ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ποδόσφαιρο 5ος όμιλος Περιφερειακό

.Τηλυκράτης-Πρέβεζα 3-1
Με δύο δοκάρια και σωρείες χαμένων ευκαιρίων,ο Τηλυκράτης επικάτησε της Πρεβεζας με 3-1.Το σκορ άνοιξε ο Τσιούνης στο 15' για την ομαδα της Λευκάδας.Λίγα λεπτά αργότερα,στο 19' ο Καλογερής πέτυχε το δοκάρι του Πανούση,για να κάνει ακριβώς το ίδιο και ο Καλογερής στο 22'! Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου,ο Μαργιόλης έκανε το 2-0 για να μειώσει για την Πρεβεζα ο Νίκου στο 48'.Στο 67' ο Τσιούνης διπλασίασε τα τέρματα του,γραφοντας το τελικό 3-1.Η Πρέβεζα είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 70' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μηλιώνης όμως ο Μαλαμής είπε ''όχι''.
.Ομηρος Νεοχωρίου-Θεσπρωτός 3-1
Ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή έκανε ο Ομηρος Νεοχωρίου ο οποίος πάλεψε και δίκαια πήρε την νίκη από τον 4ο Θεσπρωτό με 3-1.Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3' ο Σπ. Παππάς για τον Θεσπρωτό για να απαντήσει ο Ομηρος στο 65' με πέναλτι. Στο 68' η ομάδα του Νεοχωρίου πήρε ξανά κεφάλι με τον Κόκκαλη για να έρθει ο Παπανικολάου να κλειδώσει την πολύτιμη αυτή νίκη δύο λεπτά αργότερα με προσωπικό του τέρμα.Στο 88' αποβλήθηκε ο σκόρερ,Παπανικολάου.
.Σούλι Παραμυθιάς-Μεσολόγγι 0-0
Σπουδαία ισοπαλία κατάφερε να αποσπάσει η ομάδα του Σουλίου Παραμυθιάς από το αξιόμαχο Μεσολόγγι.Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν και να τις κάνουν γκολ και έτσι ''κόλλησαν'' στο 0.Η ομάδα της Παραμυθιάς ήθελε να αποσπάσει κάτι θετικό και το κατάφερε στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.
.Θρίαμβος Λούρου-Ολυμπος Κέρκυρας 0-0
Την ισοπαλία από τον 2ο Ολυμπο Κέρκυρας κατάφερε να αποσπάσει ο Θρίαμβος Λούρου που ''καίγεται'' για τους βαθμούς καθώς παλεύει για την παραμονή του στα σαλόνια της Δ' Εθνικής.Ο Ολυμπος,είχε το πάνω χέρι όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι παραχώρησε στον Θρίαμβο λευκή ισοπαλία.
.Αποτελέσματα 5ος όμιλος Περιφερειακό Πρωτάθλημα
.Σούλι Παραμυθιάς-Μεσολόγγι  :0-0
.Τηλυκράτης Λευκάδας-Πρέβεζα:3-1
.Θρίαμβος Λούρου-Ολυμπος Κέρκυρας:0-0
.Φιλοθέη Αρτας-Αστήρ Ρόκας:2-1
.Ομηρος Νεοχωρίου-Θεσπρωτός:3-1
.Θύελλα Ελεούσας-Οδυσσέας Νυδρίου:0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: