν το ελάχιστο, γιατί από ότι ειπώθηκε ο Διοικητής του 628τπ επέλεξε να παρελάσει στην Ηγουμενίτσα. Αυτά συμβαίνουν όταν οι ηγεσίες δεν έχουν επαφή με το τόπο που ζουν. Μετά την παρέλαση ακολούθησαν χοροί στην κάτω πλατεία από τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου.         .......KAI.........            :
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Έχει αποδειχτεί ότι πολλά από τα μέτρα που έχει πάρει η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου είναι ωφέλημα για το Ίδρυμα, για τους έχοντας την ανάγκη του αλλά και το προσωπικό του. Διέρρευσε ευρέως,αυτές τις μέρες, ότι η διοικήτρια βάλετε από κάποιο ενδονοσοκομιακό κατεστημένο- το οποίο προσπάθησε να τιθασεύσει- για το καλό του Ιδρύματος.Να είναι σίγουρη λοιπόν πως οι Φιλιαταίοι θα σταθούν δίπλα της - αν έχει δίκαιο - και θα την στηρίξουν, με νύχια και με δόντια.
Περιμένουμε ενημέρωση
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: