ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Περίληψη προκήρυξης πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού


Μπορείς να είσαι νέος χωρίς λεφτά, αλλά δεν μπορείς να είσαι γέρος χωρίς λεφτά. :  ( Τενεσί Ουίλιαμς )

 

…ΘΕΜΑΤΑ 10-04-2018


Περίληψη προκήρυξης πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων εκπαιδευτικού προσωπικού στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού




















Με την αριθ.  2901.1/22314/2018/22-03-2018   Προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκηρύσσεται η πλήρωση οκτώ (08) κενών οργανικών θέσεων επί θητεία εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Π.) βαθμίδας Επίκουρου Καθηγητή, στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Μακεδονίας και Σύρου. Υποβολή αιτήσεων υποψηφίων από 12/04/2018 έως και την 11/05/2018. Πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης, μετά των παραρτημάτων της, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new  (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.yen.gr.
 
Συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του  Lets do it Greece 2018 





















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας καλεί όλους (εθελοντές, πολίτες, συλλόγους και οργανώσεις) στην συνάντηση για τον συντονισμό των δράσεων του Lets do it Greece 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (Σουλίου 3, Ηγουμενίτσα).
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS

























Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Χθες το πρωί, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έξι ετών και έξι μηνών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εκβίαση.
           Χθες το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Συρίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια επιβίβασης του σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη  - Ιωάννινα, αφαίρεσε από 33χρονο ημεδαπό συνεπιβάτη του, με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένα κινητό τηλέφωνο.  Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.  
           Χθες το απόγευμα, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του  Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, συνολικής ποινής φυλάκισης έντεκα μηνών και χρηματικής ποινής (4.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
           Χθες το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης  Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, μία 28χρονη, διότι επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα κάνοντας χρήση ελληνικού δελτίου ταυτότητας, το οποίο είχε ανακληθεί λόγω υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.
           Σήμερα τα ξημερώματα, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός,  διότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη να λειτουργεί αυτό έχοντας παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (10-04-2018) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε τα παρακάτω:
           δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (22,8) γραμμαρίων,
           ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης,
           τέσσερα ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής,
           πέντε δισκία άγνωστης χημικής σύστασης και προέλευσης.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών στα Ιωάννινα
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, χθες (09-04-2018) το μεσημέρι, σε δασώδη και δύσβατη περιοχή στο Νεοχώρι Πωγωνίου Ιωαννίνων, ένας ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε δεκαεπτά δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (19.450) γραμμαρίων.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: