ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΦΙΛΙΑΤΙΩΤΙΚΑ

ΦΙΛΙΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Θετική απήχηση είχε στους Φιλιαταίους ο εθελοντισμός και όποτε διοργανώνεται εξόρμηση, από τον Πρόεδρο του διαμερίσματος Φιλιατών Νίκο Μάνο, πολύς κόσμος συμμετάσχει, όπως δείχνει και το βιντεάκι.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΓΛΥΚΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ
Άλλαξε προϊόντα πώλησης ο αγαπητός μικροπωλητής, ο Αγάπιος, το γύρισε στα οικολογικά γλυκά. Και από ότι είδαμε την Πέμπτη στο Παζάρι, πάει καλύτερα. Τα γλυκά είναι σπουδαία και ο ίδιος τα διαφημίζει με…γλύκα. Αξίζει να τον βοηθήσουμε.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ
Άμα έχεις μεράκι κάνεις θαύματα. Χρόνια και χρόνια κάποιες λακκούβες στους εσωτερικούς δρόμους των Φιλιατών ταλαιπωρούσαν πεζούς και γιωταχήδες. Το πήρε ζεστά το θέμα ο Νίκος Μάνος- ως πρόεδρος του τοπικού Φιλιατών και μπροστά αυτός πίσω το συνεργείο έκλεισαν οι λακκούβες. Δεν ήταν δύσκολο, απλά, κάποια πράγματα θέλουν μεράκι.
ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ
Επιτέλους μπήκε λεωφορείο στη γραμμή Βροσύνα- Μουργκάνα- Φιλιάτι, κάθε Πέμπτη. Έπιασαν τόπο οι προσπάθειες του Νίκο Μάνου. Τώρα, το δρομολόγιο είναι κομμάτι μακρύ, κάτι σαν υπερσιβηρικό, αλλά τι να γίνει. Από το ολότελα. Περιμένουμε και την υπόσχεση για το δρομολόγιο από το Μαυρομάτι προς το Φιλιάτι.
ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι έχει μείνει μόνο μία υπάλληλος, η προϊσταμένη κάνει τις άδειες της και πάει για συνταξιοδότηση. Οι υποσχέσεις ότι δεν θα κλείσει τίποτε είναι εκ του πονηρού. Όλα στην Ηγουμενίτσα παιδιά. Και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών- από ότι ακούω- τους επισκέπτες του τους πάει για φαγητό και για ύπνο στην Ηγουμενίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: