ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

- ΔΙΑΦΟΡΑ -

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Εκδικάστηκε και απορρίφθηκε η ένσταση κατά της εκλογής του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατών και έτσι νόμιμος και αδιαμφισβήτητος πλέον πρόεδρος παραμένει ο  κ. Νίκος Μάνος.  Από ότι μάθαμε, ο Νίκος, από το πόστο του στο ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, ξεκίνησε  παρεμβάσεις ώστε να λυθούν κάποια προβλήματα στις ανταποκρίσεις των λεωφορείων προς Φιλιάτες, από Γιάννενα κλπ. Επίσης εγκρίθηκε η πρότασή του να έρχεται ένα λεωφορείο κάθε Πέμπτη, από το Μαυρομάτη στο Φιλιάτι. Σιδεροκέφαλος Νίκο.
ΕΛΕΟΣ
Πήγανε λέει 4 εφοριακοί σε ένα χωριό σε 1050 μέτρα υψόμετρο και 6 κατοίκους, για έλεγχο σε ένα καφενείο με δυο τραπέζια και εννιά καρέκλες. Το ρεζιλίκι δεν πέφτει στους εφοριακούς, αυτοί σίγουρα πήραν τα εκτός έδρας κλπ κλπ. Το ρεζιλίκι ανήκει εξ ολοκλήρου στους υπεύθυνους αυτών των εφοριακών και μάλλον στους πολιτικούς τους προϊστάμενους, γιατί αποδεικνύει περίτρανα πως αν μη τι άλλο σχεδιάζουν χωρίς να ξέρουν τι γίνεται στην ελληνική επαρχία….
ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
Και τώρα, με τις τόσες στεναχώριες που τραβάει ο κοσμάκης, και ψάχνει τρόπους να ξεδώσει, έρχεται και η παρέμβαση του Γιωργάκη να κόψουμε το τσιγαράκι. Ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του  προβλήματος,που δόξα το Θεό,επιδέχεται πολλές λύσεις, χωρίς να υπάρξουν πολλές αντιδράσεις, αποτελεί αφορμή και αιτία να σκεφτεί κανείς: μα είναι σοβαρός;
ο ελεύθερος σκοπευτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: