ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος ενημερωτικών διαλέξεων σε σχολικά συγκροτήματα της Ηπείρου για τη σχολική περίοδο 2017-2018


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος ενημερωτικών διαλέξεων σε σχολικά συγκροτήματα της Ηπείρου για τη σχολική περίοδο 2017-2018

…ΘΕΜΑΤΑ …16-06-2018

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο κύκλος ενημερωτικών διαλέξεων σε σχολικά συγκροτήματα της Ηπείρου για τη σχολική περίοδο 2017-2018 






















Καταρτισμένοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 248 διαλέξεις σε μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού .Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, κατά τη σχολική περίοδο 2017-2018, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, (248) ενημερωτικές παρουσιάσεις σε σχολικά συγκροτήματα στην Ήπειρο.Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, καταρτισμένοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας της περιφέρειας μας (Δ.Α. Ιωαννίνων, Δ.Α. Άρτας, Δ.Α. Πρέβεζας και Δ.Α. Θεσπρωτίας), πραγματοποίησαν 248 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας. Ειδικότερα, στις διαλέξεις συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης και ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικού.
Μέσα από τη διαδραστική επικοινωνία με τους ομιλητές καθώς και μέσα από το παιχνίδι, οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να διαμορφώσουν την άποψη τους στα θέματα που αναπτύχθηκαν. Η Αστυνομία στην Ήπειρο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.

Παράδοση Απινιδωτή στην Τ.Κ. Πέρδικας































 
Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κοινότητας Πέρδικας, θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής ενός Απινιδωτή Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και η απονομή βεβαιώσεων όσων έχουν πιστοποιηθεί στην χρήση - λειτουργία του Απινιδωτή κατόπιν σχετικής εκπαίδευσης.Η παράδοση του Απινιδωτή θα γίνει από τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, κο Ιωάννη Λώλο, στον Πρόεδρο της Τοπική Κοινότητας κ. Ιλβανίδη Κωνσταντίνο.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ   ΙΚΑ – ΟΑΕΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



















Συνάδελφοι συνταξιούχοι,
ο μαραθώνιος αγωνιστικός δρόμος, συνεχίζεται και εντείνεται με δεκάδες μαζικών συγκεντρώσεων σε όλη την χώρα.
Συνεχίζουμε αδιάκοπα στον δρόμο του αγώνα με την πραγματοποίηση ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/06/2018 και ώρα 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τον νόμο 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου). 
Να απαιτήσουμε :
         Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις.
         Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.
         Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό - αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
         Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα, ό,τι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις.
         Ανακεφαλαιοποίηση των Ταμείων.
         Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4ης αξιολόγησης.
         Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς.
Οι συντάξεις μας που τις πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή με τη δουλειά μας γίνονται προνοιακά βοηθήματα.
   ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΑΡΤΑ  την Πέμπτη  21/06/2018 και ώρα 10:30  στο Ε. Κ. Α.
Αναχώρηση λεωφορείου Ηγουμενίτσας στις  8:00  από το ΠΑΝΘΕΟΝ .
 ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ   ΙΚΑ – ΟΑΕΕ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΕΛ.ΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ NEWS
Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Κατασχέθηκαν (11) δενδρύλλια κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές 























Συνελήφθη, την (14-06-2018) το μεσημέρι σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ο 36χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη διότι όπως διαπιστώθηκε, καλλιεργούσε σε περιβάλλοντα χώρο της κατοικίας του, (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 140 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν (5) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του αεροδρομίου των Ιωαννίνων
Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.Συνελήφθησαν, την (13-06- 2018) το πρωί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνή πτήση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο. Ειδικότερα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας 26, 23, 18, 26 και 25 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Ιωαννίνων και κάνοντας χρήση διαβατηρίων που έφεραν πλαστές άδειες παραμονής, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Σουηδία. Τα παραπάνω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε ληστεία που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο σε βάρος 68χρονου στη Λούτσα Πρέβεζας
Συνελήφθησαν για την υπόθεση δύο άτομα, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων .Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είχε δηλώσει ψευδώς ως παθών της ληστείας.Υπόθεση ληστείας που έλαβε χώρα σε βάρος 68χρονου ημεδαπού, τον περασμένο Φεβρουάριο στη Λούτσα Πρέβεζας, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος  Ασφάλειας Πρέβεζας, έπειτα από ενδελεχή και μεθοδική έρευνα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν την (15-06-2018) το πρωί, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, δύο άτομα, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων κ. Ανακριτή Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος αλλοδαπός, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.Ειδικότερα, το απόγευμα της 21-02-2018, καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας διάπραξη ληστείας σε βάρος 68χρονου ημεδαπού κατά τη στιγμή που εξερχόταν από την εξοχική του κατοικία στη Λούτσα Πρέβεζας, με χρήση σωματικής βίας και λεία χρηματικά ποσά, επιταγές, ένα ρολόι, προσωπικά έγγραφα  και δύο κινητά τηλέφωνα.Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 39χρονος αλλοδαπός ήταν ο φυσικός αυτουργός της ληστείας ενώ ο 32χρονος ημεδαπός συλληφθείς, ο οποίος συνόδευε τον παθόντα κατά την τέλεση της ληστείας και είχε δηλώσει ψευδώς ως παθών, εξακριβώθηκε ότι είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια τη ληστεία από κοινού με τον 39χρονο.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα (από 18-06-2018 έως 24-06-2018)
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ:
           Δευτέρα (18-06-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη  (19-06-2018)  και  ώρες  από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (20-06-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (21-06-2018)    και    ώρες    από     08:00  έως   15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (22-06-2018)   και  ώρες    από  18:00  έως  01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή    (24-06-2018)   και   ώρες   από    08:00   έως   15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: