ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠ ’ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ !

   Από ότι κυκλοφορεί, φεύγει η Εφορία, κλείνει το 628 τάγμα π, φεύγει το ΙΚΑ, κλείνει το Τελωνείο Αμπελώνα, κλείνει το ΕΠΑΛ, κλείνουν οι Αστυνομικοί Σταθμοί Κεραμίτσας και Αγίων Πάντων και πάει λέγοντας. Μια σταθερή συνέχεια στην αφαίμαξη κρατικών υπηρεσιών που δραματοποιεί την ύπαρξη του παραμεθόριου Δήμου Φιλιατών.
Μια ακόμη ¨καυτή πατάτα¨ στα χέρια της  νεοεκλεγμένης δημοτικής αρχής, πέρα από αυτές που της αφήνει η απερχόμενη.
  Η ανυπαρξία των θεσμικών παραγόντων, βουλευτή, νομάρχη, δημοτικών και νομαρχιακών σύμβουλων, εμποροεπαγγελματικού συλλόγου κλπ., είναι επικίνδυνη. Αν και γνωστή αφού την ίδια στάση είχαν όταν έκλεινα οι άλλες υπηρεσίες, Αγρονομείο, ΟΤΕ, κλπ, οι οποίες σε άλλους δήμους κρατήθηκαν μετά από παρεμβάσεις των φορέων τους.
  Αυτή η στάση τους έρχεται σε αντίθεση με το ρόλο τους και τον θεσμό που ζήτησαν να υπηρετήσουν. Αν δεν μπορούν να αγωνιστούν για τα ζητήματα των ανθρώπων, του τόπου που τους ψήφισε, να παραιτηθούν. Θα είναι ότι καλύτερο έχουν προσφέρει μέχρι τώρα. Κι αν δεν το κάνουν, ο λαός των Φιλιατών πρέπει να πάρει τις αποστάσεις του από αυτούς και τις πρωτοβουλίες στα χέρια του. Πρέπει να ξεκινήσει αγώνες και να δώσει μάχες. Τώρα στις γιορτές που θα έρθουν και οι ξενιτεμένοι μας, να γίνουν κάποια πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Να γίνει επιτροπή αγώνα για τη σωτηρία των Φιλιατών.  Δεν πάει άλλο!                                   
                                Φιλιάτες 19 Δεκέμβρη 2010
                             - ΝΙΚΟΣ  ΕΛ. ΜΠΑΝΤΙΟΣ -
              Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: