ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Οι νέες ποινές για φοροδιαφυγή και ληξιπρόθεσμα...

Αναλυτικό σημείωμα με τις ποινές που προβλέπει η νέα φορολογική νομοθεσία για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο ή φοροδιαφεύγουν συνέταξε το υπουργείο Οικονομικών. 
 ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ : Θεσπίζεται ως διαρκές και επομένως,ως συνεχές αυτόφωρο, το αδίκημα της μη καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο,αλλά με... χρόνο τέλεσης του αδικήματος το χρονικό διάστημα από την παρέλευση των τεσσάρων μηνών από τότε που έγιναν ληξιπρόθεσμα μέχρι τη συμπλήρωση χρόνου ίσου με το 1/3 της προθεσμίας παραγραφής. Δηλαδή για χρονικό διάστημα 20 μηνών από τότε που παρήλθε χρόνος 4 μηνών από την ημερομηνία που κατέστησαν ληξιπρόθεσμα (Παράδειγμα:χρέος που έγινε ληξιπρόθεσμο την 31-1-2011. Από την 1-6-2011 αρχίζει να «μετράει» το 20μηνο του αυτοφώρου που λήγει στις 28-3-2012).
ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
Θεσπίζεται ως διαρκές και επομένως ως συνεχές αυτόφωρο, το αδίκημα της φοροδιαφυγής με την παράλειψη υποβολής ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης στη φορολογία εισοδήματος, εφόσον από την παράλειψη ή των ανακρίβεια της δήλωσης δεν αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος.
• Μέχρι 15.000 ευρώ δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα.
• Από 15.000 - 150.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους.
• Από 150.000 ευρώ και άνω, επιβάλλεται από 5 ως 20 χρόνια κάθειρξη.
Χρόνος τέλεσης του αδικήματος αυτού είναι το χρονικό διάστημα από την ημέρα κατά την οποία για πρώτη φορά όφειλε να ενεργήσει ο υπαίτιος μέχρι τη συμπλήρωση χρόνου αντίστοιχου με το 1/3 της κατά περίπτωση προβλεπόμενης προθεσμίας παραγραφής, δηλαδή στα πλημμελήματα 20 μήνες και στα κακουργήματα 5 χρόνια από τότε που παρέλειψε να υποβάλει ή υπέβαλε ανακριβή δήλωση.
Τώρα όμως έρχεται και το ερώτημα από το εισόδημα…:
Βρε Καραγκιόζηδες της Βουλής…έχουμε κτήρια από τα….κόπια μας βρε παλιογαλότσες ,που τα νοικιάσαμε σε λινάτσες πολίτες της Τουρκελάδα σας ώστε να έχουμε εισόδημα και να μην κάνουμε ληστείες στις βίλες σας μια και δεν είχαμε μέσον να μπούμε στο Δημόσιο όπως εσείς και οι κομπογιαννίτες σας,που δεν μας έχουν δώσει φράγκο και το φάκα-δικαστήριο σας δεν τους βγάζει λόγω επαγγελματικής στέγης ή κατοικία; κλπ. Από μας που δεν έχουμε πάρει φράγκο από τις λινάτσες ,τους κλεφτοκοτάδες,τους απατεώνες και ψευτο-επαγγελματίες,τι λεφτά να μας πάρετε;;από πιο εισόδημα;; αφού βρε άχρηστοι εσείς που νομοθετείτε,τα κουρέλια που το παίζουν επαγγελματίες δεν πληρώνουν και αναφέρουν την δικαιολογία ότι έχουμε κρίση με την διασκέδαση στο ζενίθ όμως .... στο φουλ τα τσιγάρα και τα ποτάκια… αυτοκίνητα και γκόμενες,πέραν αυτού και φινετσάτη μούρη αφού κάνουν και τους Προέδρους είτε συλλόγων αθλητικών είτε ότι άλλων. Μάθετε να είστε άνθρωποι σκεπτόμενοι και άστε τις μαλαγανιές κατά μέρος.
kokorikof

Δεν υπάρχουν σχόλια: