ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Ιωάννινα για ναρκωτικά


Η εμπιστοσύνη του αφελούς είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο του ψεύτη. : ( Στήβεν Κινγκ )

 

…ΘΕΜΑΤΑ …26-03-2018


Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Ιωάννινα για ναρκωτικά



























Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο δύο διαφορετικών επιχειρήσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή .Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητες κάνναβης, κοκαΐνης, mdma, ζυγαριές, πιστόλια κρότου και καραμπίνα .Συνελήφθησαν, χθες (23.08.2018) και προχθές (24-08-2018) στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών και επιχειρήσεων αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνολικά τέσσερις ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα),  ηλικίας 21, 26, 48 και 20 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή, διακίνηση και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων κατά περίπτωση. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους τρεις συλληφθέντες (ηλικίας 21, 26 και 20 ετών) και έρευνα στο σπίτι της 20χρονης (το οποίο χρησιμοποιούνταν  ως χώρος απόκρυψης των ναρκωτικών) και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν συνολικά:
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε δύο νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -3,7- γραμμαρίων
           ποσότητα κοκαΐνης, βάρους -7.5- γραμμάριων, τοποθετημένη σε -3- φιξάκια, έτοιμα προς πώληση
           ποσότητα μεθαμφεταμίνης (MDMA),  βάρους -0,2- γραμμαρίων
           δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές
           το χρηματικό ποσό των 490 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών
           τρία κινητά τηλέφωνα.
Στη δεύτερη περίπτωση, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 48χρονου και διαπιστώθηκε ότι κατείχε συνολικά:
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συσκευασμένη σε τέσσερις νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους -235- γραμμαρίων
           ποσότητα κοκαΐνης, βάρους -0.5- γραμμάριων, τοποθετημένη σε φιξάκι, έτοιμο προς πώληση
           (25) ναρκωτικά χάπια
           ένα δοχείο καπνίσματος κάνναβης
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά
           δύο πιστόλια κρότου αερίου
           (25) φυσίγγια κρότου
           μία επαναληπτική καραμπίνα
           τέσσερις ξύλινοι ράβδοι και μία αστυνομική ράβδος
           δύο μεταλλικές σιδηρογροθιές
           (28) μαχαίρια και σουγιάδες
           σετ διαρρηκτικών εργαλείων
           συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Οι ναρκωτικές ουσίες μαζί με τα υπόλοιπα όπλα και πειστήρια κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS


















Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την (23-03-2018) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις του σωφρονιστικού κώδικα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την (23-03-2018) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (1,6) γραμμαρίων καθώς και τρία δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμη ανάπτυξη, ύψους (7), (6) και (4) εκατοστών.
Θανατηφόρο τροχαίο στο 63,2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων
Χθες (25-03-2018) το απόγευμα, στο 63,2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος της Φιλιππιάδας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ένας 43χρονος και μία 30χρονη, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό και των δύο επιβαινόντων.  Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί  το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Καλπάκι
Συνελήφθη, χθες (25-03-2018) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, ποινής φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών στην Άρτα
Συνελήφθησαν, χθες (25-03-2018) το πρωί στην Άρτα και στον Κόμβο Αμμότοπου Άρτας, σε  διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 42 και 27 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι κατείχαν από μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός διακινητής στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τρεις μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, την (23-03-2018) αργά το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε, προς το εσωτερικό της χώρας, τρεις ομοεθνείς του (δύο γυναίκες, ηλικίας 47 και 35 ετών καθώς και έναν 31χρονο), οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 31χρονου και της 35χρονης εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 25χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: