ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Με αυξημένο προϋπολογισμό ύψους 9,67 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν τελικά όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων


Πετυχημένες επενδύσεις σημαίνει να προβλέπεις τις προβλέψεις των άλλων. : ( Τζων Μαίναρντ Κέυνς  )


…ΘΕΜΑΤΑ  …02-02-2019 


Με αυξημένο προϋπολογισμό ύψους 9,67 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν τελικά όλοι οι επιλέξιμοι υποψήφιοι του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελώνων













 





Την απόφαση της τελικής κατάταξης των δικαιούχων του προγράμματος αναδιάρθρωσης και μετατροπής αμπελουργικών εκτάσεων για την περίοδο 2018-2019 υπέγραψε χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.Με την οριστικοποίηση των διαθέσιμων κονδυλίων, αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του προγράμματος από 9 εκατ. ευρώ σε 9.670.039 ευρώ και έτσι εντάχθηκαν τελικά όλοι οι επιλέξιμοι δικαιούχοι, με βάση τα αποτελέσματα των διοικητικών ελέγχων.Κατά την τελική κατάταξη των υποψηφίων, οι επιλέξιμοι αμπελουργοί ανέρχονται σε 931 και η σχετική αιτούμενη έκταση σε 6.413,7 στρέμματα.

Δόθηκαν τα αναδρομικά στους πανεπιστημιακούς, καθηγητές ΤΕΙ, ερευνητές και προσωπικό ΕΔΙΠ/ΕΕΠ.





















Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινωθεί η καταβολή των αναδρομικών σε πανεπιστημιακούς, καθηγητές ΤΕΙ, ερευνητές και προσωπικό ΕΔΙΠ/ΕΕΠ.Ήταν ένα εγχείρημα με αρκετές δυσκολίες και τεχνικές περιπλοκές τις οποίες όμως το ΥΠΠΕΘ, σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές και τις οικονομικές υπηρεσίες των ιδρυμάτων, κατάφεραν να επιλύσουν περαιώνοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά την απόδοση των σχετικών ποσών στους δικαιούχους. Το συνολικό ποσό που αποδόθηκε στους δικαιούχους ανέρχεται σε 122.4 εκατ. ευρώ.

Συνελήφθη στα Ιωάννινα 37χρονος, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών 




























Συνελήφθη, την (29-01-2019) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, ένας 37χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα και συνελήφθη ο 37χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους (4,1) γραμμαρίων,
           μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη σε σκόνη, βάρους (0,5) γραμμαρίων,
           δύο κινητά τηλέφωνα
Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 37χρονος συλληφθείς με ακόμα έναν 36χρονο ημεδαπό, εμπλέκονται, σε προγενέστερο χρόνο, σε υπόθεση κατοχής και άλλης ποσότητας ηρωίνης, βάρους (7,6) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βορείων Τζουμέρκων Ιωαννίνων.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα




















Συνελήφθη, την (30-01-2019) το πρωί στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, ποινής φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 




















                                                                                


Δεν υπάρχουν σχόλια: