ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην Δ’ Εθνική αποφάσισαν να κατέβουν σε αποχή

Υπήρχε ως σκέψη εδώ και καιρό, όμως η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών,οδήγησε στην απόφαση.Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής αποφάσισαν να κατέβουν σε αποχή.Η συντονιστική επιτροπή των δέκα ομίλων της Δ’ Εθνικής κατέληξε στην απόφαση της αποχής από το προσεχές Σαββατοκύριακο.Την Τρίτη θα αποσταλεί στα γραφεία της ΕΠΟ, υπόψη της επιτροπής της Δ’ Εθνικής, η κατάσταση των ομάδων που θα κατέβουν σε αποχή, και που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία.Την Κυριακή τα γήπεδα θα είναι κλειστά, ενώ λογικά η διοργανώτρια αρχή δεν θα ορίσει διαιτητές. Εξάλλου, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας είχαν ενημερώσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για τις προθέσεις τους.Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της κατηγορίας είναι πολλά, με κυριότερο το οικονομικό, καθώς η κρίση δεν έχει αφήσει ανέγγιχτο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Και σε αυτά έρχεται να προστεθεί η άρνηση της ΓΓΑ για την καταβολή των τακτικών κρατικών επιχορηγήσεων από το 2007, όπως και τα έξοδα διαιτησίας, μετακινήσεων και φυσικά των «τσουχτερών» προστίμων που επιβάλλονται από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Η αντίδραση της ΕΠΟ: Στην επιτροπή της Δ’ Εθνικής, βέβαια, υποστηρίζουν πως δεν γίνεται να αναβληθούν τα παιχνίδια, ενώ πρόθεσή της είναι να οριστούν κανονικά οι διαιτητές την Τετάρτη. Οσες ομάδες πάνε να αγωνιστούν και δεν προσέλθει ο αντίπαλος θα πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ πρόθεση της επιτροπής είναι να μηδενίσει τα σωματεία που θα απέχουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Η… απειλή του μηδενισμού, ωστόσο, δεν τρομάζει τη συντονιστική επιτροπή της Δ’ Εθνικής, καθώς θεωρούν πως η συμμετοχή στην αποχή θα είναι μαζική, με τα σωματεία που δεν θα πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις να είναι ελάχιστα. Κι αυτό ως γεγονός οφείλει να προκαλέσει συζητήσεις και προβληματισμό στην αρμόδια επιτροπή για τη Δ' Εθνική. Εξάλλου, η αποχή δεν έχει στόχο την ΕΠΟ, αλλά την Πολιτεία και συγκεκριμένα την ΓΓΑ, που αντιμετώπισε με αδιαφορία τα προβλήματα της κατηγορίας. Ο Σοφοκλής Πιλάβιος στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της Δ’ Εθνικής την Τετάρτη έδειξε κατανόηση στα αιτήματα τους και οι ομάδες ελπίζουν στη συμπαράστασή του στην προσπάθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: