ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΚΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ...: " ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ "

              ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ
   Επιτέλους….!..Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιώργου Κώτση με την ιστορία των Φιλιατών,το πρώτο για τον συγγραφέα - το μοναδικό για το Φιλιάτι.
Το βιβλίο φέρνει τον τίτλο ¨Κάτι για το Φιλιάτι¨, είναι 280 σελίδων διαστάσεων 24Χ17, με πολύ ωραίο πλαστικοποιημένο εξώφυλλο στο οποίο απεικονίζετε άποψη των Φιλιατών του 1856, έργο- υδατογραφία του Lear.  
Στις σελίδες του βιβλίου υπάρχουν καταγεγραμμένα πολλά γνωστά,αλλά και άγνωστα και πρωτοδημοσίευτα ιστορικά στοιχεία, για την πόλη και την περιοχή των Φιλιατών τα οποία συντελούν στο να αποτελεί αυτό μια μοναδική πηγή χρήσιμη για τον κάθε Φιλιαταίο,φιλίστορα και μη. Οι πάνω από 250 σπάνιες φωτογραφίες που εμπεριέχει, έντεχνα επιλεγμένες συμπληρώνουν τα εξιστορούμενα.
Επίσης,το βιβλίο συμπεριλαμβάνει μέρος από τις ¨Φιλιατιώτικες αναμνήσεις¨ του Παύλου Μαντέλου ( Πολ ),που δημοσιεύονται στην εφημερίδα ¨ τα ΝΕΑ των Φιλιατών ¨, οι οποίες διανθίζουν πετυχημένα το όλο έργο,με την Φιλιατιώτικη καθημερινότητα παλαιότερων χρόνων.
.Για πληροφορίες για το βιβλίο ¨Κάτι για το Φιλιάτι¨ το τηλ. του συγγραφέα είναι: 6936135667

Δεν υπάρχουν σχόλια: